חידת הגיון

מצוטטת

New member
תגידי

ולהיות שנתיים במצב תקוע עם עו"ד חסר עשייה/תושייה זה לא הזויי או נטול היגיון? ב'סדר בסדר מכאן והלאה שותקת

כפרות ../images/Emo24.gif

אם היה בידי הממון, כבר לפני שנה החיים שלי היו נראים אחרת אבל ככה זה, כשאין וצריך להסתפק בעו"ד ממשלתי

פועמת

New member
אם היה בידך הממון

לשלם את החובות שלו, יכולת להפנות את אותו ממון ולהחזיק עו'ד שהיה מציל אותך משנתיים ארורות והיית משלמת רק את החצי שלך, הזול לפעמים הופך ליקר...יותר מדי יקר גם נפשי וגם כספי תחשבי על זה... אישית, הייתי מעדיפה לשלם לעו'ד במשך שנתיים ולא את החלק של האקס כך הגט כבר היה שלי, והמלחמות עם האקס היו נעלמות.

ההבדל

בתשלומי החובות לבין התשלום לעו"ד, הוא הפריסה ותאמיני לי שהחובות אפילו לא מגרדים עלות של עו"ד פרטי, הרבה הרבה פחות מזה.

ו........

אם הייתי יודעת שככה יראו פני הדברים לפני שנתיים, סביר להניח שהייתי פועלת אחרת וכן שוכרת עו"ד פרטי. אבל הייתי נאיבית, ועכשיו משלמת את המחיר

deena

New member
ואגב, המזונות. תתרגלי.

גם אחרי שתתגרשי הוא לא ישלם בזמן. תגידי תודה שהוא משלם בכלל. זה בקטנה שהוא לא משלם בתאריך המדוייק (כמה שזה מרגיז). לפחות הוא משלם.

לא מדוייק

זה לא מדוייק ולא נכון להגיד את מה שאמרת. ראשית הוא מחוייב לשלם בזמן על פי חוק ואיחור עלול לגרור אחריו, באם תבחר האישה,אפילו מעצר. חוץ מזה זה לא נכון לומר "תגידי תודה שהוא משלם" כיוון שמעבר לזה שהוא חייב לשלם אמירה כזו פותחת פתח לכל מיני גברים ונותנת להם לגיטימציה לא להתאמץ...

חן חן40

New member
אולי

"ישתבח שמו" זה מה שלא הגיוני......
ועכשיו ברצינות, לא יודעת מי העו"ד שמייצג אותך, אבל אם הוא ממשלתי, יש לו אחראי ומנהל ומה שנקרא סניגור מחוזי. פני אליו, או קודם תיידעי את זה שמייצג אותך שאת לא מרוצה מתיפקודו ואת מבקשת להחליפו, יש טובים ממנו. נכון חובות משותפים חצי חצי, אז אולי את יכולה להתחיל לשלם רק חצי או לחילופין לתבוע את "ישתבח שמו" על החצי שהוא לא משלם?

שיניתי גישה ../images/Emo163.gif

מנסה להיות אופטימית לגביו, אז במקום "גועל" (קיבל את התואר הזה בזכות עצמו) הוא הפך להיות "ישתבח שמו" לכי תדעי, שינוי שם לפעמים עושה פלאים
ולענינינו: כבר פיטרתי את העו"ד פעם אחת, התלוננתי בפני הממונים עליו, אבל אז קיבלתי תשובה שלילית להחלפה כי "למדינה אין תקציב" (לא הבנתי למה צריך תקציב כדי להחליף עו"ד בעו"ד אחר) ואז הוא התקשר ושאל אם רוצה להמשיך, ומכיון שאין לי את הפריולגיה לעו"ד פרטי, אמרתי כן ושטחתי בפניו את הבעיה שיש לי איתו. כנראה שגם הוזהר על ידי הממונים עליו, כי אז נהיה מאופק יותר, אבל אחרי היום רואה שהוא לא ממש השתנה. האמת? מתחילה לחשוב ברצינות לייצג את עצמי, אין לי ברירה. אלא אם כן,ימצא תומך ואז צרותיי יחלפו כהרף

חן חן40

New member
תגידי

ומה עם יחידת הסיוע של בית המשפט לעינייני משפחה? משם לא יכולה לבוא לך הישועה? הם מנסים לגשר בין בני הזוג, אבל לוקחים בחשבון את הכל, למיטב ידיעתי.

היינו, שבוע שעבר

והשבוע נשב עם עו"ד שלנו כדי להגיע להסכמות ,מה שלא נראה לי שיקרה.

למעלה