חידות חמיצר:

the styles way

New member
הצעה...תפתח קומנת חמיצר ואז...

אתה ועוד ה"מתעניינים" בזה יהנו שם כי חבל על כל שרשור שאתה פותח בשביל חידת חמיצר

AmitNHB

New member
הצעה אפילו יותר טובה:

תפתח קומונת, "אנחנו ילדים סתומים". אתה ועוד ה 2-3 ילדים כאן, שעדיין לא מבינים, שלא כל מה שלא מעניין אותכם, אין לו מקום.

the styles way

New member
לפחות הקהילה שלי תיהיה יותר גדולה

מאשר קהילת חובבי החמיצר שם לב שרק אחד ענה לך וגם הוא לא השקיע

AmitNHB

New member
כן, כנראה שיש יותר ילדים סתומים מ..

חובבי חידות חמיצר בפורום. ד"א: 2 ענו, וישנה עוד חידה לא פתורה של אדם שלישי, אז זה כבר 3 חוץ ממני, ובשרשור הקודם השתתפו עוד, אז מה אתה רוצה ? אם זה לא שרשורפלצת של 700 משתתפים אין מקום ?

the styles way

New member
לכל דבר יש מידה

ובחודש האחרון הביאו יותר חידות חמיצר מאשר חידות סודקו אחרי עיתונים ספיישל רק לסודוקו אז נמאס חידה חודשית זה עוד היה נחמד אבל כל יום שרשור חדש?!?!?!?!?

cenas girl

New member
יואו מה הקטע שך מה אכפת לך?

אם אנשים אוהבים את זה, אפילו 2, והם חברי פורום, מה קרה שתגיד להם לא לפתוח שרשור בנושא שהם אוהבים? מזה משהו רע? מה הם פוגעים בך? עושים לך משהו? עושים את זה כי זה כיף ונחמד, וזהו! אני אישית לא אוהבת את זה. אז מה? חסרים מיליון שרשורים כדי להגיב בהם? בוא אני יענה לך: לא. יש מספיק שרשורים כדי שתוכל להגיב בהם ולעבור על החידות בלי להציץ בפנים. סבבה?

AmitNHB

New member
להתבכיינויות שלך, כנראה שאין מידה.

אחרת לא היית ממשיך להתווכח, ועובר להגיב בשרשורים שמעניינים אותך.

Peoples Crembo

New member
הופ הופ טרללה

יש מקום לדיון, יש מקום לדעות מנוגדות, אבל כשאתה גולש לקללות (אגב, מאוד בוגרות. מי אומר ילדים סתומים?) אתה קצת... קצת מגזים. אני נגד החמיצריות הזאת שנפלה על הפורום. אז עכשיו ללכת לפתוח קומונת "אני סתום כי אני נגד?" כן אני יודע שהגבת למישהו אחר, אבל בהצעה הנחמדה שלך לפתיחת קומונת "סתומים" (רציני איתך... לא משתמשים בזה יותר) הכללת גם אותי. להבא, תתווכח, תתעצבן, תדפוק תראש בקיר, תעשה מה שתעשה, אל תקלל ואל תגיד יותר "סתומים". ויצאה לי הודעה ערסית סעמק.

AmitNHB

New member
הופה הופה, טעית טעית !

כי אין מקום לדיון ואין מקום לדעות מנוגדת בנוגע לזכותי לחוד חידות חמיצר - WWE, או לנסות לפתור חידות מסוג זה של אחרים כאן. שמע, אני דובר רק שתי שפות. עברית ואנגלית. אולי היתי צריך לנסות אנגלית, אבל הנחתי שאותם ילדים מבינים עברית טוב יותר, אז הסברתי בעברית מאוד פשוטה, למה משהו שלא מעניין אותם, לא הופך את זה לדבר שיש להוקיע. יותר פשוט מיזה, אני לא יודע איך להסביר, ומי שלא מבין לצערי, הוא סתום וזה כולל אותך.

Rock Bottom

New member
או, סלח לי, מר בוגר!

למה אתה חש את עצמך תופס תחת כאן? "ילדים", "צעירים"... ביטויים כאלה אני שומע רק בצבא, וזה גם הולך ונעלם. למה זה שאתה בן 23 הופך אותך אוטומטית למשכיל יותר או מבין יותר מאשר ה-So called "צעירים" כאן? יש כאן חבר'ה שעברו את גילך המופלג, תאמין או לא, ויש להם קצת יותר ידע ונסיון משלך בפורום, או בחיים לצורך העניין. כיוון שאתה יורד כאן לפסים אישיים עם ההודעות המטומטמות שלך, לא נותר לי אלא להגיד לך שאתה הוא הסתום, ושעולמך צר כעולם נמלה. והרי הציטוט מהתגובה שלי לרון: "מה שמרגיז הוא שזה באמת לא תמיד משורשר לתוך שרשור אחד, אלא מפוזר על גבי הפורום, ואתה מוזמן לקחת כמה עמודים אחורה לבדוק את הנושא." אם מר סמארטי פאנטס פה היה טורח לקרוא לעומק לפני שהוא מתחיל במופע החישגוזים שלו שכולל התנשאויות, השתחצנויות, ירידה לפסים אישיים ולעלבנות, הוא היה מבין שנכון, הייתי מעדיף לולא לא היו כאן בכלל חידות השטן המשעממות והחרושות האלה, אבל אין לי כל בעיה עם זה כאשר זה משורשר בטופיק אחד גדול, שמי שרוצה להשתתף, ישתתף, ושיהיה לו כל טוב וחיים נאים. ההערה שלי שפתחה את כל השינדיג הזה כאן על מותם של בני משפחת חמיצר נבעה מהומור/תסכול, וכמובן שאיני מאחל מוות לאף אחד מבני המשפחה המוכשרת הזו, שידעו לכתוב אחלה חידות, שבניגוד לחידות כאן היו באמת קשות וממוקמות איפשהו בסוף של איזה עיתון חור אחת לשבוע, בלי להציק לקוראים יותר מדי. למרות שמדובר כרגע בטופיק אחד ולא מזיק יחסית, יבואו תוך כמה דקות עוד איזה 200 חידות חמיצר מפוזרות ברחבי הפורום של איזה ג'ברוני שיקרא משהו ככמו "צחי5743", זה כבר קורה פה מספיק. בדיוק כמו שיש שרשור שאלה קטנה שלמרות הכל אנשים כאן רואים לנכון לפתוח טופיק חדש בכדי לשאול איזה כפתור צריך בשביל לנצח במשחק RAW במחשב, או בשביל לדעת באיזה שעות יש רסלינג בערוץ הספורט. אני באמת ידוע כאחד מהאנשים היותר נחמדים בפורום לפי דעתי, ואם זה הצליח להרגיז גם אותי, אז אני בטוח שתמצא פה מספר נכבד של אנשים שמתעצבנים מהנושא קצת יותר ממני. אבל עד אז, קח בבקשה את כל החברים "הבוגרים" שלך שכן מנסים לפתור עדיין את חידות החנק האלה, ופנק אותם בשרשור אחד גדול ומרגיז, במקום 200 קטנים ומרגיזים. אגב, אתה טוען שאתה יודע אנגלית. מקריאה של הודעות אחרונות שלך בהן השתמשת בשפה הזו, אני בספק רב מאוד אם למדת אנגלית בבית הספר, או שמא דרך קלטות בבית. תבלה.

אורון

אני תומך בך במאה אחוז, לעומת זאת אני מבין את דעתו של עמית, אבל מה שעצבן אותי בתגובה שלך, היא שיצאת קצת צבוע.. "אם מר סמארטי פאנטס פה היה טורח לקרוא לעומק לפני שהוא מתחיל במופע החישגוזים שלו שכולל התנשאויות, השתחצנויות, ירידה לפסים אישיים ולעלבנות, הוא היה מבין שנכון" כאן אמרת לו שלא יפה שהוא השתחצן והתנשא, עד כאן אני איתך במאה אחוז... "למרות שמדובר כרגע בטופיק אחד ולא מזיק יחסית, יבואו תוך כמה דקות עוד איזה 200 חידות חמיצר מפוזרות ברחבי הפורום של איזה ג'ברוני שיקרא משהו ככמו "צחי5743", זה כבר קורה פה מספיק." עם כל הכבוד (ואתה יודע שאני אוהב אותך) כאן יצאת צבוע, אז מה אם יש מישהו חדש שלא מכיר את החוקים והנהלים? זה לא אשמתו (ואל תגיד לי לקרוא את חוקי הפורום, זה ידוע שאף אחד לא באמת קורא אותם לפני ההודעה הראשונה) בסה"כ אני איתך במאה אחוז, ד"א עמית, לא נראה לך קצת מוזר שאתה מתווכח עם יותר מ2 בני אדם? שים לב שאתה אחד, כנראה שאתה היחיד... לי אישית אין שום בעיה עם המשחקים שלכם, אבל כל עוד זה מרוכז בשרשור אחד... סה"כ אני חושב שכל הקטע פה נוצר מאי הבנה, והתגוננות, אם כל אחד היה מבין את הצד השני, זה יכל להימנע...

Rock Bottom

New member
סבבה, אבל איפה הצביעות פה?

אני ביקשתי ממנו שיקרא את תקנון הפורום? בלי שום קשר לחוקים ונהלים. שמעת אותי מדבר על חוקים או נהלים פה פעם אחת? אני רק אומר שזה מציק שזה מסתובב ברחבי הפורום, ואתה יודע מצוין שזו לא רק דעתי.

לא הבנת אותי

אני יודע שלא רק דעתך, ואני גם בדעתך, רק אמרתי שבאותה הודעה, אמרת שהוא מתנשא, ועשית אותו דבר...

AmitNHB

New member
לא סולח על כזו בורות.

כל ההודעה שלך לא קשורה לכלום. כל מה שטענתי, היה שיש לי זכות לעסוק כאן בנושא שמעניין אותי בשרשור המתאים (שלא אני המצאתי דרך אגב) בהתאם לחוקי הפורום, ומה יש לך להגיד ? שזה מפריע שאנשים פותחים מאתיים שרשורים לא קשורים... אתה רואה ? אתה בדיוק כמו כל ה"ילדים" האחרים כאן, כי גם אתה בא אליי בטענות על משהו שאחרים עושים. אתה מבין למה אני מתנשא ? כי יש לי את כל הסיבות להתנשא. התלוננתם פעם אחת, הסברתי יפה, המשכתם, ניסיתי שוב, אבל יותר פשוט מיזה אני לא יכול, וזה מצחיק שאתה מנסה לרדת על רמת האנגלית שלי, כי הנה, עוד ניסיון גרוע שלך לקצת תחכום, ושוב אתה לא קשור לכלום. איפה שלא למדתי, יש לי רמת אנגלית גבוהה מאוד, אחרת לא היתי מוציא 150 בפסיכומטרי באנגלית, (הציון הגבוה ביותר שניתן להוציא) ואתה מוזמן למצוא הודעות בהם השתמשתי באנגלית לא נכון.

cenas girl

New member
מה אתה בלחץ?

למה כל הזמן יש לך תשובות מוחצות כאלה? תרגע, אף אחד לא יאכל אותך. סה"כ דיון. חייך- הכל לטובה! =]

AmitNHB

New member
לחץ ? שאננות יתר אם כבר...

יש לי תשובות מוחצות כל הזמן כי זה ויכוח מפגר, של צודק במאה אחוז וטועה במאה אחוז. מה לעשות ? תארי לך שנפתח דיון, האם מותר לך או אסור לך להעריץ את ג'ן סינה ?

AmitNHB

New member
וזה עם מי ומה אני מתעסק כאן...

עכשיו תגיד שזה היה סתם בצחוק, ואני מאמין לך, כי גם אני היתי מגיב בהומור, אם לא היה לא משהו לגיטימי לאמר.

למעלה