חידות ......

HuGo Hell

New member
אני זוכר את האבקה של ליאו לשיכחה!..

אבל אני זוכר שהוא השתמש על כמה אנשים! ואני לא זוכר על מי חוץ מאחד שזה בן{זכר} ואין לי מושג מי הוא >< והקצב הזה נישאר עם החידה שלושיפ שנה!!! *מנסה לזכור*

HuGo Hell

New member
תשובה

207 - פיבי, למה כי ההוא הכניס לה מחט בראש ושאב לה את הזיכרון. 222-301 פייפר, כי האלדרז לחא רצו שהיא תזכור את זה.. לאנדי ב108 - כישוף בהאמת, למה כי הוא לא זכר מה זה למה?!. הבעל המיסעדה {איך שלא כראו לו} גם ב108 מאותו סיבה!. ליאו כנ"ל 108. ודן ב222 בגלל שהוא גילה שפייפר מכשפה והוא לא קיבל את זה כראוי . העולם ב322 כשהוא חזר על עצמו. פייפר ופרו 122 כשהיום חסר על עצמו אז הם שכחו ורק פיבי זכרה! הבנות ב208 מאבקת השיכחה של סם. הילדים מאותו פרק!. זהו?! או יש עוד?! סליחה שזה לא לפי הסדר!

HuGo Hell

New member
לפי סדר!

הבחורים מ105 - כישוף האהבה של פיבי ופייפר והם{הבחורים} לא זוכרים כלום 108. אנדי, בעל המסעדה של קוויק, ליאו - פרו הטילה כישוף אמת, והם שכחו את כול מה שקרה כשהכישוף בטול. 207 - המחט שהמכשף הכניס לראש של פיבי מחק את כול מה שקרה בערך בשלושה שבועות. 208 - סם השתמש באבקת השיכחה על הבנות, ופיבי השתמשה על הילדים במחנה. 222 - דן שידע שהן מכשפות והוא לא רצה לדעת את זה אז פייפר ביקשה משאלה מהג´יני שהוא ישכח את מה שקרה. 222-301 - פייפר שכחה את מה שקרה למעלה, כי ככה האלדרז רצו >< 322 - העולם כי היום חזר על עצמו. והכול נישכח {גם הזיכרון של פייפר ופרו} 122 שרק פיבי ידע שהיום חוזר על עצמו והיתר לא ידעו פשוט שכחו את מה שקרה והוא שוב חזר על עצמו! {אם זה ניחשב} ואולי ב316 - ליאו מחק או רצה למחוק את הזיכרון של ריס?! *.* הסוף המסודר! ולחידה אני עוד חושב עליה!

HuGo Hell

New member
חידה:

מה שמות הרעים שהופיע בשמונת הפרקים הראשונים בעונה הראשונה!

1Shir

New member
הוגו, אני עונה לחידה.

שמות הרעים בשמונת הפרקים הראשונים: 1.ג´רמי 2.ג´וונה 3.מחליפי הצורות (צריך שמות מדוייקים? אחת קראו לה סינדה משהו כזה... לא זוכרת) 4.יאמה 5.רודף החלומות שכחתי את שמו 6.הקטה והמפלצות החברות שלה 7.קאלי 8.האיש מהעתיד 9.רקס והאנה שהופיעו למרות שעוד לא ידענו שהם רעים הוגו, תאשר לי.

HuGo Hell

New member
ביקשתי את שומונה {8} אבל 9 בסדר^^

אז ככה את צודקת 1) ג´רמי. 2) ג´וונה. 3) שייפ שיפטרס {משני צורה} Cynda (Lucinda), Fritz and Marshall. 4) יאמה וטוני וואנג. 5) שד החלומות {והוא לא שד} Whitaker Berman. 6) נקטה ונשדות האחרות.. 7) קאלי 8) האיש מהעתיד (Gavin (future warlock) 9) מתיו, רקס, אנה למרות שהן רעים עוד מ102 אם אני לא טועה ואני מאשר לך וכול מה שבאנגלית זה השמות של השדים/מכשפים! ^^ שירוש - את ממש טובה בזה ^.~

Ophel McNeil

New member
תשובה מלאה.

1X05 - ת´אמת? לא ראיתי. לא ידעתי. 1X08 - כל מי שדיבר עם פרו, פיבי ופייפר. (כולם!). 1X22 - היום שחוזר על עצמו. 2X04 - ליאו לילדות ההן, ולג´יני. 2X07 - אריק, פיבי, ואבא של אריק, נמחק להם הזיכרון ע"י השדים ההם. 2X08 - סם השתמש באבקה על הבנות, ופיבי על הילדים. 2X22 - דן לא זכר יומיים שלמים בעקבות הג´יני. פייפר שלא זוכרת כמעט כלום בין העונות. 3X22 - הזמן שחוזר אחורה. הוגו, שים חידה. **

HuGo Hell

New member
שמתי ו...

2X04 איזה ילדות? ומתי לג´יני?! *.* וב2X07 שכחתי את האריק ואביו יותר הייתי שקוע במהירות!
וזהו ^^ היתר צדקתי
והחידה שלי למעלה, אין לי חידה טובה סורי! ^^;;

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif יש עוד אחד שהוא השתמש....

. באבקה בעונה הרביעית, כשביפי הייתה במושבעים! איזה פרק חמוד!

Woogyman

New member
ויש גם את המחיקה הכי גדולה -

פאני מחקה כל זיכרון של הבנות שהיה קשור בכישוף בתור ילדות. זה עובדה שהן לא סתם שכחו כי הן כן זוכרות את הילדות שלהן (כמו הריב על הברבי) אבל לא זוכרות רק דברים שקשורים לכוחות.

HuGo Hell

New member
זה לא בידיוק מחיקת זיכרון..

בגלל שזה היה ילדות! אני לא זוכר מה אכלתי כשהייתי קטן, ובקשר לבובה הן זוכרות את הריב לא את הקסם, ולא ביגלל משהו אחר זה פשוט עבר *מלא* זמן ולא זוכרים דברים אתה זוכר מה אמרת כשהיית בן 4 או 6 לא גם אני לא.. {אני רק זוכר דברים גדולים וחלומות מוזרים}

Ophel McNeil

New member
זאת הייתה מחיקת זיכרון.

לפאני היה את הכוח הזה. מה שמעלה מקרה ששכחנו מהחידה (אנדי, 1X17).

Woogyman

New member
אופיר.

ראית שהן השתמשו בתור ילדות *המון* בכוחות שלהן. הכוחות של פרו נחסמו כשהיא הייתה לפחות בת 9, כך שהיא ידעה שכוחות זה משהו מיוחד והיא הייתה זוכרת שהיו לה פעם כאלה אם לא היו מוחקים לה את הזיכרון.

Woogyman

New member
כן, אני יודע.

התכוונתי ל-6. יש בערך 3 שנים בין אחות לאחות.

המממם...

טוב, הדבר היחיד שאני זוכרת זה שליאו מחק את הזכרונות של כל המושבעים ב-trial by magic 4x11 בעזרת אבקת זיכרון... ו... בגלל שלא ראיתי את כל הסדרה, אין לי מושג מה השאר
תמשיכו אתם...

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gifמעלי! אין ספוילר בהודעה שלי

אממממ.. בחידות וכול המשחקים אסור דברים של עונה רביעית !! לא ציטוטים תמונות של אנשים מבעונה כמו שדים וכאלה זה עדיין ספוילר וחידות על עונה רביעית זה רק על 1-3 !

למעלה