חידות פסקל pascal

demoloc

New member
חידות פסקל pascal

חוקים: אין להשתמש בגראפיקה,רק מה שלומדים עד בגרות. פונקציות,לולאות,רקורסיות,פרוצדורות וכו' במקום גראפיקה,כל פעם יפלט מערך חדש שיעיד על המצב נגיד מטבע אדום יהיה "0" ומטבע צהוב יהיה "8" או משהו סיגנון,וכך גם בסנייק הגוף של התולעת ייוצג ב"0",האוכל יהיה מיוצג ב"X" (דוגמאות,תעשו איך שאתם רוצים) חידה 1) צרו סנייק,שכל פעם נגיד רוצים לפנות ימינה מקישים "d" שמאלה "a" למעלה "W" ומטה "S",כמובן אחרי כל לחיצה יש להקיש אנטר, התולעת חייבת להיתארך עם כל אכילה,להיפסל בנקודת פגישה עם עצמה או גבול המערך (שיקבע על ידכם) ואין הגבלת זמן לכל תור,כלומר היא לא זזה לבד,כדי לזוז 2 משבצות קדימה הפלאפונים צריך לחכות וכאן יש להקיש "A+enter" פעמיים (בהנחה ששמאלה זה קדימה במצב הנוכחי) חידה 2) צרו את המשחק 4 בשורה (אני לא אסביר מה זה עכשיו כי אין לי כוח) דוגמא: גודל האורך (row) של המארך הוא 6. כל תור המשתמש ילחץ על סיפרה בין 1 ל6 ושם יונח מטבע אדום "8" לדוגמא,ואז יונח בטור הנבחר "8" ואז יהיה תור המחשב לשחק. קודם הוא יבדוק אם הוא לא ניפסל תור הבא,אם הוא כן הוא ינסה לחסום שהמשתמש יניח 4 בשורה (אלכסונית,מעלה מטה,ימינה שמאלה) אם הוא לא בסכנה של פסילה הוא יעריך את המצב וישים מטבע היכן שזה הכי יעזור לו להתקדם לכיוון ניצחון. בהצלחה...

DNile

New member
אחי,שיחקת אותה.

חידות ממש ברמה. רק תגיד לי למתי אתה צריך תשובה עליהן, ואני אשתדל לענות לך כמה שיותר מהר.

אלדד28

New member
אם יש עוד כאלו אני אשמח לדעת,

אני מנסה לאסוף כאלו בשביל אחיין שלי, שיהיה לו מה לעשות. יש עוד?

demoloc

New member
לא דווקא לא

לא קיבלתי את זה שיעורי בית. לא מזמן סייתי מבוא למחשבים באוניברסיטה הפתוחה ויש לי בגרות במחשיבםי (אני עושה תואר מוקדם,אתם בטח מכירים את התוכנית?) אז כבר כל דבר שאני רואה זה באלגוריתם,אז אפילו באמצע משחק בפלאפן אני רואה פסקל(אני לא מתלונן,אני אוהב מחשבים) אז קפץ לי הרעיון,סנייק כבר בניתי (אבל פירמטו ליט את המחשב...) והשני לא הצלחתי (ניסיתי,אבל לא ממש חרשתי על זה. אין לי תאריך לתשובה,סבתם חידה בשביל הכיף

demoloc

New member
ואם אתה מתעקש

אז משחק עם ראנדום random : תגיד לאחיין שלך לנסות ליצור קודם בלאק ג'אק (אם בראנדום יצא נגיד 10 אז זה סכום הקלף,ו-11 זה נסיך וכך הלאה ועוד פעם ראנדום כדי לקבוע צבע וצורה,זה רק רעיון,יש לך דרך יותר יעילה,בהצלחה:) ). ואם הוא מצליח אז שיקפוץ רמה ויכין פוקר,זה ממש קשה כבר

N i X

New member
אני לא אתחיל לעשות בשבילך במיוחד...

אין לי שום עניין בכך. היה לי קוד מוכן, הבאתי לינק, מעבר לזה... תסדר באצמך ;)

demoloc

New member
מה אתה סתום?!

זה חידה,זה לא אני אסתדר בעצמי,אני יודע את הפיתרון,זה חידה עבורכם ובישבילכם(כמו שבצפר אמור להיות,כן בטח...). אתה לא רוצה,אל תיפתור!

stac

New member
סבבה, אז תכתוב את חוקי המחשק,

ותאפיין את המערכת.

demoloc

New member
לרוע המזל

אין לי את הפיתרון תודות לווירוס ופירמוט... אבל אני יכול להגיד לכם שזה יותר נוח להעזר ברקורסיות

voguemaster

New member
../images/Emo6.gif

זה מקרה ה-social enginnering הפתטי ביותר שראיתי בימי חיי

למעלה