DOUZE POINTS
אתמול שבת יאסר הקפיץ אותנו על הבוקר מכפר הנוקדים (פעם ראשונה שלי שם: מכסים אך טיפה יקר) לחוות מעון.
המוביל שלנו: אמיר מילמן תכנן מסלול ממעון לחושם (בריכת המים) ומשם לאום אל דרג' (המקום בתמונה). זאת בעצם
הייתה העליה הראשונה המאומצת מידי רבות שיהו במסלול. אכן בנין מרשים עם נוף 360 עוצר נשימה. תחושה של היסטוריה.
משם דרך נחל (לא זוכר את שמו) והתיישבות בדואית רבה (חלקה עוינת: ילדים צעקו עלינו: "חמאס, חמאס" אך היינו רחוקים מהם, אבל לא נעים.
אחרי נאקבים אינסופיים, רכיבת בר בשטח-אנדורו לא מעטות, על שבילי עזים ולעיתים סינגלים נפלאים (אחד הסינגלים קראתי לו: "דרך הסוכר הסימטרי" כי הזווית היא בדיוק הפוכה - חכו לתמונה), גלשנו עד לסימון שבילים שחור לעין שרקי ובור קרש) וסמו"ש אדום שהביאו אותנו לראש מפלי הצאלים. ברכת צפירה וכפר הנוקדים בחזרה.
כ-45 ק"מ ו-7 שעות. המזל הגדול שלנו: היה מעונן ואף ירדו כמה טיפות לצנן אותנו. בשעה 14:00 התבהר והשמש הכתה בנו. רק לחשוב אילו הייתה השמש הזו כל הטיול....
מסלול לא קל לניווט בכלל (היו לנו 3 מכשירים - הנווטים כל הזמן התייעצו בינהם והשוו) ומפת נייר מודפסת מעמוד ענן. טעינו רק פעם אחת טעות במחיר נמוך של 1.5 ק"מ מיותרים.
אני אישית הייתי הכי חלש בחבורה ולמרות שלא עיכבתי אותנו, הגעתי לכפר הנוקדים תשוש.
תמונות וסרטון בהמשך.