חידון רצח רבין

taanug1

New member
D:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%AA_%D7%94%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94_%D7%9C%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9F_%D7%A8%D7%A6%D7%97_%D7%A8%D7%90%D7%A9_%D7%94%D7%9E%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%94_%D7%9E%D7%A8_%D7%99%D7%A6%D7%97%D7%A7_%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%9F_%D7%96%22%D7%9C

revengen

New member
אבקש מהמנהלים לעצור את ההסתה הפרועה

פה , לחסום לאלתר את כל המסיתים והדמגוגים שנמצאים פה שמנסים לעורר פה מהומות , שמנסים בכל הכוח "להוכיח" לנו שרבין ז"ל נרצח ע"י כל מני גורמים מעניינים כמו שירותי הביטחון הכללים , החייזרים , הנמלים ודובי היער. דבר זה מבזה את כבודו של ראש הממשלה ז"ל, נתינת הבמה והחופש לאנשים לבבזות אותו כמה שהם יכולים , לבזות את הרצח ולנסות להוציא עת עצמם ואת הימין מן הרצח הזה תוך כדי נסיונות אין סופיים להוכיח לנו כי לא יגאל עמיר הרוצח המופרע והפשיסט רצח אלא משהו אחר. פורום נוער מרצ נועד בעיקרון לנוער מרצ , הוא משמש כפורום לדיונים פוליטים ואין בזה כל רע, אלא אפילו טוב. אבל אין צורך לתת לפשיסטים רוצחים לכתוב פה... יש גבול לכל תעלול , ההסתה היא מה שרצחה את רבין ז"ל ואין טעם ואין סיבה לתת לדמגוגים האלה להסית פה כמה שהם רוצים תחת ההגדרה של "חופש הביטוי" תחת ההגדרה של "תהיו בוגרים וחכמים ותתיצבו מול האמת". האמת היא שנרצח ראש ממשלה , האמת היא שההסתה הפרועה של הימין המופרע בארץ גרמה לרצח הזה , ההאמת שהיא שימני מופרע שלא היה מיוחד אלא רק תוצאאה של הסטת הימין בארץ (שכללה תמונות של רבין בכפייה , רבין במדי אס.אס , שריפת תמנות של רבין והסתה אלימה) רצח את רבין. לא דובי יער ולא תולעי משי. אנא, חיסמו , אזהירו והעיפו את הדמגוגים מהפורום.. ואנא , אל תשתפו איתם פעולה..

revengen

New member
לא מעוניין להגיב לך ולא לחברים שלך

לא נכנס לאף קישור שלך גם אם רואים שם את אלוהים יורד מהשמיים ורוצח את רבין..אני אודה לך אם תעוף מפה ולא תחזור

ל שכזו

זו דוגמא להתנהגות ילדותית. לא תקפתי אותו בשום שלב. לא סיפרתי סיפורים מצוצים מהאצבע. לא רק שלא סיפרתי סיפורים, אפילו הבאתי קטע משודר של שר הבריאות, משהו שאני מניח שכל בר דעת יכול לראות שלא הייתי יכול לזייף. ביקשתי רק לשתף אתכם באינפורמציה שאולי לא יוצא לכם להחשף אליה. ולקבל תגובות ענייניות לאותה אינפורמציה. הגיל משחק תפקיד אצל אנשים מסויימים. אצל אחרים ממש לא. אני יכול לספר לך שכשאחותי הקטנה היתה בת 14 ואני בן 21, הייתי יכול לדבר איתה ברמה כזו שאנשים בוגרים לא תמיד מגיעים אליה. ולך איש יקר. אין צורך לאבד עשתונות. לא מפריע לי שאתה פה ואשמח תמיד לשמוע את דעותיך.

revengen

New member
:] כה נחמד מצידך...

אז בוא נראה כמה מאפיינים ילדותיים יש לך בהודעה אחת: 1."ההשלנה" או מה שלא חשבת שזה היא מטומטמת להפליא, אני מכיר את דעותייך היטב מאוד..מניסיון מהעבר (ולא חסר, תאמין לי שלא) אני יודע לאן אתה חוטר, מהם כוונותיך ... אתה יכול תמיד לנסות להגיד דבברים דבילים כמו למשל "לא לא, רק באתי לשתף אותך במידע" זה כמובן יהיה טיפשי מצידך כשאתה יודע היטב למה אתה פה וגם אני יודע. הכוונה שלך היא לא לשתף, אותנו במידע ..אם אתה חושב שבטענה של "רק שמעתי קצת אינפורמציה ורציתי לשתף אותכם בה" אתה גורם לנו (או לפחות לי) להאמין לשטויות שלך..אתה טועה. 2. תופעה פסיכולוגית נפוצה ביותר, אתה לוקח אדם מסוים (רגוע ביותר-כמוני) ומוציא אותו לחוץ, כועס, עצבני כולו אדם ומתנשף, אז אתה מוציא את עצמך כרגוע שתמיד "מוכן לשמוע את דעתי" כך שבעצם מעמדך עולה על שלי כי אתה החכם הרגוע ואני הטיפש הלחוץ והעצבני שמתעצבן מכל שטות.. זאת דרך טובה מאוד להשפיל אנשים ולצאת מזה טוב...כמו שאמרתי תופעה פסיכולוגית יפה ונחמדה :] כל עוד כמובן אתה לא יוצא בה טיפש כמו שיצאת ברגע זה ממש... אז לידעתך, אני רגוע ביותר :] אני מעולם לא איבדתי את עשתונותיי :] אני לא חייב לך הסברים :] והדבר האחרון שבא לי לעשות זה לדבר איתך ולהשמיע לך את דעתי :]

אגב

את הסרטון המצולם של הד"ר אפרים סנה שהיה שר הבריאות ברצח רבין, כבר ראית? זו לא דמגוגיה - זה אפרים סנה מסביר על כמות הכדורים שפגעו ביצחק רבין. צפה בעצמך: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1035052 אחר כך תבדוק שוב בדו"ח הרשמי של מדינת ישראל כמה כדורים פגעו ברבין. ואחר כך? אחר כך תחשוב לבד.

revengen

New member
אתה לא מעניין אותי , אתה לא מבין את זה?

אתה לא מעניין אף אחד! אלה לא הדעות הגזעניות ומפחידות שלך! אתה מנסה להיות דמגוג, אתה מנסה ואתה לא תצליח..אנחנו יודעים את האמת אנחנו יודעים למה הימין יכול להוביל! אתה יודע טוב מאוד למה הימין יכול להוביל, עכשיו תוביל את עצמך מחחוץ לפורום

I Me Mine

New member
מה זה משנה?

בוצע רצח. הוא מזעזע מעצם היותו רצח, הוא מזעזע כיוון שהוא בוצע בשל דעה מסויימת, הוא מזעזע מכיוון שהוא בוצע על מנת לעצור תהליך של הדברות, הוא מזעזע מכיוון שהוא רצח. מעניין לי את האחוריים אם מדובר בשני כדורים או שלושה. ולפני שאתה אומר שההתנהגות של ל שכזו היא ילדותית, עליך לבחון את ההתנהגות שלך. אדם שבמקום לההתייחס בצורה עניינית לטיעונים שמוצגים בפניו, מתגונן ואומר שאנחנו בסה"כ נוער, הוא לא בהכרח אדם בוגר יתר על המידה. מוזר שבחרת לתקוף דווקא את לירון (ל שכזו), שמתוך היכרות שלי איתה היא אדם בוגר ואינטילגנטי להפליא, ואני מניחה שאם היית מכיר אותה היית מתרשם באופן דומה וגם אם לא, הצורה שבה אתה שופט אנשים היא איומה בעיניי. יום טוב ושלום

מה זה משנה?

לא משנה לך אם יושב בבית הסוהר למאסר עולם, אדם חף מפשע? מה כן משנה לך? "בוצע רצח. הוא מזעזע מעצם היותו רצח," נכון. אני מסכים איתך. "הוא מזעזע כיוון שהוא בוצע בשל דעה מסויימת" לא מסכים איתך. הבעיה היא שאותך לא מעניין אם פגעו ברבין 2 כדורים או 3 כדורים. ההפרש הקטן הזה (גם כדור אחד בודד מספיק כדי להרוג) הוא ההבדל בין אם רבין נרצח על ידי יגאל עמיר בגלל דעתו המסויימת או על ידי מישהו אחר עם דעה אחרת לחלוטין וסיבות אחרות לבצע את הרצח. אבל מה אכפת לך? נוח לך יותר כשזה מסתדר כך שרבין נרצח על ידי ימני קיצוני פנאט. זה לא כל כך נוח להתמודד עם האפשרות שהוא נרצח על ידי אנשים מהשלטון באמצעות אנשים מהשב"כ. "הוא מזעזע מכיוון שהוא בוצע על מנת לעצור תהליך של הדברות" מנין לך מדוע הרצח בוצע? את בכלל לא מוכנה לברר מי בכלל רצח. העובדות? העובדות ממש לא מעניינות אותך. מה שחשוב זה שבוצע רצח. וחשוב יותר להלביש את הרצח הזה על ימניים קיצוניים פאנטיים. "הוא מזעזע מכיוון שהוא רצח." ורצח לכשלעצמו מזעזע. נכון. מסכים איתך. "מעניין לי את האחוריים אם מדובר בשני כדורים או שלושה." כבר אמרתי שגם כדור בודד יכול להרוג? בנוגע לאחוריים שלך... "ולפני שאתה אומר שההתנהגות של ל שכזו היא ילדותית, עליך לבחון את ההתנהגות שלך. אדם שבמקום לההתייחס בצורה עניינית לטיעונים שמוצגים בפניו," ..המשך לאחוריים שלך. להתייחס בצורה עניינית כמו ההתייחסות לאחוריים שלך? האם אוכל שלא להתייחס ברצינות לאחוריים שלך? תודה. "מתגונן ואומר שאנחנו בסה"כ נוער, הוא לא בהכרח אדם בוגר יתר על המידה." ההתייחסות ל"נוער" היתה בקשר לכנראה, קוצר הזמן לאסוף את האינפורמציה. בשום שלב לא רמזתי לחוסר בגרות או אינטלגנציה. את מוזמנת לצטט אותי. את תגלי שאני אוהב ציטוטים. "מוזר שבחרת לתקוף דווקא את לירון (ל שכזו)," אפשר לקבל ציטוט של התקיפה שלי? "שמתוך היכרות שלי איתה היא אדם בוגר ואינטילגנטי להפליא," יתכן, אני לא מכיר אותה באופן אישי. "ואני מניחה שאם היית מכיר אותה היית מתרשם באופן דומה" אכן. יתכן שהצדק איתך. "וגם אם לא, הצורה שבה אתה שופט אנשים היא איומה בעיניי." איפה שפטתי? עד כמה שהספקתי לשים לב, אני היחיד שעומד כאן למשפט. ושימי לב לכל השרשור המתמשך הזה. אף אחד מכם לא עצר לנסות ולהסביר את הקונפליקט: 1. מצד אחד עמדת המדינה המובעת בדו"ח ועדת שמגר היא: רבין נפגע משני כדורים. 2. בסרטון שהבאתי רואים את אפרים סנה, מי שברצח רבין היה שר הבריאות, יוצא בהודעה נרגשת לתקשורת ומספר שרבין נרצח באמצעות שלושה כדורים שנורו בו. ושימי לב לקטע המעניין. אפרים סנה, שר הבריאות, לא סתם זורק מספר - 3. הוא מפרט היכן בדיוק פגע כל כדור. אז בואי בבקשה נשים את הטפל בצד. כל עניין הגילאים וההתקפות האישיות. בואי נשים את העיקר במרכז: איך פותרים את הסתירה בין שתי הנקודות שציינתי למעלה בנוגע ל 2-3 כדורים שפגעו ברבין.

I Me Mine

New member
יגאל עמיר

הודה שרצח את יצחק רבין, לא הביע צער על העניין, אנשים ראו אותו לוחץ על ההדק, ויש סרטון של זה. סלח לי שאני לא קונה את הקונספירציות הפרנואידיות וההזויות של הימין הפנאטי.

יגאל עמיר

"הודה שרצח את יצחק רבין, לא הביע צער על העניין, אנשים ראו אותו לוחץ על ההדק, ויש סרטון של זה." ראית פעם מופע קסמים? ראית פעם איך מכניסים בן אדם לתוך מין ארון כזה, שיש פתח עבור הראש והידיים ורואים גם את הרגליים. ואז הקוסם לוקח שני מסורים/לוחות מתכת ענקיים ודוחף אותם אל תוך הארון ולמעשה מחלק את הארון לשלושה חלקים? ממש חותך את הבן אדם! ראית את המופע הזה? אני חושב שיש מופע כזה מצולם. יש ממש סרטון של זה. תארי לך שהבן אדם ה"נחתך" היה עושה פרצוף של מת והיו מראים לך את הסרטון. האם על סמך הסרטון הזה היית יכולה להאשים את הקוסם ברצח? ואני לא רומז שרבין לא מת. הוא מת לגמרי. אני רומז שזה שיש סרטון שמראה שהקוסם "רצח" את הבן אדם, זה עדיין לא אומר שזה באמת מה שקרה. ולעניין - זה שיש סרטון שמראה שיגאל עמיר ירה, זה עדיין לא הוכחה שהוא רצח את רבין. את אומנם באופן עקבי מתעלמת מעובדות. אבל יש גם מסמכים של שני שוטרים שביצעו בדיקת שאריות אבק שריפה על ידיו של יגאל עמיר מיד לאחר הרצח. והם כתבו בדו"ח שלהם שיגאל עמיר לא ירה כדורים חיים. אבל מה לך ולעובדות? זה לא מסתדר עם מה שאת. "סלח לי שאני לא קונה את הקונספירציות הפרנואידיות וההזויות של הימין הפנאטי." צודקת. למה שתקני? אבל תוכלי רק להסביר לי את שתי העובדות הסותרות הבאות? 1. בדו"ח הרשמי של מדינת ישראל - דו"ו ועדת שמגר, נקבע שרבין נפגע משני כדורים בלבד. 2. הראתי לכם כאן סרטון (סרטונים הם דבר אמין בעיניך להוכחת רצח, אז אני מניח שגם להוכחת דברים אחרים) של הד"ר אפרים סנה, לשעבר שר הבריאות, שמודיע לכל עם ישראל, עוד באותו ערב, מספר שעות לאחר הרצח, כי רבין נרצח ונפגע משלושה כדורים. ושימי לב! הוא מפרט היכן פגע כל כדור וכדור משלושת הכדורים. תוכלי להסביר לי את העניין? תוכלי להסביר לי מה פראנואידי בכך שיש שתי טענות שאינן מסתדרות? הזוי? מאוד הזוי שאת מסרבת להגיב ולענות איך את מיישבת את הסתירה בין שתי הטענות.

מליון ואחת סיבות אפשריות

רוצה אחת אפשרית? השב"כ הבהיר לו שאם הוא לא יודה. המשפחה שלו בסכנה. ואם את חושבת שראיתי יותר מדי סרטים. אז תרשי לי לומר לך שזה יהיה נאיבי מאוד לחשוב שהשב"כ פועל במסגרת החוק בלבד. אבל מוזר לי ההתעקשות על "למה יגאל הודה?" למה? כי הוא מטורף. למה? כי הוא היה חלק מתוכנית שהיתה אמורה לביים ניסיון לרצח, לכן גם צעקו סרק. אבל האחראים החליטו ברגע האחרון לשנות את התוכנית מניסיון רצח לרצח. למה? כי הוא רצה פרסום. למה? מה זה משנה למה? הרבה יותר משנה איך בדו"ח הרשמי של מדינת ישראל מצויין בפירוש 2 כדורים בלבד ושר הבריאות דיווח לתקשורת בערב הרצח על שלושה כדורים שפגעו ביצחק רבין, והוא אף טרח לציין היכן בדיוק פגע כל כדור מהשלושה. ועכשיו תורך להסביר לי: איך את מיישבת את הסתירה בין הדו"ח הרשמי של מדינת ישראל על רצח רבין לבין התיאור של אפרים סנה, שר הבריאות?

ל שכזו

New member
היי, הוא לא אמר את זה, אני חושבת.

אבל הוא פנה לrevengen, בטענה שאם מישהו לא מנהל איתו דיון הוא ילדותי. זה טיפשי לא פחות בכלאופן, תודה על זה שאת יודעת להתנסח.

אה?

"אבל הוא פנה לrevengen, בטענה שאם מישהו לא מנהל איתו דיון הוא ילדותי. זה טיפשי לא פחות בכלאופן" את מוכנה בבקשה לצטט היכן טענתי שאם מישהו לא מנהל איתי דיון אז הוא ילדותי? טיפשי? טיפשי לייחס למישהו משהו שהוא לא אמר.

למעלה