חידות חמיצר: מכיוון שהשרשור הקודם מסרב לקפוץ יותר, הרשתי לעצמי לפתוח אחד חדש.
A AmitNHB New member 26/8/05 #1 חידות חמיצר: ../images/Emo132.gif מכיוון שהשרשור הקודם מסרב לקפוץ יותר, הרשתי לעצמי לפתוח אחד חדש.
A AmitNHB New member 26/8/05 #2 החידה של jomash כלי נשק ענף בסיסי הסימן יחזור בנובמבר החל בנערי החוף וכלה בדבורה עומר
A AmitNHB New member 26/8/05 #6 שיט, כנראה שהיה שקוף מידי... ../images/Emo127.gif רצון = WILL בן = Son
A AmitNHB New member 26/8/05 #4 ובקשה לכל מי שמתכוון לכתוב חידה. תכתבו חידות שאפשר לפתור אותן עם היגיון בריא, ולא משהו שגם אחרי שתגידו לנו את התשובה, לא נבין איך הרמז\יש מתקשר\ים...
ובקשה לכל מי שמתכוון לכתוב חידה. תכתבו חידות שאפשר לפתור אותן עם היגיון בריא, ולא משהו שגם אחרי שתגידו לנו את התשובה, לא נבין איך הרמז\יש מתקשר\ים...
R Rock Bottom New member 26/8/05 #8 חידות חמיצר סאקס מוות לדן חמציר, גיורא חמיצר, וכל משפחת חמיצר לדורותיה על שהביאו לנו את הרעיון לפתוח בחידות מטופשות אלו שהציפו את הפורום.
חידות חמיצר סאקס מוות לדן חמציר, גיורא חמיצר, וכל משפחת חמיצר לדורותיה על שהביאו לנו את הרעיון לפתוח בחידות מטופשות אלו שהציפו את הפורום.
P Peoples Crembo New member 26/8/05 #13 מחזק את התחתית זה התחיל בתור משהו מקורי ומעניין, ומהר מדי הפך למעיק ומציף. קיצר בוטום צודק, לטס גוו מגילות.
מחזק את התחתית זה התחיל בתור משהו מקורי ומעניין, ומהר מדי הפך למעיק ומציף. קיצר בוטום צודק, לטס גוו מגילות.
R Rock Bottom New member 27/8/05 #16 משחק הכוסות עדיין אימפריה אבל הוא בנו של השטן - דן חמיצר! אז גם הוא נוטל חלק באשמה מבחינתי.
K kendog keds New member 27/8/05 #15 וכל ההצפות האלו בעיקר בגלל אדם אחד שהחליט שהוא גאון הדור ופוצץ 70 חידות. חבל, דווקא היה לי רעיון חביב לחידה
וכל ההצפות האלו בעיקר בגלל אדם אחד שהחליט שהוא גאון הדור ופוצץ 70 חידות. חבל, דווקא היה לי רעיון חביב לחידה
A AmitNHB New member 27/8/05 #18 אני לא יודע למי אתה מתכוון, אבל אם אליי, אז כתבתי רק שתי חידות. אחת שלי ואחת של מישהו אחר משרשור קודם, שטרם פתרו.
אני לא יודע למי אתה מתכוון, אבל אם אליי, אז כתבתי רק שתי חידות. אחת שלי ואחת של מישהו אחר משרשור קודם, שטרם פתרו.
A AmitNHB New member 27/8/05 #17 ../images/Emo91.gif טיפול פסיכולוגי דחוף !!! אתה מניח כמובן שאתה לא היחיד שהשרשורים הלאו לא מדברים אליו, נכון ? אבל במקום להתעלם כמו שאר העולם, לא רק שטרחת להביע את דעתך השלילית, שזה עוד לגיטימי, אלא איחלת מוות בייסורים לכל משפחת חמיצר לדורותיה...
../images/Emo91.gif טיפול פסיכולוגי דחוף !!! אתה מניח כמובן שאתה לא היחיד שהשרשורים הלאו לא מדברים אליו, נכון ? אבל במקום להתעלם כמו שאר העולם, לא רק שטרחת להביע את דעתך השלילית, שזה עוד לגיטימי, אלא איחלת מוות בייסורים לכל משפחת חמיצר לדורותיה...
R Rock Bottom New member 27/8/05 #21 המוות בא כהלצה כמובן שאני לא מאחל מוות מוחשי לבני משפחת חמיצר, אלא לרוח שלהם השוררת על גבי הפורום, וזה מתחיל להיות מעפן ומעיק. אז אנא ממך. פוף. תודה.
המוות בא כהלצה כמובן שאני לא מאחל מוות מוחשי לבני משפחת חמיצר, אלא לרוח שלהם השוררת על גבי הפורום, וזה מתחיל להיות מעפן ומעיק. אז אנא ממך. פוף. תודה.
A AmitNHB New member 27/8/05 #26 אף אחד לא מכריח אותך להשתתף. ברוך השם, התברכנו בפורום מגוון ורב משתתפים, וישנם שרשורים אחרים, אותם תמצא מעניינים יותר.
אף אחד לא מכריח אותך להשתתף. ברוך השם, התברכנו בפורום מגוון ורב משתתפים, וישנם שרשורים אחרים, אותם תמצא מעניינים יותר.