חידות חמיצר:

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo31.gif

לא מבין מה זה כזה מפריע. כל עוד הכל מרוכז בשרשור אחד שניתנך לך ולכל אחד בפורום הבחירה אם להיכנס ולקרוא או להתעלם ממנו כמו כל שרשור אני לא מוצא שום דבר פגום בזה. זה לא שכל אחד ששואל שאלה פותח שרשור חדש וזה מציף. לדעתי כל התגובות השליליות האלו מוגזמות ולא לעניין.

Rock Bottom

New member
או, חיכיתי לתגובה שכזו!

?OH BOY! ISN'T THAT FUN אני אישית לא מתקרב לשרשורים האלה, ולא מתייחס. מה שמרגיז הוא שזה באמת לא תמיד משורשר לתוך שרשור אחד, אלא מפוזר על גבי הפורום, ואתה מוזמן לקחת כמה עמודים אחורה לבדוק את הנושא. גם הקטע של "מצאנו משהו טוב, בוא נחרוש עליו" מיצה את עצמו, ואתה רואה לפי ההיענות הדלה לשאלות, שזה לא רק אני שחושב כך. בעיה גדולה כאן זה שעד שיש משהו משעשע וחדשני, אונסים אותו עד שהוא יוצא מכל חור, וזה חבל.

AmitNHB

New member
ברור שחיכית לתגובה שכזו...

הרי ידעת מלכת התחילה שהתגובה שלך לא הייתה במקום. לא מעניין אותך, אל תשתתף. יותר פשוט מיזה לא יכול להיות. מי שלא משרשר, תבוא אליו בטענות, ואל תדאג להיענות הדלה. אם היא תמשיך, הרי שהמשחק ימות מעצמו גם בלי תרומתך.

Rock Bottom

New member
בטח שהיא הייתה במקום

תיכף גם תתחיל לכוון בשבילי את הדעות. לא אכפת לי בניגוד לאחרים כאן שלא משרשרים כראוי, או שלאנשים פה יש שגיאות כתיב וזה. אני לא נטפל לדברים קטנים כאלה שיכולים לפגוע בבני אדם. מה שכן מעצבן זה שסתם מנסים לחרוש כאן משהו, וללא הצלחה רבה. ברור שהמשחק יגוע מתישהו, אבל עדיף שעה אחת קודם.

AmitNHB

New member
עדיף למי ?

לך ? כי זה מעצבן אותך ? א תתעצבן... אותי זה מעניין, ולמרות שאין עוד 50 כמוני, עדיין יש בין 5 ל 10, אז לנו זה לא עדיף.

Rock Bottom

New member
בכיף, שיבושם לכם

רק אל תפזרו את זה בכל החורים בפורום ותאחדו את זה למקום אחד.

kendog keds

New member
פעם שניה לפחות שאתה כותב

"מלכת התחילה". חוץ מזה שזה נשמע קצת כמו "ממלכת הטחינה" שזה יכול להיות אחלה שם לעסק, אני לא יודע מה זה. אומרים מלכתחילה.

AmitNHB

New member
אני מציע להבא שאתה מתקן, תבדוק

שאתה יודע על מה אתה מדבר.

AmitNHB

New member
טוב נו... כנראה שצדקת ../images/Emo186.gif

קבל את התנצלותי הכנה על שימוש לרעה בשפה העברית.

jomash

New member
../images/Emo31.gif

עד שיש שרשור שמעניין אותי להגיב בו אז לסגור אותו ? למה ? מה חטאתי ומה פשעתי ?

Evil Beast

New member
איזה קטע!

בוטום ענה על החידה עוד לפני שהיא פורסמה! כל הכבוד לבוטום!

AmitNHB

New member
לא פלא שאתה לא אוהב חידות.

אפילו בציניות לא הצלחת לכתוב אחת.

Evil Beast

New member
זה לא שאני לא אוהב חידות.

ההפך, אני מאוד אוהב חידות. אבל זה כבר מאוס. יותר מאוס מ"בראדר", מ"רסלינג גאד" ממיקי וממיני. כל חצי דקה:"חידת חמיצר". די כבר. תנוחו.

Evil Beast

New member
מה יותר פשוט?

להגיד לך לנוח. לך ולכולם. די. הבנו, אתם מתלהבים מזה, אבל כמה אפשר!?

AmitNHB

New member
הכי פשוט יהיה לא לטרוח לנסות להסביר

לך שוב, כי יש לך איזו שהיא חסימה בראש שמונעת מך להבין, אז תמשיך להתבכיין על אנשים אחרים, שעושים משהו שבכלל לא נוגע אליך, ואנחנו פשוט נתעלם ממך מעכשיו...

Evil Beast

New member
ההפך, לך יש כאן חסימה בראש.

מעניין שרק 2-3 אנשים בעד החמיצר הזה כרגע. זה נוגע אלי כמו שזה נוגע לכולם, למה? כי גם אני משתמש בפורום, וזה מעצבן שאתם פותחים חידות חמיצר כל הזמן, ודוחקים הודעות חשובות למטה. אז לפני שאתה מדבר על חסימתת בראש, תסתכל קצת על עצמך.

AmitNHB

New member
אני יודע שקשה לך, אבל תתאמץ יותר.

תפנים, זה שיש יותר, אפילו הרבה יותר... אנשים שהנושא לא מעניין אותם, לא אומר שאסור לפתוח שרשור על הנושא בשביל מיעוט האנשים שזה כן מעניין אותם ! כל עוד הדבר נעשה בהתאם לחוקי הפורום, אתה תתעצבן בשקט ותגלול עוד שני ס"מ למטה בשביל השרשור שמעניין אותך.

למעלה