חידות ......

HuGo Hell

New member
חידות ......

והשירשור הלך ואני התנדבתי לשים חידה ואופל בבקשה תעני על החידה שלך! חידה: בת כמה פיבי היית כשהיא התחילה לעבוד? {בעבודה הראשונה בחיים שלה}

Ophel McNeil

New member
כבר ענו על החידה שלי.

ולחידה שלך אין תשובה. ** הפעם הראשונה שאמרו לנו זה בגיל 15, אבל אף פעם לא ציינו שזאת הפעם הראשונה שהיא עבדה בכלל.... בכל אופן - בסדרה נמחקו כמה פעמים ולכמה אנשים הזכרונות, מי הם, איך נמחקו להם הזיכרונות, ולמה?

HuGo Hell

New member
את צודקת ותשובה...

207 - פיבי, למה כי ההוא הכניס לה מחט בראש ושאב לה את הזיכרון 222-301 פייפר, למה?! איך להסביר, היא ראתה יותר מידי?! לאנדי ב108 - כישוף בהאמת, למה כי הוא לא זכר מה זה למה?! הבעל המיסעדה {איך שלא כראו לו} גם ב108 מאותו סיבה! ליאו כנ"ל 108 ויש עוד שתים שלוש מיקרים בעונה רביעית

HuGo Hell

New member
ודן ב222 בגלל.....

שהוא גילה שפייפר מכשפה והוא לא קיבל את זה כראוי ולחידתי : מה הכוחות של ליאו שראינו עד עכשיו?! ד"א תגידי כן/לא {יש לי תחושה שחסר משהו שליאו מחק}

הממממם...

הילינג, אורבינג, איתור (אני לא יודעת אם זה כוח אבל זה משהו חשוב...) יש עוד משהו? אני צודקת?

Ophel McNeil

New member
למה משעמם לי?

אורבינג, איתור, הילינג, טלקנזיס, שינוי צורה, אורות, מטרלייז, חימום, ריחוף, סיפוק חשמל (?? אין לי מושג, הוא גרם למנורה לזהור), ונטלי גם השתמשה בכדורי אנרגיה. זה הכל, לא?

*בוכה*

אני לא עונה יותר על חידות... *בוכה יותר חזק*

Woogyman

New member
גם לליאו יש כדורי אנרגיה...

כשהוא היה בלתאזור בעונה השלישית הוא ירה על פייפר כדור והיא הקפיאה אותו. רשמת שם שינוי צורה אגב? אני לא זוכר...

Woogyman

New member
הסתכלי ורשמת...

סורי. בכל אופן הסיפוק חשמל זה כוח שנקרא יצירת אנרגיה, הוא כוח מוכר.

Woogyman

New member
לא ראית את העונה השלישית?..

כי הוא שינה צורה לבלתאזור בפרק "אין כוח" וירה כדורי אנרגיה...

P3H2O

New member
קפיצים! אופל או שתתני רמז או שתחליפ

י חידה שהשרשור לא ישקע למעמקים

HuGo Hell

New member
בזמן האחרון אף אחד לא מצליח לענות..

על החידות של אופל!

Ophel McNeil

New member
אתם שוחכים את הכי ברור, אנשים!

כאילו, אורות לבנים, רינגס אה בל? אבקות מסוימות? הלו?

למעלה