חידת בולים לסוכות

תמיר1991

New member
הדבק הוא הלבן.

הבולים הודפסו מחציתם על ניירות לבנים ומחציתם על ניירות ורודים. ולגבי האתגר - אולי אכן אתחיל בכך . תמיר.

python 4

New member
אני מוסיף -

את הסדרה המופלאה הזו - שהשבלים בה נמצאים בפינה השמאלית התחתונה של הבול ולא מלמטה כמקובל. גליונית מדהימה לכל אוסף בולים - נדירה באופן היסטרי עבור אוסף שבלים סטנדרטי.

elcool

New member
תגיד פיתון,

אתה אוסף גם את החלק הלבן של הגליונות?

ronmerav

New member
אני טוען

שמישהו התפרע עם מכונת תפירה (ללא חוטים) על הגליון הזה, וכך נולד הרעיון של הנקבוב המשונה!

תמיר1991

New member
אני חושב שזה היה גימיק לתערוכה,

כמו שאר ההנפקות לתערוכה הזו, שנבצר ממני להגיע אליה
טוב, הייתי בן 7...
מה שכן, כבר מעכשיו מתכננים את "ישראל 2008", ואני כבר מפתח ציפיות! תמיר.

דובושכ

New member
גימיק או לא גימיק

אחד הפריטים הבולאים הזולים ביותר שיצאו! להזכיר: מדובר ב6 בולים שעלות כל אחד 60 אגורות! וביחד 3.60 ללא ספק רכישה מאוד כדאית לשימוש לביול ולהחלפות (אפשר היה ל"פרק" בכל מיני צורות) אמנם משלוח מכתב רגיל בארץ היה אז 1.15 ש"ח וכאן 2 בולים הם 1.20 ש"ח, אך זה נראה לי "בטל בשישים". מעניין שבציור המקורי של המעצב מריו סרמונטה רואים את החתול מכניס את "ידו" (הרגל הקדמית) לתוך הקערה עם הדג, כנראה בנסיון לתפוס את הדג. הוחלט שזה לא חינובי ואכזרי מדי ולכן השאירו גירסה "מרוככת" בה החתול רק מסתכל על הדג בעניין רב.

python 4

New member
הבולים עצמם הם מחומשים

לא משוכללים, והשבלים הם משולשים, וכמדומני אלו השבלים היחידים שאינם ריבועיים.. או שאני טועה? אלקול - בשבלים הלבנים אין לי עניין, פשוט כי לא ניתן להבחין בין אחד לשני. "ובכן ג'ים, זהו השובל שהיה צמוד לבול הפני השחור". יה, רייט.

תמיר1991

New member
ירון:

אלו אינם שבלים, הם "סתם" תוספות לגיליון. בזמן האחרון יש כמה גליונות עם שוליים מקושטים ותוספות מקושטות. תמיר.

דובושכ

New member
גם הפנטגון

נהיה מחומש לא משוכלל אחרי ה-11 בנובמבר. (דרך אגב זה מטוס הבואינג שפגע בפנטגון או אולי משהו אחר? אין תמונות שבהן רואים אוירון בשטח.)

למעלה