אני ארביץ לך תזהר, אתה יודע שאני מסוגלת
D dj80s New member 19/11/02 #53 את זה דווקא לא ידעתי שאת מסוגלת. זכרתי דברים אחרים. לא משנה. או שכן. טוב, לא. אולי כן? בעצם עדיף שלא. או שכן? לא חשוב.
את זה דווקא לא ידעתי שאת מסוגלת. זכרתי דברים אחרים. לא משנה. או שכן. טוב, לא. אולי כן? בעצם עדיף שלא. או שכן? לא חשוב.
T tofit New member 19/11/02 #56 עדיף שלא אני חושבת... אבל בעצם קצת נעים להזכר לא לא לא זהו תשובה סופית (נראה לי)
T turrican New member 19/11/02 #22 היה נדמה לי אבל זה חשבתי שאלה ה-Waves מהחברים של קטרינה אבל הם היו שלשה . אממ..לא מזהה בינתיים. למה כ"כ קשה ?
היה נדמה לי אבל זה חשבתי שאלה ה-Waves מהחברים של קטרינה אבל הם היו שלשה . אממ..לא מזהה בינתיים. למה כ"כ קשה ?
A alpha80 New member 19/11/02 #27 יפה לך. הפסקת אוויר. סליחה, אספקת אוויר. ובאמת מישהו שם דומה למאיר פנינגשטיין מ"כוורת".
A Aladdin Sane newnic New member 19/11/02 #29 נדמה לי שקוראים לו ראסל או משהו וזה מזכיר לי את Russel Square בלונדון. Mind the GAP!
ש שמש27 New member 19/11/02 #30 מז´תומרת אספקת אוויר ??? הם לא היו צמד ? שכל אחד עם קול יותר גבוה מהשני ?
A Aladdin Sane newnic New member 19/11/02 #47 אני מתגעגע כל כך! הייתה תקופה שכמעט כל חודש טסתי לסופשבוע בלונדון. התמכרתי לפאבים ול steak and kidney pie. ולחנויות הדיסקים המשומשים סביב פיקדלי.
אני מתגעגע כל כך! הייתה תקופה שכמעט כל חודש טסתי לסופשבוע בלונדון. התמכרתי לפאבים ול steak and kidney pie. ולחנויות הדיסקים המשומשים סביב פיקדלי.
A alpha80 New member 19/11/02 #28 חידה מס´ 4 זה כבר באמת יותר קשה. טופית - תתחילי עם הניחושים...... גם אתה אלכס. אלאדין - תנוח קצת, וגם די ג´יי.
חידה מס´ 4 זה כבר באמת יותר קשה. טופית - תתחילי עם הניחושים...... גם אתה אלכס. אלאדין - תנוח קצת, וגם די ג´יי.