חידון

subzero

New member
חידון

1.מי ניצח בהיתערבות? 2.בפרק non fat yogurt מה היו הפעמיים שג´רי קילל(ציטוט מדויק בבקשה) 3.איזה אוטו היה לחבר העשיר של אילייין בפרק עם קרל פארדמן? 4.כמה זוגות נעלי ספורט יש לג´רי? 5.כמה עבודות היו לג´ורג´ במהלך הסידרה?

tuchi

New member
../images/Emo4.gif

1. ג´רי 2. "that is so fuckinf god" את השני אני לא זוכר.... יו ליטל פיס אוף שיט?

dansh

New member
אה, כמה זמן לא הייתי פה...

1. ג´ורג, אבל בפרק האחרון הוא מספר לג´רי שהוא רימה 2. 2 3. נראה לי פרארי, אני לא זוכר 4. אין לי מושג 5. סוכן נדל"ן playnow ינקיס קרוגר ונראה לי שזה הכל...

tuchi

New member
לא נכון!!

1. בפרק האחרון אחרי שג´ורג´ אומר שהוא רימה ג´רי אומר.. אבל ניצחתי... 2. הוא לא שאל כמה פעמים הוא שאל מה היו הפעמיים כאילו- ציטוטים...

verbal

New member
זה טעות בתרגום אחי....

ג´רי אומר: !!!ye, wan תרגמו את זה ל: אבל ניצחתי... וזה טעות...

verbal

New member
לא לא לא --- אל תווכח....

תרגמו את זה ל: אבל ניצחתי אבל זה: ye, wan זאת אומרת: יש ,ניצחתי...

verbal

New member
התכוונתי לסופזרו לא לקרפט

קרפט צודק... זה great i wan

subzero

New member
התשובות

1.ג´רי 2.this is so fucking good, what the fuck are you doing you little piss of shit 3.ferrari 4)12 5. מהמוקדמת למאוחרת: נדל"ן פנדנט פבלישינג ניו יורק יאנקיז play now קרוגר

עידו17

New member
שכחת כמה עבודות

ג´ורג´ עבד גם כמחנה מכוניות ברחוב (הוא החליף את סיד), כבייביסיטר (החליף את איליין שהחליפה את קרמר), כ´דוגמן´ בגדי מלך בהצגה ´הנרי השמיני´, כמוכר מחשבים, כקמע במשחקי בייסבול - BODYSUIT MAN (טוב, זו לא ממש עבודה). בנוסף, הוא נמכר תמורת עופות לקבוצת בייסבול אחרת כך שייתכן ועבד גם בקבוצה נוספת פרט ליאנקיס.

dansh

New member
דבר ראשון...

הכוונה הייתה לעבודות רציניות (נראה לי) וחוץ מזה הוא לא היה קמע בבייסבול, הוא רק רץ שם פעם אחת כדי שיפטרו אותו והוא לא עבד בעופות אף פעם אז זה לא נקרא...

עידו17

New member
פתאום צצה לי עוד עבודה

ג´ורג´ עבד במפעל החזיות של סיד פרגס למשך עשר שניות בערך, מהרגע בו סיד קיבל אותו לעבודה, ועד הרגע שפגש את החמודה ההיא מדרו קארי, ומישש לה את הבגד...

למעלה