חידת "תו השעה" מספר 121

חידת "תו השעה" מספר 121

אני שמחה להגיש לכם את חידתי הראשונה - חידת תו השעה מספר 121. יש להקשיב לקובץ שבלינק המצורף ולזהות את הריקוד. רצוי שהפתרון יכלול את הפרטים הבאים: שם הריקוד, צורת הקבוצה של הריקוד, מחבר הריקוד ושנת חיבורו. שם השיר, התמלילן, המלחין ומבצע השיר. גם תשובות חלקיות תתקבלנה בברכה. את הפתרון יש לשלוח במסר אישי בלבד עד מוצ"ש בשעה 23:59.
נוסף יקבלו הפותרים שישלחו את הפתרון עד יום שישי בשעה 23:59, לפני שאפרסם את תו השעה עם צלילים נוספים, תו שעה ארוך יותר. אז... שיהיה לכולם
.
שימו לב - את שתי החידות הראשונות אני מפרסמת מארה"ב, מקווה שתקבלו בהבנה שינויים קלים שעלולים להיות בשעות הפרסום. בשבוע הבא יתכן שלא יהיה באפשרותי לרכז את התשובות ולפרסם את הפתרון - אנא שימו לב לפרטים בעת פרסום החידה

I knew there was something meesing

that's what happens when using a far and limited connection I'll do my best to write in hebrew when possible, hope you'll forgive me if I send you my response in English - it's much easier for me currently and Revital - I'm still waiting for your answer

מיכלי,../images/Emo50.gif בחידות ו...

תשתדלי גם לעשות חיים ב...יונייטד סטייק
אחלה תו שעה.

נכון רחמנות עלי...נמאס לי מהתוים ..

האלה שיש עוד הרבה אנשים שמצליחים לפתור

איליטה

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifדווקא בעיניי זה מוצא חן

שאת לא היחידה שמצליחה

hadas74

New member
../images/Emo39.gifמיכל חוסי על חיינו../images/Emo122.gif../images/Emo101.gif

שלא תעיזי לשים יהושעים למינהם

../images/Emo151.gifמיכל.האם אחותך האלמונית פתרה.

אני רוצה להיות שותף איתה בפתרון החידות שלך. היא תגלה את הפיתרון ואני אכתוב את התשובה, כמו שהיה אצל אורן ומיכל.

עזרא - עושה קומבינות מאחורי הגב?

ולמה אתה חושב שאתן לך את כל הקרדיט? או אולי אתה מכוון לצמד השוטרים, שאחד ידע קרוא, והשני ידע כתוב?

למעלה