חידון

clevelandrocks

New member
חידון

יאדה יאדה בלי אינטרנט וDVD את התשובות יש לשרשר להודעה זו. בהצלחה! 1. עם מי התחתן בסוף מיקי- קארן, או ג'ולי? 2. את מי לקח ג'רי לורמונט ואת מי תכנן לקחת לשם? 3. הקול של מי גורם לקריימר התקפי אפילפסיה? 4. מה ההפך מטונה לדעת ג'ורג' ומה לדעת ג'רי? 5. איזה תפקיד בסדרה גילם קרי אלווס (ווסלי מ'הנסיכה הקסומה')? 6. ציינו 3 גברים שאיליין יצאה איתם ושלמדו מקצוע ממקצועות הרפואה. 7. ציינו 3 מקרים בהם מישהו מהחבורה ענה לטלפון ב'who is this?'. 8. מה הקשר בין מנת יתר לחוק ההתיישנות? 9. כמה כסף חשב ג'ורג' לשלם לכל אחת משתי הבחורות שלא הסכימו להיפרד ממנו. 10. מה קרה לשתים מהיונים כשהקוסם חזר מאירופה? 11. מי יוצא דופן מבין הבאים ולמה? מר ליפמן, בוב סקמנו, לומז, אדי שרמן בשלוש השאלות הבאות- מי אמר למי ובאיזה עניין? 12. I hear things (נאמר פעמיים) 13. sometimes you say things just to be nice 14. I know I can't beat you. I'm just trying to stay competitive 15. באיזה הקשר הוזכרו החיות הבאות? דינגו, דביבונים, פינגווין 16. איזה שיר שרה מיס לונג איילנד בתחרות מיס אמריקה? 17. מי מהבאים לא נכח במשפט של הארבעה בפרק הסיום? מר בוקמן, מר פיט, מר וילהלם, מר אלדריג'. 18. איך נקרא אדם שנותן מתנה למישהו ואז מתחרט? 19. מה המקצוע של מרלה הבתולה? 20. איך קראו לשיר שג'ון ג'רמיין חיבר כשיצא עם איליין?

Wish Master13

New member
עונה

1. מהמר - ג'ולי 2. את זאת מהפרק מנייה מובחרת לא זוכר את השם 3. איזה מישהי מהחדשות אם אני לא טועה גם לא זוכר את השם 4. ג'רי אומר שזה סולומון, ג'ורג' אומר איזה סוג של בשר? 9. 85 דולר? 11. מר ליפמן, היחידי שראו את פניו? 17. אם אני לא טועה מר. וילהלם 18. re gifter 19. מארגנת ארונות 20. hot and heavy

SaintJohn

New member
הייתי בטוח שהחידון מתחיל ב-21:00../images/Emo3.gif

כנראה מתוך הרגל
4. לדעתו של ג'ורג' עוף הוא ההפך מטונה, ולדעתו של ג'רי סלמון הוא ההפך מטונה 5. דייויד, בעלה של בת' 6. פסיכיאטר, רופא המתמחה בכפות רגליים (פדיאטריסט), ורופא מהבית חולים כשג'ורג' אושפז. 8. בעע, לא זוכר. אממ... אני זוכר שג'רי עשה את זה לג'ורג' כשג'ורג' התקשר אליו בעניין בהול כלשהו, ושאיליין עשתה את זה לג'רי, אבל מעבר לזה אני לא זוכר. 11. מר ליפמן - שאר 3 הדמויות מעולם לא נראו בסדרה 13. הרופא לאיליין אחרי שהוא אמר גם עליה וגם על התינוק שהם עוצרי-נשימה 15. דינגו - בפרק The Stranded, כשאיליין אומרת Maybe the dingo ate your baby; דביבונים - כשג'ורג' אומר שבנסיעה מסויימת עם ג'רי מחוץ לעיר: I was spottin' those rackoons, למרות שאלו היו תיבות דואר
ופינגווין - באחד מקטעי הסטנד אפ של ג'רי, שאומר שאם פושע היה לבוש כמו פינגווין אז היה הרבה יותר קל לתפוס אותו. 17. את בוקמן, פיט ו-ווילהלם אני זוכר, אז זה כנראה אלדריג' למרות שאני לא ממש זוכר מי זה... 18. De-Gifter 19. מהנדסת פתרונות בארגון הארון?
20. Hot'n'Heavy היה קשה הפעם!

Mip Mip

New member
מנסה את מזלי

1. ניחוש פרוע- ג'ולי? 6. הפסיכיאטר של ג'ו דבולה, הרופא-כפות-רגליים, וטין ווטלי (נראה לי שהיא יצאה איתו...) 5. דיוויד (שאילין וג'רי מחכים שהוא ואשתו יפרדו וכו') 11. מר ליפמן- אשכרה ראו אותו בסדרה... 15 maybe the dingo ate your baby (איליין במסיבה...) 18 regifter 20 hot and heavy

ה-איה

New member
יאללה, מנסה גם

3. מארי הארט 4. ג'ורג' ג'רי - סלמון 5. דיוויד של בת' 10. הפכו לחומות 14. ד"ר בן פפר לאיליין, כשהיא תהתה למה אמר שהתינוק הוא breathtaking (לאור זה שאמר אותו דבר לגביה) 16. its a most unusual day 17. נדמה לי שאלדריג' 18. de-gifter 19. מעצבת ארונות 20. hot & heavy

ה-איה

New member
עוד קצת

2. נדמה לי שהוא לקח לשם את ונסה ותכנן לקחת גם את אלן, אבל ג'ורג' וקרמר שכנעו אותו שלא.. 11. נדמה לי שסקמנו יוצא דופן, כי כל השאר יהודים? 14. ג'רי ל'אשתו' (מריס?) בעניין התחרות של ה-i love you.

maormp

New member
עונה

1. קארן 2. את ונסה 4. גורג' צ'יקן סלד ג'רי סלמון 6. רופא רגליים, מתמחה בתקופת בחינות, רופא שיניים 7. ג'רי לג'ורג' שהוא התקשר שהוא שכב מתחת לשולחן, ג'רי לג'ורג' שהוא התקשר בשביל לקבל עוד תמונה של מן הנדס, איליין לג'רי 9. 75 דןלר ? 11. אדי שרמן מעןלם לא נפגש עם קריימר. 14. הרופא לאיליין בפרק the humptons 16. maybe the dingo ate your baby נגן הסקסופון ג'ון ג'רמיין שאיליין יצאה איתו הומשל לדביבון הפינגווין מבטמן בקטע סטנדאפ של ג'רי 17. אלדריג' 18. degifter 19. סידור ארונות בגדים 20. hot and heavy

clevelandrocks

New member
נשארו שלוש וחצי שאלות

לא נענו נכונה שאלות 8,9 ו12 רמז לשאלה 8: נסו לתרגם את המונחים לאנגלית. רמז לשאלה 12: נאמר פעמיים באותו פרק ע"י אותו אדם לאותו אדם. בנוסף- בשאלה 18 אני אקבל את התשובה degifter, אבל אני התכוונתי למשהו אחר לגמרי (ופחות פוליטיקלי קורקט), אז ניתן עדיין לענות על זה.

כבר עשו הכל, אבל בשביל הכיף

3. מרי הארט 4. עוף לדעת ג'ורג', סלמון לדעת ג'רי 6. הבחור שזרק אותה לאחר שעבר את הבחינה ברפואה, טים ווטלי, הרופא הלא אמיתי (כפות הרגליים). 7. בפרק The Nap כשג'ורג' היה "לכוד" תחת השולחן, ממש ממש לא בטוחה מתי זה היה, אבל ג'רי לג'ורג', ואז ג'ורג' הטיח את השפופרת במכשיר וג'רי אמר ok, ok. לא זוכרת עוד 11. אדי שרמן - לומז, ליפמן וסקמנו היו בקשר עם קריימר 13. רופא הילדים לאיליין 15. דה דינגו אייט יור בייבי 17. אני מנחשת שאלדריג' כי אני לא זוכרת מי זה 19. מעצבת את ארונך כך שתנצל בו כל סנטימטר. 20. Hot & Heavy!

Optimus_Prime

New member
מנסה ../images/Emo13.gif

1. קארן. 2. את ונסה 3. המנחה של ET. 4. סלט עוף לדעת ג'ורג', סלומון לדעת ג'רי (כי הוא שוחה נגד הזרם, בעוד הטונה שוחה איתו..יופי לטונה!!) 5. בעלה של בת' לוקנר שע"פ ג'ורג' היא יכולה למצוא הרבה יותר טוב ממנו
6. רופא הרגליים שלא זכור לי שמו, רופא השיניים ווטלי והפסיכיאטר שלקח אותה לאירופה. 7. אוו, הרבה. כשג'ורג' מתקשר מתחת לשולחן שלו בThe Nap לג'רי ומבקש ממנו לעזור לו, כשג'רי מתקשר לאיליין מסוכנות המכוניות של פאדי, 11. בוב סקמנו, כל השאר יהודים. 13. אולי you know i cant? כשג'רי אומר לקרמר שיבטיח לא להיכנס יותר לדירה שלו.. 15. maybe the dingo ate your baby, איליין לאורחת במסיבה משעממת. דביבונים - ג'ורג' WAS SPOTTING THEM בלי בעיה , יש לו ראיה טובה! 16. Tomorrow 17. מר אלדריג'. 18. מתחרט ז"א לוקח בחזרה? degifter. 19. סוכנות ארונות. 20. hot and heavy

clevelandrocks

New member
רמז נוסף לשאלות 8 ו12

שאלה 8: קריימר שאלה 12: הציטוטים לקוחים מתוך הפרק the burning

M C A

New member
באיחור קל

אבל לא איכפת לי 1. עם מי התחתן בסוף מיקי- קארן, או ג'ולי? קארן 2. את מי לקח ג'רי לורמונט ואת מי תכנן לקחת לשם? את ונסה,תכנן לקחת את הלוזרית (אשתו של בן סטילר) 3. הקול של מי גורם לקריימר התקפי אפילפסיה? מרי הארט 4. מה ההפך מטונה לדעת ג'ורג' ומה לדעת ג'רי? ג'ורג': עוף, ג'רי: סלמון 5. איזה תפקיד בסדרה גילם קרי אלווס (ווסלי מ'הנסיכה הקסומה')? אין לי מושג מי זה 6. ציינו 3 גברים שאיליין יצאה איתם ושלמדו מקצוע ממקצועות הרפואה. הרופא בthe heart attack שדיבר על הלשון, התלמיד לרפואה שנכשל כל הזמן במבחנים ולבסוף זרק אותה, וטים ווטלי 7. ציינו 3 מקרים בהם מישהו מהחבורה ענה לטלפון ב'who is this?'. איליין לג'רי ב the dealership, ג'רי לג'ורג' ב... לא זוכר כבר 8. מה הקשר בין מנת יתר לחוק ההתיישנות? קריימר לא מבין את המשמעות של שני הביטויים האלה 9. כמה כסף חשב ג'ורג' לשלם לכל אחת משתי הבחורות שלא הסכימו להיפרד ממנו. סתם זורק - 71 דולר? 10. מה קרה לשתים מהיונים כשהקוסם חזר מאירופה? הפכו להיות חומות 11. מי יוצא דופן מבין הבאים ולמה? מר ליפמן, בוב סקמנו, לומז, אדי שרמן. ליפמן כי הוא הבוס של איליין וכל השאר חברים של קריימר, וגם הוא היחידי מביניהם שבאמת נראה בסדרה בשלוש השאלות הבאות- מי אמר למי ובאיזה עניין? 12. I hear things (נאמר פעמיים) 13. sometimes you say things just to be nice הרופא בהאמפטונס לאיליין 14. I know I can't beat you. I'm just trying to stay competitive איליין לקורטני קוקס, לגבי הi love yous 15. באיזה הקשר הוזכרו החיות הבאות? דינגו, דביבונים, פינגווין. דביבונים - ג'ורג' זיהה אותם בלי משקפיים תוך כדי נסיעה (מסתבר שאלו היו תיבות דואר) פינגווין - ג'רי במונולוג פתיחה לגבי גנבים, אם מישהו גנב סוני יתכן שזה הפינגווין (מבאטמן). 16. איזה שיר שרה מיס לונג איילנד בתחרות מיס אמריקה? 17. מי מהבאים לא נכח במשפט של הארבעה בפרק הסיום? מר בוקמן, מר פיט, מר וילהלם, מר אלדריג'. אלדריג' 18. איך נקרא אדם שנותן מתנה למישהו ואז מתחרט? de-gifter. איזה קטע, בדיוק אתמול הסברתי לחבר שלי את ההבדל בין de-gifter ל re-gifter 19. מה המקצוע של מרלה הבתולה? היא בעסקי הארונות 20. איך קראו לשיר שג'ון ג'רמיין חיבר כשיצא עם איליין? hot & heavy

clevelandrocks

New member
תשובות ותוצאות

1. עם מי התחתן בסוף מיקי- קארן, או ג'ולי? קארן. 2. את מי לקח ג'רי לורמונט ואת מי תכנן לקחת לשם? לקח את ונסה ותיכנן לקחת את אלן (הלוזרית). 3. הקול של מי גורם לקריימר התקפי אפילפסיה? מארי הארט. 4. מה ההפך מטונה לדעת ג'ורג' ומה לדעת ג'רי? ג'ורג'- סלט עוף. ג'רי- סלמון. 5. איזה תפקיד בסדרה גילם קרי אלווס (ווסלי מ'הנסיכה הקסומה')? דיוויד לוקנר. 6. ציינו 3 גברים שאיליין יצאה איתם ושלמדו מקצוע ממקצועות הרפואה. 'ד"ר לשון', טים ווטלי, הפסיכיאטר של ג'ו דבולה, המתמחה שהיא אהבה לקרוא לו דוקטור, הפדיאטריסט. 7. ציינו 3 מקרים בהם מישהו מהחבורה ענה לטלפון ב'who is this?'. ג'רי לג'ורג' כשביקש עוד תמונה של man hands וכשהתקשר אליו מתחת לשולחן במשרד של היאנקיז. איליין לג'רי כשהתקשר אליה מסוכנות הרכב. 8. מה הקשר בין מנת יתר לחוק ההתיישנות? קריימר טעה בשניהם (statute of limitaions וכשג'רי שאל אותו אם מיקי over dosed, הוא ענה- לא, הוא פשוט לקח יותר מידי). 9. כמה כסף חשב ג'ורג' לשלם לכל אחת משתי הבחורות שלא הסכימו להיפרד ממנו. 55 דולר. 10. מה קרה לשתים מהיונים כשהקוסם חזר מאירופה? הפכו לחומות. 11. מי יוצא דופן מבין הבאים ולמה? מר ליפמן, בוב סקמנו, לומז, אדי שרמן. בוב סקמנו, כי כל השאר הם יהודים. בשלוש השאלות הבאות- מי אמר למי ובאיזה עניין? 12. I hear things (נאמר פעמיים). ג'רי לג'ורג'. פעם אחת כשג'ורג' טען שהוא לא הופיע בוגאס ופעם שניה (באותו פרק) כשג'ורג' אמר שזה מגניב שפאדי מאמין כי you don't hear that much about god any more. 13. sometimes you say things just to be nice. ד"ר בן פפר לאיליין בהמפטונס. 14. I know I can't beat you. I'm just trying to stay competitive. ג'רי ל'אשתו' בתחרות הI love yous. 15. באיזה הקשר הוזכרו החיות הבאות? דינגו, דביבונים, פינגווין. דינגו- maybe the dingo ate your baby. דביבונים- ג'ורג' "זיהה" אותם בלי משקפיים. פינגווין- בקטע סטנדאפ של ג'רי על הפושעים המוכרים לכולם. 16. איזה שיר שרה מיס לונג איילנד בתחרות מיס אמריקה? it's a most unusual day 17. מי מהבאים לא נכח במשפט של הארבעה בפרק הסיום? מר בוקמן, מר פיט, מר וילהלם, מר אלדריג'. מר אלדריג' (הניצול מהאנדראה דוריה). 18. איך נקרא אדם שנותן מתנה למישהו ואז מתחרט? אני התכוונתי לindian giver, אבל גם degifter מתקבל. 19. מה המקצוע של מרלה הבתולה? מארגנת ארונות. 20. איך קראו לשיר שג'ון ג'רמיין חיבר כשיצא עם איליין? hot and heavy. ולתוצאות: MCA וmaormp עם תשובה אחת כ"א. YB6 וwish mater13 עם 2 תשובות כ"א. ה-איה עם 6 תשובות. ובמקום הראשון: מנהלנו הנכבד saint john עם 8 תשובות. אם אתה מקבל אדמומיות, ואתה כבר כחול, זה אומר שהשבוע תהיה סגול? נ.ב נא להפסיק להתחמק מחובת חיבור חידון חדש שבוע הבא!

SaintJohn

New member
הו, זכיתי!../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

טוב אממ, מכיוון שאני לא יכול להיות כחול ואדום בו-זמנית (מזכיר את הרעיון של קטשופ וחרדל באותו בקבוק
), אז אני בזאת מתכבד להעביר את הצבע האדום לזוכה במקום השני, שזו ה-איה. אני אכין לכם את החידון הבא, אבל אני די גרוע בלעשות חידונים שכאלה, אז אם ה-איה תתעקש, היא תוכל לעשות את החידון במקומי

למעלה