חידת הגיון

או קי , ניצחת

האשה מרוויחה 30 אחוז פחות מהגבר . המשמורת היא משותפת ולכן ההוצאות מתחלקות חצי חצי . זאת אומרת שיש פער של 15 אחוז בין האישה לגבר . הגבר יעביר כל חודש , 15 אחוז מההוצאות על הילדים לידי האשה ובא לציון גואל . הגיוני , לא ? מתיישב

מקפיצים

New member
בחישוב פשוט,

לא! הגבר צריך להעביר 15 ממשכורתו לאשה כדי שייוצר שיוויון. ודרך אגב, אני מעדיפה את התנוחה המסורתית של כריעה על רגל אחת תוך כדי הושטת טבעת יהלום של 24 קאראט... מקפיצה ...

ממש אבל ממש לא !!!!!!

אחרי הגירושין , כל אחד לדרכו . כל אחד ומשכורתו . רצית גירושין , בבקשה. אך ורק לגבי הוצאות הילדים , יש שיוויון וחלוקה , אבל בוודאי ובוודאי לא כמענק מהמשכורת לגרושה . למה מה ? ואני לא קורע את הברך בפני אף אחת . מספיק שאני קורע את התחת בפני הבוס. חוסר להתיישב

מקפיצים

New member
שמחה שאתה עדיין מסוגל לשבת, אחרי

יום שלם בעבודה...
נראה לי שחזרנו לנקודת המוצא ולכן אפרד ממך לשלום (וואו, אלה היו נישואי בזק). מקווה שלא אכפת לך שאשמור את הטבעת למזכרת. מקפיצה ...

תשמעי מקפיצים

יש טבעת ל- 5 שנים ויש ל- 10 שנים, לא עדיף לעגן את זה מעכשיו??? לכי תדעי אם לא ישגע אותך גם מחר עם ההצעה שלו?

פיספסתם את האישיו של השאלה שלי../images/Emo13.gif

מי אמר למי??????????????????? אין כאן כדי להאשים עכשיו צד אחד, או נסיון התחמקות ממשהו מי אמר למי???? והאם צריך להיות גאון כדי להגיד את זה?

שאלת ככה..

מי אמר למי.. מה לדעתכם שגוי במשפט הזה.. היכן ההגיון.. זה בהודעה הראשית. כולם ענו לתוכן המשפט..והתעלמו כביכול מ "מי אמר למי" ועכשיו הוספת..האם צריך להיות גאון כדי להגיד את זה.. אז..

כל הענין היה ב"מי אמר למי?"

כמובן שתוכן המשפט חשוב, בגלל זה שאלתי מי אמר למי, כי הרי בעצם המשפט הזה הוא סותר את עצמו מצד אחד ונוקט עמדה מצד שני

פתרון החידה ../images/Emo62.gif

העו"ד שלי אמר את זה לי, אחרי ששאלתי אותו מה יהיה עם החובות המשותפים אותם אני משלמת בקביעות במשך שנתיים, כאשר "ישתבח שמו" לא משלם אגורה, למרות שיש לי קבלות ואסמכתאות על החובות המשותפים האלה שנוצרו במהלך החיים שלנו יחד. "את לא יכולה להאשים אותו בחובות המשותפים" משפט חזק

../images/Emo6.gifאבסורד גדול הם דבריו של העו"ד...

זה יכול להעיד רק על העובדה שהוא חדש בשוק. טיפש,ועייף מניהול התיק שלך. לדעתי עו"ד פרטי לא היה מעז לומר דברים אלו. יכולה לעודד אותך רק ללכת למקום של פשרה.גם על בחירתו של העו"ד הנ"ל דיי התפשרת.
זכרי תמיד "כל כלב בא יומו". והוא "ישתבח שמו" ישלם כבר את המחיר דווקא מהמקום שהכי כואב לו. כסף,כסף,כסף........."יעוור עיני חכמים". בגעגוע תמידי

אכן אבסורד ענק, ועצוב עוד יותר

שעו"ד שאמור לייצג אותי, חושב על הצד השני ומרחם עליו אחרי שסיימתי את השיחה, בדקתי 7 פעמים אם באמת דיברתי עם העו"ד שלי, או שזה היה חלום לא יודעת ממה לחשוש פחות, מהפרוד שמנסה לנשל אותי מכל דבר שמגיע לי ולילדים או מהעו"ד שנוטה להגן על הפרוד שלי. עצוב

deena

New member
לאו דווקא חושב על הצד השני

או מרחם עליו, פשוט מעמיד בפנייך את העובדות כמו שהם. אם החובות הם משותפים- אז הם חצי שלך, בין אם רק את משלמת אותם כרגע או לא. נראה לי שיש כאן עוד דברים שאת לא מספרת, אחרת לא היית כל כך כועסת על מה שהוא אמר (שנראה לכאורה ממה שסיפרת שהוא צודק לחלוטין). אחרת באמת כאן בכלל הגיון.

לא מספרת? ../images/Emo12.gif

מה יש לי לא לספר? שבמשך שנתיים אני משלמת את החובות שהוא צריך להתחלק איתי חצי חצי + מכשיר הפלא' שלו שנמצא אצלו, העו"ד שלי לא עשה עד היום שום דבר בענין (הוצל"פ) ולא רק זה, שנה שעברה שכבר עשה פקודת מאסר, ביטל אותו, כי העו"ד שלו טען שזה לא בסדר והתחיל להתבכיין, ואני צריכה להתנצל על פקודת המאסר. וזה שהוא לא משלם אגורה במשך השנתיים האחרונות, וגם במזונות משחק, בכל חודש מפקיד בתאריך אחר, מפקיד כמה שבא לו, מקזז. מה יש לי לא לספר??? אם הייתי יכולה, הייתי מספרת את כל הסיפור, כדי שיראו עד כמה אדם יכול לרדת נמוך,ולהשתמש בדרכים מכוערות ושימוש בילדים ככלי ניגוח.

../images/Emo88.gif לפטר העו"ד ../images/Emo70.gif ומייד../images/Emo70.gif

חובות שנצברו במהלך הנישואין הם חובות משותפים אלא אם מדובר בחובות שבאופן מובהק לא ניתן לשייכם לתא המשפחתי כמו חובות שנוצרו בשל הימורים, בגידות, מעשים בלתי חוקיים וכו´. והשאר בקישור המצ"ב...

deena

New member
מצטערת, אני לא מבינה.

החובות הם לא של שניכם? (שניכם=משותפים) משותפים, דהיינו את צריכה לשלם חצי? כל השאר נשמע לי הזוי לגמרי. שנתיים כל זה קורה לך ואת עדיין לא מחפשת פתרון אצל עו''ד אחר?

אכן כן,צריכה לשלם חצי

ועוד יותר נכון, שזה הזוי ועל זה אני מלינה בשנתיים האחרונות בפני העו"ד שלי,שלא עשה דבר עד היום חוץ מלהאשים אותי בחוסר סבלנות שלי, בזמן שאני צריכה לקחת הלואות על גבי הלואות כדי לשלם את החובות האלה פלוס להמשיך לחיות את השיגרה. פכככככככככככככככככככככככ

למעלה