חידוש!

Ayoola

New member
חידוש!../images/Emo168.gif

שלום לכל אוהבי נירוונה! אני איילת בת 14 ואני חדשה! חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד יציג את עצמו ויכתוב את השיר האהוב עליו (של נירוונה כמובן!) אני אתחיל: כמו שאמרתי: קוראים לי איילת ואני בת 14. השיר שאני הכי אוהבת הוא : smells like teen spirit עכשיו תורכם:)

made in china

New member
הלללללווו איילת

וולקאם
אני אלה, אני בת 14 וממש אין לי שיר אהוב, קשה לבחור. בכל זאת, יש לי שירים תקופתיים כאלה שאני חורשת עליהם במשך תקופה ארוכה. השיר שאני שומעת די הרבה בזמן האחרון: pleteau, מעולה!!

Runaway Train

New member
ברוכים הבאים

החתימה שלך...משהו הפריע לי בה מבעד לחרוזים הנחמדים את מכנה את נשים מסויימות כלבות/זונות ???..... זה מוריד מהערך שלנו (הנשים) ונותן עוד קרדיט לגברים השובינסטים להתייחס אלינו ככה, מצטערת אני פשוט כזו-פמינסטית

Ayoola

New member
למען האמת...

גם אני כזו-פמיניסטית... העניין הוא שחברה שלי כתבה לי את החתימה, ארבעה ימים לפני שהיא נהרגה בתאונת דרכים... אז אני מעדיפה להשאיר ככה:\....

tomgavish

New member
ברוכה הבאה

אני תום 15.5 והשיר שאני הכי אוהב: Something in the way

Runaway Train

New member
חחח נו בטח..

אני בחיים לא ישכח שעד לפני שנעלמת תמיד היית מזכיר את השיר הזה בכל הזדמנות שעלתה

Ayoola

New member
בלי שום קשר-רציתי לציין....

תאריך הלידה שלי הוא- 8.4.89 וכידוע לכם, זהו התאריך בו קורט התאבד אבל בשנת 94'....

ברוכה הבאה ../images/Emo162.gif

אני אור בת 13 ואני יודעת שכל שיר שאני אכתוב כאן אני אתחרט אח"כ ... אני אוהבת את רוב השירים שלהם . וגופתו של קורט נמצאה ב8 אבל זה לא התאריך שהוא התאבד ( מה שגם לא בטוח ...)

ב נ נ י

New member
שטויות.......

מצאו את הגופה שלו ב-8.4.94 הוא התאבד 3 ימים קודם לכן, ידוע...! ומתוך חשבון קטן זה יוצא ה-5.4.94.... אני לין בת 15

whatever4

New member
ברוכה הבאה

(מוזר לי להגיד את זה בהתחשב שגם אני יחסית חדשה) יש שירים שאני יותר אוהבת משירים אחרים אבל שיר אהוב? אין כזה

whatever4

New member
אופס...

i did it again סתם........ שכחתי לרשום.... קוראים לי רעות ואני בת 15

the sofa city

New member
שלום...

אני אורחן אני בת 13 (קשה קשה להתרגל... אני אומרת שתיממ שלוש עשרה...) אמממממממממ שיר אהוב לא יודעת...את כול השירים אני אוהבת...

electricGirl

New member
כולם בני 14.....?

שלי SOMETHING IN THE WAY דווקא השיר שאף אחד לא יציין והשיר שכבש אותי. חוץ מזה אני חולה גם על PENYROYAL TEA, RAPE ME, PAPER CUTS ועוד כל מיני ששכשחתי את שמן מBLEACH ו INTECISIDE

למעלה