חידון #2

johny_abola

New member
חידון #2

1. שמות של חברים של קריימר 2. שמות של בוסים של ג´ורג´ 3. שמות של בוסים של איליין 4. שמות של נהג המשאית והחשמלאי שעזרו לג´ורג´ להעביר את מכונת הפרוגר 5. מה האותיות של מספר הטלפון המזוייף של איליין? 6. איך קוראים לבייגל שקריימר עבד בו? 7. מה הקוד של ג´ורג´ בכספומט? ושל ג´רי? 8. שמות של בוסים ב-NBC 9. קריימר עשה אודישנים ב-L.A ל-4 דברים. מהם? (אירובי, סרט אימה...) 10. איך קראו לדיקאנית של דארין? 11. קיימר ומיקי יצאו עם 2 בחורות מבלי לדעת את השמות שלהן. מה השמות? 12. ג´רי היה מאוהב בבחורה עם מכנסי ספורט כחולים, שאת הרכב שלה דפקה הבחורה שהוא יוצא איתה. יש לה שם מתחרז. מהו? 13. איך קוראים ללוחם שוורים שאיליין המציאה שהיא יצאה איתו? 14. בסוף הפרק ההפוך על הודו, רואים את ג´רי כשהוא רק נכנס לדירה. איך הוא חושב שקוראים לקיימר? 15. איך קראו לשוטר שעצר את קריימר ב-L.A?

Carpet Crawler

New member
טוב, מזכרון מה שהצלחתי:

1. בוב סקרמנטו (כן ראבאק סקרמנטו! כמו בירת קליפורניה), לומז, ועוד כמה שהוא הזכיר לא יותר מפעם-פעמיים (היה אחד עם שם יהודי מצחיק שאוכל בשר סוסים שהוא משיג מהקצב שלו... משהו עם שניידר בסוף, לא זוכר)... תשלימו 2. ויק (שג´ורג´ שם לו סם שינה "מיקי" במשקה); ליפמן, כשג´ורג´ עבד במשרד של איליין ("הנקודה האדומה") ושכב עם המנקה על השולחן ופוטר; נגיד שגם ראסל דאורימפל נשיא NBC לפחות באופן זמני בעשיית הפיילוט; ג´ורג´ שטיינברנר ביאנקיז; קרוגר מ"קרוגר החלקות תעשייתיות". שכחתי מישהו? 3. ליפמן (השם הפרטי שלו לא נאמר אי פעם בסדרה, נכון?); ג´סטין פיט; ג´יי פיטרמן 4. שלמה ו"פיט החלקלק". 5. וואלה לא זוכר כרגע... הכוונה אבל למספר שהיא נתנה ל"ווסט ג´ינס"? 6. עוד פעם... לא ראיתי את הפרק הזה הרבה פעמים 7. בוסקו, ג´ור-אל 8. ראסל דאורימפל, ג´יי קרספי, סטו צ´רמק... בטח יש עוד 9. קלטת אירובית, סרט אימה, פרסומת לחלב ו... נו, מה זה היה... אה כן קליפ רוק פאנק או משהו כזה...? 10. הדיקאנית ג´ונס 11. קארן וג´ולי 12. בקי גלקי 13. אדוארדו קורוצ´יו 14. i saw your name on the buzzer, you must be kessler 15. מרטל? קולמן? אחד מהם טוב נו, לא רציתי לרמות... זה מה שזכרתי. הזוחל, מאוכזב מעצמו.

עידו17

New member
כמה תיקונים טנים

1. מה יש לכם כולכם עם הסקרמנטו??? השם הוא סקמאנו, SACKAMANNO, בלי שום R ובלי שום T. ברור? 2. מעסיק נוסף - המנכ"ל של קבוצת בייסבול נוספת שקנתה את ג´ורג´ תמורת עופות. ועוד אחד (לפחות לכמה שניות) - סיד פרגס מהחזיות. 5. המספר של איליין - נ.ו.א.י.ל.י.י.ן 6.שם חנות הבייגלים - H & H

עידו17

New member
ועוד אחד

החבר שאוכל בשר סוסים כל הזמן (אם אני זוכר נכון) - בוב רימנשניידר

Carpet Crawler

New member
אוקיי חקרתי את העניין

במדריכי הפרקים כתוב Bob Saccamando אז עקרונית שנינו טעינו
טוב נו, if it makes you feel any better, אתה היית יותר קרוב. ?happy, pappy הזוחל.

tzimi

New member
דווקא לפי החקירות שלי...../images/Emo108.gif

זה כן בוב סקאמנו אבל לא כמו שעידו איית, זה Bob Sacamano. לפי הסקריפט הזה די בהתחלה קרמר אומר:
Kramer: "Well Bob Sacamano he stayed with me once for a year and a half."​
ולפי הסריפט הההוא מוזכר השם פעמיים, בין האמצע לסוף:
Jerry:You know my friend Bob Sacamano? Krammer:Oh hey Elaine stoped by, yea droped off that Bob Sacamano hat, oh she´s upset at him, oh yes siree. Yea well thanks for stoping by.​
וכאן, תחת season two, the pony remark גם...

עידו17

New member
מאיפה צצה D?

קודם כל, לפי דעתי קיימת טעות כתיב במדריכי הפרקים לגבי SACCAMANDO (ההברה האחרונה במילה היא בוודאות N ולא D), וגם אם אין טעות, ייתכן איות שכזה באנגלית בו הD היא הברה נחה, כלומר לא נשמעת. אבל די, זה באמת שטויות, למי אכפת? העיקר שניצחתי

tzimi

New member
הקדמת אותי...../images/Emo108.gif

1. דמיניים או בכלל? בדמיוניים יש גם א דאג אני חושב שקראו לו (שעובד במשטרה, בפרק עם הפרוגר) לא דמיוניים: מייק , ניומן, FDR (פרנקלין דלנו רומנובסקי). 2. מר תומסולו 3. השם הפרטי של ליפמן זה מר
5. H&H 6. NoElaine ויש עוד איזה אות מיותרת שאילאאין אומרת שהיא בשביל ה"יאק"... 8. סוזן

tzimi

New member
איליין....וזה רק אני או../images/Emo108.gif

שיש פה חיים פתאום?

עידו17

New member
עוד תוספת קטנטונת...

1. דאג לא היה דמיוני, הוא אפילו צייר לג´ורג´ קלסתרון של הידידה הקרחת של קרמר (אולי אני מתבלבל וזה מייק). עוד חבר - סטן דה קאדי. וגם דווייט (נדמה לי) מהמארון גולף. ופאפי.

tzimi

New member
מממ....אתה מדבר על לו../images/Emo108.gif

ואני מדבר על דאג, קרמר הזכיר אותו כשג´רי שאל אותו מאיפה הוא השיג את הסרט של ה Caution...אני חושב שככה רושמים את זה...

johny_abola

New member
עוד תשובות

יש את החבר של קריימר שהוא שיחק איתו פוצ´ינקו, ואני לא זוכר את שמו. ויש את ניומן כמובן. בוסים נוספים באן בי סי: ריטה, קימברו חידון נוסף בקרוב

למעלה