חידון רוק #4

תשובות ל-3,9,10,11

3.מוריסי נורא זעם (ובצדק) על שדרן הBBC סטיב ברייט, שמייד לאחר שנשמעה הידיעה על אסון צ´רנוביל- הוא השמיע שיר של וואם (ג´ורג´ מייקל) 9. הקיור- בעקבות הספר "הזר" של אלבר קאמי. 10.סיד ווישס אולי.?
11. אני חושבת שאתה מתכוון לשיר MMM MMM MMM של fool´s grden (שיר נהדר דרך אגב) יתכן..?

dylan

New member
בקשר ל11

אני גם די בטוח שזה מMMM MMM MMM (באמת שיר נהדר, בכלל אלבום טוב) אבל ללהקה קוראים crash test dummies, והנה המילים של הבית המדובר.. Once there was this kid who Got into an accident and couldn´t come to school But when he finally came back His hair had turned from black into bright white He said that it was from when The cars had smashed so hard

telenovelagirl

New member
8

המשותף ל3 הלהקות זה אריק קלפטון. הוא היה גיטריסט בזפלין, עבר להיות הסולן של קרים ואחר כך היה בלהקה של ג´ף בק.

Grimble Grumble

New member
תשובות עד כאן:

1. נכון מאד, מותו של באדי הולי מדובר כאן 2. עדיין לא עניתם על השיר המפורסם שנכתב על דון מקלין 3. אני יודע על גרסה שטוענת שהשיר בא אחרי שמות קורבנות ממלחמת פוקלנד, אבל יכול להיות שזה צ´רנוביל ואני מתבלבל בעצמי... 4. פרדי: God Works In Mysterious Ways, בריאן: Mysterious Ways... 5. התשובה היא: Another One Rides The Bus, ו Bohemian Polka... בקשר לראפ-סיטי, זה בוהמיין פולקה (אותו דבר בדיוק), עיוות השם הגיע ממקורות שונים באינטרנט, בסה"כ פולקה וראפ-סיטי זה אותו שיר בדיוק, והשם המקורי זה עם פולקה 6. עדיין לא עניתם על זה... 7. ג´ף הגדול טבע בנהר המיסיסיפי זה נכון... 8. יש קשר גם לאריק קלפטון, אבל זאת לא התשובה בכלל... (הוא לא היה בג´ף בק וגם לא בלד זפלין כמה שאני זוכר...) רמז: תלכו כמה שנים אחורה לפני ש3 הלהקות האלה הוקמו... 9. The Cure - Killing An Arab 10. סיד ווישז זה נכון מאד, באסיסט הסקס פיסטולס... 11. זה קרה לילד שעבר תאונה ולא יכל להגיע לבית הספר... בשיר של הקראש טסט דאמיז מממ מממ מממ... גם פה צדקתם 12. Aphrodite´s Child זה נכון מאד 13. Madness כמובן 14. עדיין לא עניתם (טיפה מוזר שאת זה אתם לא יודעים) 15. ספרי השירה האלה נכתבו על ידי ג´יימס דאגלס מוריסון, שהוא כמובן, הגדול מכולם ג´ים מוריסון... אני עדיין לא נותן את התשובות להכל, מחכה לתשובות נכונות לשאלות 2,6,8,14

yoavsc

New member
התשובה ל 8

היא שגם קלפטון מקרים, גם פייג´ מזפלין וגם ג´ף בק, היו כולם חברים ביארדבירדז עם זאת, למיטב זכרוני פייג´ הגיע לשם אחרי שקלפטון עזב כי הוא רצה ללכת לכיוונים יותר בלוזיים.

LadyG

New member
שאלה 8

איך שאני לא הופכת אותה בראש נראה לי שהמשותף הוא Yardbirds הלהקה בה נפגשו אריק קלפטון, ג´ף בק וג´ימי פייג´.

LadyG

New member
שאלה 14

אני מקוה שאני לא מדברת שטויות אבל פתאום נזכרתי שראיתי קליפ מה- Live Aid ופיל קולינס היה על התופים. הגיוני?

LadyG

New member
שאלה 2

אני לא בטוחה אבל שמעתי פעם ש- Killing me Softly של רוברטה פלאק נכתב על דון מקלין. טוב, הפעלתי הרבה תאים אפורים בזכרון שלי, הולכת לוח.

Grimble Grumble

New member
התשובות המלאות

טוב, הצלחתם לענות על הכל אז הנה התשובות המלאות: 1. נכון מאד, מותו של באדי הולי מדובר כאן 2. Killing Me Softly של רוברטה פלאק... 3. אני יודע על גרסה שטוענת שהשיר בא אחרי שמות קורבנות ממלחמת פוקלנד, אבל יכול להיות שזה צ´רנוביל ואני מתבלבל בעצמי... 4. פרדי: God Works In Mysterious Ways, בריאן: Mysterious Ways... 5. התשובה היא: Another One Rides The Bus, ו Bohemian Polka... בקשר לראפ-סיטי, זה בוהמיין פולקה (אותו דבר בדיוק), עיוות השם הגיע ממקורות שונים באינטרנט, בסה"כ פולקה וראפ-סיטי זה אותו שיר בדיוק, והשם המקורי זה עם פולקה 6. Joe´s Garage בהחלט! 7. ג´ף הגדול טבע בנהר המיסיסיפי זה נכון... 8. הגיטריסטים של 3 הלהקות האלה (קלפטון של קרים, פייג´ של לד זפלין וג´ף בק של הלהקה שלו) היו חברים בגילגוליה השונים של להקת היארדבירדס (קלפטון היה בהתחלה, בק החליף אותו, ופייג´ היה האחרון מבין ה3 שהגיע ללהקה)... פייג´ כידוע קרא ללהקתו החדשה היארדבירדס החדשים, ורק בעקבות המשפט המפוסם של קית´ מון הם שינו את שם הלהקה ללד זפלין 9. The Cure - Killing An Arab 10. סיד ווישז זה נכון מאד, באסיסט הסקס פיסטולס... 11. זה קרה לילד שעבר תאונה ולא יכל להגיע לבית הספר... בשיר של הקראש טסט דאמיז מממ מממ מממ... גם פה צדקתם 12. Aphrodite´s Child זה נכון מאד 13. Madness כמובן 14. פיל קולינס זה נכון מאד! דרך אגב, בהופעה אחרת של הלהקה כ3 שנים מאוחר יותר הם הופיעו עם ג´ייסון בונהם (הבן של ג´ון) כמתופף... 15. ספרי השירה האלה נכתבו על ידי ג´יימס דאגלס מוריסון, שהוא כמובן, הגדול מכולם ג´ים מוריסון...

ganooov

New member
לא ´דע שום תשובה. ../images/Emo13.gif

וכרגיל - יופי של חידון, תמשיך ככה
.

למעלה