חידוש מודעה:

Freemee

New member
מה גודל הקליפים

יש לי 70 מגה לארגן לכם אם זה יספיק. שכולם יוכלו להנות.

nzkiwi

New member
היה מעולה, ממש כיף!!!

לראות את כולם, ההרצאה, התחרות וגולת הכותרת הקריוקי המדהים!!! מקווה לראות (ולשמוע) את כולם שוב...

סלמאק

New member
אני משרשר את זה להודעה האחרונה

שמופיעה כרגע, אבל התשובה מופנית לכולם: קודם כל אין לי מילים להודות לכם על המחמאות, אתם לא יודעים איזה חיוך כל אחד מכם מעלה לי עכשיו
. האמת היא שהכבוד מגיע רק לכם, לכולכם. כי אם זה היה כ"כ יפה- זה רק בזכותכם. זה יכול היה להיראות משעמם לאללה אם אנשים לא היו שרים ומשתתפים, וזה היה הפחד הכי גדול שלי. אז ההנאה של כולנו נבעה בסופו של דבר מזה שכולם היו ספונטניים דים כדי להשתתף, ומגיע לכם כל הכבוד על כך. בתשובה ל-Freemee: כן, אני יודע שהרבה שרו, לא הסתמכתי רק על הקול, אלא גם ראיתי בדיוק מי שר ומי לא. האמת, ראיתי קצת יותר מזה: שמתי לב (כמעט) לכל תגובה ותגובה בקהל: החל מאנשים שלא זוכרים ואפילו מופתעים ממילים שהם עצמם כתבו (ולא נזכיר שמות (לנ"ש)), ועד אנשים שלא הבינו למה הם כתבו מילים כמו שהם כתבו (ושוב לנ"ש), ואפילו כאלה שתיקנו טעויות כתיב שלי (רק שאני לא מצליח להיזכר איפה ע"מ לתקנן) ועוד רבים וטובים
אבל הכי שמתי לב שכולכם הייתם גדולים מהחיים
. בדקתי, גודל הקובץ הכולל הוא 366 מגה, אז זה יותר מדי, האמת היא שאפילו למושקעים מבניהם לא ממש יהיה מקום (אולי רק למושקע אחד בלבד). בתגובה לסקובי: האמת היא שבקטע של הפילקים אתה הוא דווקא מי שכיכב בעיקר, ואתה יכול להבין את הסיבה- הפילקים שלך מוצלחים ברמות, אני בטוח ששמת לב לתגובות של הסובבים. אני לא מבין איך יכולת לגרש את המוזה מהבית! מעשה שפל. אני מקווה שהאירוע הזה יגרום לך להבין את חשיבות המוזה: ככל שיהיה יותר חומר יצירתי- ככה יוכלו להישנות אירועים מסוג זה. נ.ב: מורד רצה לבדוק אם אפשרי להעלות את ה"קליפים" לאתר, אפילו הבאתי לו את הדיסק, אבל הוא שכח אותו שם. בסוף תומר לקח את הדיסק בתקווה להעלות את הוידאו לאתר המועדון.

noobster

New member
אני חושב שאפשרי להעלות את הקליפים

לגוגל וידאו או ליוטיוב... דבר איתי על השיטות (גודל/קידוד וכו')

subatoi

New member
בקשר למוזה

אל תדאג, עוד מעט יהיו פילקים חדשים
כלומר, הם כבר קיימים, רק צריך להעלות אותם לרשת, מתישהו. בקשר לאתר המועדון - ממה שידוע לי, דברים גדולים עולים לשם באופן זמני בלבד, כי אין מקום יותר מדי. זה שם עד שעולה משהו חדש יותר. הכי טוב איזה יוטיוב כזה.

neboris

New member
שבחים וגם פילק קצר

היה מעולה, כל הכבוד לסלמאק על הקליפים. שמחתי שראינו בסוף את הפרק הנפלא Window of Opportunity, זה ממש כיף לראות פרק כזה עם כל החבר'ה. חוץ מזה הפרק הוציא ממני את הפילק הקצר הבא: (מבוסס על השיר העממי המחזורי "הייתה צעירה בכנרת...". מלים מקוריות של השיר כאן). ג'ק וטיאל'ק היו בצוות ושמו אס. גי. וון פעם אחת הם נתקעו, בלולאת הזמן. כל היום עשו שטויות ורשמו בדו"ח משימות ש...

neboris

New member
למי שלא מכיר את השיר

קודם כל אתם יכולים לשמוע אותו בסרט הקאלט "אלכס חולה אהבה". אני חושב שהם שרים אותו כשהם בטיול או בקומזיץ. זהו שיר עממי רוסי שמה שמיוחד בו שהוא לא נגמר. ז"א אחרי ששרים את השורה האחרונה ממשיכים לשיר מהתחלה וזה מסתדר עם הטקסט. בתרגום העברי של השיר מדובר על צעירה בכנרת ששרה שיר (לצערי לא הצלחתי למצוא את המוסיקה ברשת, לא נראה לי שמישהו אי פעם הקליט את זה). במקרה שלנו זה יוצא כך: ג'ק וטיאל'ק היו בצוות ושמו אס. גי. וון. פעם אחת הם נתקעו, בלולאת הזמן. כל היום עשו שטויות ורשמו בדו"ח משימות שג'ק וטיאל'ק היו בצוות ושמו אס. גי. וון. פעם אחת הם נתקעו, בלולאת הזמן. כל היום עשו שטויות ורשמו בדו"ח משימות שג'ק וטיאל'ק היו בצוות ושמו אס. גי. וון. פעם אחת הם נתקעו, בלולאת הזמן. כל היום עשו שטויות ורשמו בדו"ח משימות שג'ק וטיאל'ק היו בצוות ושמו אס. גי. וון. פעם אחת הם נתקעו, בלולאת הזמן. כל היום עשו שטויות ורשמו בדו"ח משימות ש... וכך ממשיכים לשיר עד שימאס.

למעלה