אני משרשר את זה להודעה האחרונה
שמופיעה כרגע, אבל התשובה מופנית לכולם: קודם כל אין לי מילים להודות לכם על המחמאות, אתם לא יודעים איזה חיוך כל אחד מכם מעלה לי עכשיו
. האמת היא שהכבוד מגיע רק לכם, לכולכם. כי אם זה היה כ"כ יפה- זה רק בזכותכם. זה יכול היה להיראות משעמם לאללה אם אנשים לא היו שרים ומשתתפים, וזה היה הפחד הכי גדול שלי. אז ההנאה של כולנו נבעה בסופו של דבר מזה שכולם היו ספונטניים דים כדי להשתתף, ומגיע לכם כל הכבוד על כך. בתשובה ל-Freemee: כן, אני יודע שהרבה שרו, לא הסתמכתי רק על הקול, אלא גם ראיתי בדיוק מי שר ומי לא. האמת, ראיתי קצת יותר מזה: שמתי לב (כמעט) לכל תגובה ותגובה בקהל: החל מאנשים שלא זוכרים ואפילו מופתעים ממילים שהם עצמם כתבו (ולא נזכיר שמות (לנ"ש)), ועד אנשים שלא הבינו למה הם כתבו מילים כמו שהם כתבו (ושוב לנ"ש), ואפילו כאלה שתיקנו טעויות כתיב שלי (רק שאני לא מצליח להיזכר איפה ע"מ לתקנן) ועוד רבים וטובים
אבל הכי שמתי לב שכולכם הייתם גדולים מהחיים
. בדקתי, גודל הקובץ הכולל הוא 366 מגה, אז זה יותר מדי, האמת היא שאפילו למושקעים מבניהם לא ממש יהיה מקום (אולי רק למושקע אחד בלבד). בתגובה לסקובי: האמת היא שבקטע של הפילקים אתה הוא דווקא מי שכיכב בעיקר, ואתה יכול להבין את הסיבה- הפילקים שלך מוצלחים ברמות, אני בטוח ששמת לב לתגובות של הסובבים. אני לא מבין איך יכולת לגרש את המוזה מהבית! מעשה שפל. אני מקווה שהאירוע הזה יגרום לך להבין את חשיבות המוזה: ככל שיהיה יותר חומר יצירתי- ככה יוכלו להישנות אירועים מסוג זה. נ.ב: מורד רצה לבדוק אם אפשרי להעלות את ה"קליפים" לאתר, אפילו הבאתי לו את הדיסק, אבל הוא שכח אותו שם. בסוף תומר לקח את הדיסק בתקווה להעלות את הוידאו לאתר המועדון.