חידון

johny_abola

New member
חידון

לקראת השידורים החוזרים, האם אתם זוכרים: 1. איך קוראים לאמא של ג´רי? 2. מהם שמותיהם של שלושת "הכפילים" + ה"כפיל" של ניומן בפרק על החיים ההפוכים? באיזה בית קפה הם יושבים? 3. איך קראו למתמחה של קריימר? 4. מהו שם המשפחה של השופט בפרק הסיום? ואיך קוראים לעיר בה התנהל המשפט? 5. איך קוראים לפקידה של ג´קי העו"ד? ואיך קוראים לרופא שלו? בכמה מקרים משפטיים הוא הופיע בסדרה? 6. מה השם הקודם שג´ורג´ המציא לפני ארט ונדליי? 7. באילו כינויים מר פיטרמן מכנה את ההרואין? 8. מה השם של הבחורה ששמה מתחרז עם איבר בגוף האדם? 9. איזה שם קריימר הציע לרוצח הסדרתי "הקוטם"? 10. אחרונה קשה: מה שם משרד העו"ד שבו עובדת הבחורה שג´רי פגש במסעדה עם איליין, כשהלך לחכות לה בבניין שבו היא עובדת? (5 שמות) המשך יבוא

tzimi

New member
ממממ...../images/Emo108.gif

1. הלן. 2. קווין, ג´ין, פלדמן ופארגס, רג´יס. 3. דארין. 4. ונדלי, ליית´ם. 5. סוזי, לא זוכר, כשקרמר שפך קפה על עצמו, בפרק הסיום, כשג´רי הסתכל על סו אלן מישקי כשהיא עם חזיה ובטח יש עוד אחד שנים... 6. ברט הרבינסון, ארט קורדלי. 7. יאם יאם. 8. דלורס. 9. Sun Of Dad. 10. סאגמן, בנט, רובינס, אופנהיים וטאף. הייתי ממציא עוד שאלות אבל אני קצת עייף או שאם אתם רוצים אז: 1. מהם כל השקרים שהיו לג´ורג? 2. מהם כל הסיבות שהארבעה נפרדו מהחברים\חברות שלהם? אבל זה נראה לי שאלות קצת מטורפות

Carpet Crawler

New member
הקדמת אותי...

אז לפחות אני אתקטנן קצת: SON of dad sun = שמש
ותוספת לתשובה לשאלה 7: "שנחאי סאלי". היה עוד כינוי שלא זכור לי כרגע... אה כן ותוספת ל-5: בתביעה נגד חברות הטבק, כשהפנים של קרמר התעוותו מכל הסיגרים. הזוחל.

johny_abola

New member
כל הכבוד! + תוספת לתשובות

הד"ר של ג´קי: ד"ר בייסן כינויים להרואין: ארמון לבן, כוס משקה סיני מאיפה זכרת את השם של משרד העו"ד?

עידו17

New member
תוספת קטנה בנוגע לכינוי לסמים

זה לא היה הרואין, אלא קוקאין, והכינויים של פיטרמן היו ווייט לוטוס, יאם-יאם, שנחאי סאלי.

למעלה