חידת מקום איפה הייתי ומה עשיתי? (למי שזוכר את המשחק )
A amnon1977 New member 19/5/13 #4 אני יודע מה עשית. רכבת על האופניים, ואז עצרת והשענת אותם בצד הדרך- וצילמת...
I IlanBeer New member 19/5/13 #6 משום מה התאריך נשמט מהתמונה תוכלי להחזיר אותו? תודה - המציץ באנדומנדו
A alonaski New member 20/5/13 #10 אהההה נכון!! בהתחלה, מיד אחרי הירידה מהרכבל! יפה לך!! אבל למה לדחוף תולעת לא הבנתי?? אני הייתי מעמיסה אותה על הכתף בסחיבת פצוע וממשיכה לרכב! מה בכלל קרה לתולעת המסכנה שצריך לדחוף אותה?...
אהההה נכון!! בהתחלה, מיד אחרי הירידה מהרכבל! יפה לך!! אבל למה לדחוף תולעת לא הבנתי?? אני הייתי מעמיסה אותה על הכתף בסחיבת פצוע וממשיכה לרכב! מה בכלל קרה לתולעת המסכנה שצריך לדחוף אותה?...
B Bikei1 New member 21/5/13 #11 מה שקרה שקוץ שומרני חבל בנימיני טיפוסי החליט שנימאס לו מהצמיג שלי ומתחשק לו להשתקע על הצוק במנרה. האמת מבינה אותו, את יודעת איזה נוף נישקף משם - אני כבר שנים חושבת לעשות מהלך כזה.
מה שקרה שקוץ שומרני חבל בנימיני טיפוסי החליט שנימאס לו מהצמיג שלי ומתחשק לו להשתקע על הצוק במנרה. האמת מבינה אותו, את יודעת איזה נוף נישקף משם - אני כבר שנים חושבת לעשות מהלך כזה.