חידוש מודעה:

סלמאק

New member
חידוש מודעה:

סטארגייט SG-1 ואטלנטיס... היכונו- הנה זה בא: ביום ה', ה- 20/7 זה קורה, האירוע שכולם חיכו לו! כנס חגיגי שעוסק כולו ב-2 סדרות המדע הבדיוני המצליחות, סטארגייט SG-1 וסטארגייט אטלנטיס. האירוע יכלול בין השאר: -הקרנות פרקים -הקרנת שידורים מיוחדים שלא שודרו בארץ מעולם -אירוע ה'פילקריוקי'- אירוע פילקים מיוחד וראשון מסוגו -הרצאה- "We're always sticking our collective noses where they don't belong, It's what we do" מאת אסנת רוזנברג. -חידון נושא פרסים אל תפספסו את האירוע הראשון (אם לא היחיד) שכולו יקום סטארגייט. פרטים נוספים והלו"ז הרשמי ניתן למצוא באתר "סטארבייס 972", או באתר "סטארגייט ישראל". -שאלות, תוכניות, תיאום טרמפים וכו' ניתן לשרשר לפה-

טרמפ

אוטובוס אחרון לאריאל יוצא ב-23:00. צריך לקחת אותו בתחנת רכבת ארלוזורוב. מישהו יעזוב בסביבות השעה הזאת ויוכל להביא לי טרמפ

fsmr

New member
טרמפ

יש מישהו שמגיע מאזור חולון בת ים מישהו שאוכל לחזור איתו? תודה --------------------------------------------------------------------------------------------- "חי משבת לשבת" ולא אוהב כדורגל ;)

אני מבת-ים. כנראה מגיע בשילוב של

אוטובוס ורכבת, אבל עדיין לא בטוח. דבר איתי בהודעה פרטית אני ירחיב.

אגב, לצערי אני עדיין בהתלבטות

רצינית מאוד אם אני מגיע או לא. והסיבה היא ככה ; יש לי ביום חמישי (מחר) כנס משתחררים של בני העיר (בת-ים). עד כאן עובדות. ההתלבטות שלי היא ככה ; תכלס לא יחדשו לי הרבה בכנס הזה כי הייתי כבר בכנס משתחררים הרגיל שיש כל כמה זמן בגני התערוכה בת"א, והייתי גם בסדנת משתחררים לפני איזה חודשיים, מה שאומר שתכלס לא יחדשו לי הרבה מבחינת עובדות בשטח וכיו"ב. א-ב-ל (!) ההתלבטות שלי כאן למעשה זה בגלל שבטח כל העולם שאני אראה בכנס, אנשים שלא ראיתי שנים וכאלה (כמו ביום כיפור שכל עם ישראל יוצא לרחוב ופוגשים את כל העולם ואשתו וכו', אתם בטח מבינים למה אני מתכוון) וכל הנוסטלגיה וכאלה שטויות. מאידך גיסא - ערב סטארגייט שזה ה-הזדמנות ה-טובה ביותר בעיניי לפגוש את הנפשות הפועלות של הקהילה בארץ, ולהכיר סוף סוף אנשים כמוני שחולים ברמות לא הגיוניות על הסדרה הזאתי, וכמובן ערב שכזה מי יודע מתי יהיה שוב בזמן הקרוב. התלבטות רצינית.. :/ אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.. :/

superdead

New member
בסוף

לא בטוח שאנ בא כי היום התחלתי לעבוד :| אני עובד בתל אביב אבל עדין נראה כמה עיף אני יהיה

סלמאק

New member
הרגע חזרתי הביתה- ישר לפורום.

היה נחמד, רגיל, לא משהו מיוחד. ס-ת-ם! נראה לך? אני פשוט לא רוצה לבאס אותך, אבל היה ליגה שחבל על הזמן. לא יודע לגבי אחרים, אבל אני מה זה נהנתי. חבל שלא באת, חסרת לנו. מעוניין לשמוע מה דעת אחרים, איך היה? נהנתם?

סלמאק

New member
ועוד משהו...

הנה רגעי השיא של הערב, הקטע הכי מצחיק שהיה שם.(שבסופו מכאו כולם כפיים, תכף תביני למה...)

Freemee

New member
מעולה!!

באמת היה קטע ענק! חבל שלא כולם נשארו לראות את הפרק, היה ממש טוב.

Freemee

New member
היה ערב לא נורמלי!

מאחורי הקלעים - מעולה
TRUE SCIENCE - למרות שכולם נגעלו כל פעם שראו את הזחל יוצא מהבטן שלה
הפילקים היה נפלא, וסלמאק אולי שמעו אותנו כל כך חזק אבל תאמין לי הרבה שרו! אי אפשר לשכוח את ההרצאה כמובן הנפלאה. בקיצור ערב פגז!

kinspirit

New member
האם באמת צריך להרחיב?

אני חושבת שערב יותר מוצלח ממה שהיה לא יכול היה להיות... והכל בזכותכם, הקהל שהגיע והפך את הערב הזה למפגש אמיתי וחם של הקהילה. אז שוב תודה גדולה גדולה גדולה לסלמאק על אירוע הפילקים המדהים (וכן, הקול שלי היה אבוד לחלוטין יום אחרי זה
). בתקווה לערבי סטארגייט נוספים בעתיד
אה כן, ואני באמת לא כזאת היפראקטיבית בחיים האמיתיים

סלמאק

New member
קודם כל תודה. האירוע רק היה בזכותי,

אבל מדהים הוא היה בזכות כולכם. מצטער על הקול שלך, תתנחמי בעובדה שגם שלי בערך שבק חיים לאחר מכן, הוא עדיין בהליכי שיקום. -אני משוכנע שיהיו עוד אירועים כאלה בעתיד. ערב כזה גורם לך להרגיש שהקהילה שלנו היא לא רק פורום, אלא קהילה חיה ובועטת (ושרה
). -סקובי אמר לי באותו הערב שהוא הופתע מהיקף ההשתתפות בשירה, הוא לא חשב שכמעט כולם ישירו. ובכן, היה רגע אחד (יותר נכון שורה אחת) שבה כולם, אבל כולם השתתפו בשירה: "ג'אפה, ג'אפה, טק מא טה, קרי... "ג'אפה, ג'אפה, של קק נם רון" ואני חייב לומר לכם שלעמוד מול כולם ולראות את כולם (בלי יוצא מן הכלל!) שרים מילים כאלה, זה היה רגע השיא בשבילי. נ.ב: גם אני לא כזה היפראקטיבי ביום-יום, אבל אתם יכולים להבין שהאדרנלין הציף אותי באותו ערב. לא כל יום אתה מציג קריוקי שישבת עליו כ"כ הרבה זמן. (קיבינימט, היה משהו שרציתי לומר, אבל כל פעם שאני מגיע למחשב אני שוכח מה זה היה, ונזכר רק כשאין לי גישה אליו
)

noobster

New member
אחחחח היה ממש אחלה.

עכשיו התישבתי ליד האינטרנט..... ממש כיך עם איזה ליטר בירה בתוכי.... :) טוב אז היה מצמש כיף. ופגשתי מלא חברה מפה.... וסלמאק: תודה.... לא יכול להביא את ההמשך? ד"א זה היה הקטע שעזבתי... וד"א פספסתי בסוף את הרכבת.. אוף, אז אני בפ"ת...

subatoi

New member
היה מצוין

וחבל שמי שלא בא לא בא (למעט אלה עם הסיבות הטובות
). כל הכבוד לסלמאק על העבודה הרבה שהוא עשה לקראת הערב, זה בהחלט ניכר בתוצאות. יצא הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שייצא. כולה פעם שניה שנערך ערב כזה (מבחינת פילקים) ויצא מצוין. ו"ווינדואו אוף אופורטוניטי", בצפיה עם כ"כ הרבה אנשים היה פשוט מעולה (גם בצפיה שלישית). זהו, היה אחלה
אבל אז הגענו הביתה, ושמענו חדשות, ומטוסים בשמיים (כנראה שרק בשעות הקטנות של הלילה שומעים אותם), וכאלה

subatoi

New member
נ.ב. לגבי ה"קליפים" של הפילקים

תהינו אתמול אם יש מספיק מקום באתר סטארגייט ישראל בשביל להעלות אותם (אני יודע שבסטארבייס אין). אולי אפשר להעלות אותם ל"יוטיוב" ולחסוך סיבוכים? לא יודע איך זה הולך מבחינת גודל. למי שמבין בזה...

למעלה