ברוכה הבאה אני נטע בת 15 אני אוהבת כמעט את כל השירים
L Lord of Spells New member 16/4/03 #20 אלון 15.5 וזה די קשה להחליט אבל אני חושב שסמלס לייק טין ספיריט...
נ נריה פי New member 17/4/03 #21 שמי בשיראל הוא נריה! (לא שיש לי שמות במקומות אחרים בעולם אבל סתם התחשק לי לרשום את זה...) בקיצור, אני נריה בת 14 וחצי... השיר האהוב עליי הוא: סורי! לא יכולה לענות על זה! יותר מידי קשה
שמי בשיראל הוא נריה! (לא שיש לי שמות במקומות אחרים בעולם אבל סתם התחשק לי לרשום את זה...) בקיצור, אני נריה בת 14 וחצי... השיר האהוב עליי הוא: סורי! לא יכולה לענות על זה! יותר מידי קשה
ר רוקריסטית New member 17/4/03 #22 ברוכה הבאה!! קוראים לי דינרה אני בת 13.5 שיר אהוב - זה תלוי לפי מצב הרוח... עכשיו אני מתעמקת *קצת* יותר מדי בפולי (polly)
ברוכה הבאה!! קוראים לי דינרה אני בת 13.5 שיר אהוב - זה תלוי לפי מצב הרוח... עכשיו אני מתעמקת *קצת* יותר מדי בפולי (polly)
N N i C o L New member 18/4/03 #25 היי איילת השם הזה מוכר לי מאיפשהו... בת 13 השירים האהובים עליי הם..: dumb ו- Heart shaped box ו- Sliver אוריאן
היי איילת השם הזה מוכר לי מאיפשהו... בת 13 השירים האהובים עליי הם..: dumb ו- Heart shaped box ו- Sliver אוריאן