חידון #6

johny_abola

New member
חידון #6

1. מה קריימר אומר לדיקאנית ג´ונס בסוף השיחה איתה, ומה היא עונה לו? 2. מה ג´רי אומר שהחזיר בקריקטורה של איליין צריך לומר במקום "I WISH I WAS TALLER"? ומה קריימר מציע? 3. איזה רכב חותך את ג´רי במצעד הפורטוריקני? 4. מה המשפט פתיחה של ג´רי כשהוא מתחיל עם הבחורה שנראית פעם טוב ופעם רע (במסיבה של ווטלי)? 5. כשהאינטרקום של ג´רי מתקלקל, איליין מחכה למטה וג´רי מדבר איתה כדי להעביר לה את הזמן. איזה משפט דבילי הוא אומר לה? 6. מה ג´רי עונה לג´ורג´ כשג´ורג´ רוצה לשכב עם איליין כנקמה על כך שג´רי שכב עם נינה? 7. מה ניומן עונה לקריימר כשהוא כועס שהוא לא הוזמן ליומולדת שלו? 8. מאיפה ג´ורג´ למד לומר: "YOU CAN PUT YOUR SORRY IN A SACK MISTER"? 9. כשקיימר מסתכל במקלחות על גברים כדי ללמוד איך להתקלח נכון, הוא חוטף אגרוף בעין. מה הוא שואל את ג´רי מיד אחרי זה (בדלת)? 10. אילו שמות ג´ורג´ מקבל מקרוגר (2 שמות)? 11. מה המנהגים של FESTIVUS? 12. איזו קבוצת הוקי קרח פאדי אוהב? 13. איך מר תומסלו נפרד מג´ורג´ אחרי שהוא מודיע ששירותי הנכים פתוחים לכל עובדי PLAY NOW ובני משפחותיהם? 14. כשקריימר במקלחת ומסלק האשפה נתקע לו, הוא מתקשר לפאדי. מה פאדי עונה לו כשהוא אומר "IT´S KREAMER"?

עידו17

New member
הכל חוץ משניים

1. IT ALL SOUND CAPRICE AND ORBATRARY, והיא עונה YOUR FLY IS OPEN. ענק!!! 2. ג´רי אומר... THIS CARTOON STINKS או משהו כזה, וקרמר מציע - I SLEPT WITH YOUR WIFE 3. מארון גולף 4. "מה דעתך על המכנסיים שלי?" 5. "פעם יכולתי לאכול ארוחה גדולה וללכת מיד לישון, אבל היום כבר לא" 6. "אתה לא פוגע בי, אתה פוגע באיליין" נדמה לי 7. לא זוכר 8. מהחברה שלו (?) 9. "YOU GOT A STEAK?" 10. קוקו, יאמי (סבתא) 11. כל אחד מציין את כל הפעמים שהמשתתפים האחרים איכזבו אותו במהלך השנה, יש עמוד במקום עץ אשוח, מבחני כח בסיום 12. הדווילס 13. "I´LL SEE YOU IN HELL, COSTANZA" 14. ברשותך אציין את השיחה במלואה, זה פשוט קלאסיקה: - "PADI" - "IS DAVID PADI THERE?" - "THIS IS PADI" - "THIS IS KRAMER" - "I KNOW"

tzimi

New member
השלמות../images/Emo108.gif

2. אני לא מוצא את הקבלה שלי, הדירה שלי היא דיר חזירים, אישתי היא**** 4. לא רואים עלי אבל אני יכול לרוץ ממש מהר... 7. הזמנתי אותך, אני מניח שההזמנה שלך הלכה לאיבוד בדואר. 8. מסוזן - רק מאשר.

johny_abola

New member
כמה תיקונים, ברשותך:

2. ג´רי אומר: "אני לא מוצא את החשבונית, אני חי בדיר חזירים". קריימר מציע: "MY WIFE IS A SLOT". 4. ג´רי מתחיל עם הבחורה כשהוא אומר לה שאולי לא רואים עליו אבל הוא יכול לרוץ מהר נורא (אני כמעט בטוח שזו בפעם הזו). 7. ניומן עונה לקריימר שהוא דווקא שלח לו הזמנה, אבל היא "כנראה הלכה לאיבוד בדואר". 8. ג´ורג´ למד את זה מסוזן. אבל חוץ מזה, יפה

עידו17

New member
רק שתי הערות לתיקונים

2. צודק - "MY WIFE IS A SLUT". לא יודע מאיפה הבאתי את המשפט השני - זה היה בפרק אחר שלא קשור בכלל. 4. אני די חושב שאני צודק - זה היה כשג´רי עשה "דיאטת כיסים", ואחרי שהוא שואל את הבחורה מה דעתה על המכנסיים והיא עונה "NICE", הוא לוחש לעצמו "זה כבר עובד".

Carpet Crawler

New member
בקשר ל-4 - אתה גם צודק וגם טועה

צודק שהוא אמר לה את זה, טועה שזה היה משפט הפתיחה שלו. הוא שאל על המכנסיים אחרי שהוא אמר שהוא רץ מהר. הזוחל.

למעלה