או, סלח לי, מר בוגר!
למה אתה חש את עצמך תופס תחת כאן? "ילדים", "צעירים"... ביטויים כאלה אני שומע רק בצבא, וזה גם הולך ונעלם. למה זה שאתה בן 23 הופך אותך אוטומטית למשכיל יותר או מבין יותר מאשר ה-So called "צעירים" כאן? יש כאן חבר'ה שעברו את גילך המופלג, תאמין או לא, ויש להם קצת יותר ידע ונסיון משלך בפורום, או בחיים לצורך העניין. כיוון שאתה יורד כאן לפסים אישיים עם ההודעות המטומטמות שלך, לא נותר לי אלא להגיד לך שאתה הוא הסתום, ושעולמך צר כעולם נמלה. והרי הציטוט מהתגובה שלי לרון: "מה שמרגיז הוא שזה באמת לא תמיד משורשר לתוך שרשור אחד, אלא מפוזר על גבי הפורום, ואתה מוזמן לקחת כמה עמודים אחורה לבדוק את הנושא." אם מר סמארטי פאנטס פה היה טורח לקרוא לעומק לפני שהוא מתחיל במופע החישגוזים שלו שכולל התנשאויות, השתחצנויות, ירידה לפסים אישיים ולעלבנות, הוא היה מבין שנכון, הייתי מעדיף לולא לא היו כאן בכלל חידות השטן המשעממות והחרושות האלה, אבל אין לי כל בעיה עם זה כאשר זה משורשר בטופיק אחד גדול, שמי שרוצה להשתתף, ישתתף, ושיהיה לו כל טוב וחיים נאים. ההערה שלי שפתחה את כל השינדיג הזה כאן על מותם של בני משפחת חמיצר נבעה מהומור/תסכול, וכמובן שאיני מאחל מוות לאף אחד מבני המשפחה המוכשרת הזו, שידעו לכתוב אחלה חידות, שבניגוד לחידות כאן היו באמת קשות וממוקמות איפשהו בסוף של איזה עיתון חור אחת לשבוע, בלי להציק לקוראים יותר מדי. למרות שמדובר כרגע בטופיק אחד ולא מזיק יחסית, יבואו תוך כמה דקות עוד איזה 200 חידות חמיצר מפוזרות ברחבי הפורום של איזה ג'ברוני שיקרא משהו ככמו "צחי5743", זה כבר קורה פה מספיק. בדיוק כמו שיש שרשור שאלה קטנה שלמרות הכל אנשים כאן רואים לנכון לפתוח טופיק חדש בכדי לשאול איזה כפתור צריך בשביל לנצח במשחק RAW במחשב, או בשביל לדעת באיזה שעות יש רסלינג בערוץ הספורט. אני באמת ידוע כאחד מהאנשים היותר נחמדים בפורום לפי דעתי, ואם זה הצליח להרגיז גם אותי, אז אני בטוח שתמצא פה מספר נכבד של אנשים שמתעצבנים מהנושא קצת יותר ממני. אבל עד אז, קח בבקשה את כל החברים "הבוגרים" שלך שכן מנסים לפתור עדיין את חידות החנק האלה, ופנק אותם בשרשור אחד גדול ומרגיז, במקום 200 קטנים ומרגיזים. אגב, אתה טוען שאתה יודע אנגלית. מקריאה של הודעות אחרונות שלך בהן השתמשת בשפה הזו, אני בספק רב מאוד אם למדת אנגלית בבית הספר, או שמא דרך קלטות בבית. תבלה.