חידון רוק # 31

TheFly

New member
שאלה 4

בדצמבר 65 הדד נקראו עדיין WARLOCKS , בבוא השנה החדשה ינואר 66 הגיע השם החדש גרייטפול דד.

LadyG

New member
כל התשובות יתבררו בסוף

בכל מקרה בענין הדד, אני מבקשת מג'ו להגיב.

country joe

New member
עד כמה שאני זוכר

דצמבר 65, למרות שאני לא זוכר כל כך טוב.... מה ששלחתי לך היא התשובה הנכונה בכל מקרה.

Wonder goat

New member
ליידי יקירתי אני חושב שכדאי

לשלוח לך את התשובות בפרטי כי אני מתחבר רק בערב ואז אני "נדפק" אני יודע הרבה תשובות

LadyG

New member
אני לא מוצאת הרבה טעם

לנהל חידון דרך מסרים. ככל שהפעילויות של הפורום יהיו בפורום עצמו, זה יהיה מעניין יותר. ומה לעשות, זו דרכו של פורום, להתנהל בצורה גלוייה לכולם. אנחנו נעשה נסיון להתחשב בשעות ולפרסם חידונים ביום שישי אחה"צ או בערב.

giba70

New member
בקשר לשאלה 5... ../images/Emo129.gif

לגבי הסינגל הראשון של הדד, ענו כאן שזה Don't Ease Me In. אני מכיר את השיר הזה מהאלבום Go To Heaven שיצא רק ב-1980. אולי הם ביצעו את זה קודם בגרסה אחרת? לא יודע. בכל מקרה, לפי הכתוב באלבום הראשון שלהם, שנקרא פשוט Grateful Dead, הסינגל הראשון שלהם הוא השיר הראשון באלבום: (The Golden Road (To Unlimited Devotion אז זה מה שיש לי לומר בעניין וזו תשובתי.
Dead Head

LadyG

New member
והתשובות

1. 4 המקלות שבהם אחז בונהאם בשיר. 2. מאמא קאס - לא פתרתם. 3. לנון ומקרטני 4. דצמבר 65 לפי קאונטרי ג'ו 5. Don't Ease Me In 6. מרץ 73 7. 7.9.95 ב- Soldier Field שיקאגו - לא פתרתם 8. לפי giba70 התשובה היא Revelation. בתחילת דרכם חשבו החבר'ה על ג'נסיס (בראשית) ואז גילו שיש כבר להקה בשם זה ולכן החליטו על revelation (התגלות) אבל גילו שכבר לקחו להם את השם וחזרו לג'נסיס. מכאן שם אלבומם הראשון: Grom Genesis to Revelation "מבראשית להתגלות" והנקודות ילכו ל- giba70. 9. 7.5 פאונד ו- Fly, כולי קינאה. 10. ג'ון לנון כמובן ומצב הנקודות לחידון הנוכחי: 4 - GeForce Piper - 1 ThE RhythM - 1 noosh - 1 giba70 - 1 TheFly- 1 Country Joe - 1 ומצב הנקודות המצטבר לקראת מלך/מלכת החודש: GeForce- 5 Grimble Grumble - 4 Country Joe - 4 Dylan - 2 RogerW - 2 2 - הולדן קולפילד בשדה 2- גדי שבת TheFly -2 noosh - 1 giba70-1 The RhythM- 1 GeForce5 מוביל בראש. חידון חדש ביום שישי הקרוב בשעות אחה"צ. לא ללכת לישון.

ThE RhythM

New member
אהמ! ליידי!

אני לא רוצה להיות קטנוני, אבל גם עניתי על שאלה אחת הפעם, ככה שמגיעות לי 2 נקודות :)

LadyG

New member
אתה ממש לא קטנוני../images/Emo13.gif

איך קיפחתי אותך? הנקודה השניה בהחלט שלך. הולכת לספור מחדש את הנקודות.

GeForce 5

New member
אמממ... ליידי ../images/Emo13.gif

ה-4 נקודות לא מספיקות לי... כי עניתי גם על תאריך ההופעה האחרון של ה-דד, אמנם אצלך הוא מופיע הפוך (בפורמט אמריקאי), אבל כפי שתוכלי לראות, ה-9 ביולי 1995 (לפי תשובתי) יוצא 1995-09-07 בפורמט אמריקאי... קיצר, שחררי עוד נקודה
(אהה ועוד חצי על התשובה של ג'נסיס)

LadyG

New member
סדר בנקודות

שאלה 1 נפתרה ע"י Piper שאלה 2 לא נפתרה ו- ThE RhythM מקבל את הנקודה שאלה 3 - נפתרה ע"י GeForce שאלה 4 - נפתרה ע"י GeForce שאלה 5 - נפתרה ע"י GeForce שאלה 6 - נפתרה ע"י noosh שאלה 7 - נפתרה ע"י GeForce שאלה 8 - לא נפתרה (סוריGeForce)אבל הנקודות לזכותו של giba70 שאלה 9 - נפתרה ע"י TheFly שאלה 10 - נפתרה ע"י ThE Rhythm GeForce - לפי הספירה שלי ענית על 4 שאלות. תקן אותי אם אני טועה. לגבי שאלה 8, תשובות לא מלאות אינן נחשבות וחוצמיזה קיבלת מלאן נקודות
לקאונטרי ג'ו חילקתי בנדיבותי הרבה, נקודה שאינה מגיעה לו כי כל שאלותיו נפתרו. אז הנה הטבלה החדשה: 5- GeForce Grimble Grumble - 4 Country Joe - 3 Dylan - 2 RogerW - 2 2 - הולדן קולפילד בשדה 2- גדי שבת The Fly - 2 2 - ThE RhythM 1 - noosh 1 - Piper 1 - giba 70 טענות לקיפוח, עירעורים על הניקוד וכו' וכו' יתקבלו וייענו עם חיוך. ולהזכירכם, יום שישי אחה"צ, לא ללכת לישון, הלסי ואני בחידון משותף.

giba70

New member
למה אני אחרון../images/Emo35.gif

מה עם הפרש שערים?
בקשר לשאלה עם הסינגל הראשון של גרייטפול דד, עניתי תשובה על פי האלבום הראשון שלהם. אפשר לדעת למה זה מה שרשום שם והיכן רשום לגבי Don't Ease Me In?

giba70

New member
והנה הציטוט...

מתוך הדיסק של האלבום The Grateful Dead: Produced by Dave Hassinger (who also worked with the Rolling Stones) The Grateful Dead highlighted the band's best-in-concert material, including their first single "(The Golden Road (To Unlimited Devotion"

LadyG

New member
כי אחרון הוא תמיד הכי חביב../images/Emo13.gif

אני אבקש מקאונטרי ג'ו להכנס ולתת הסבר לשאלתך.

country joe

New member
בביוגרפיה שלהם

כתוב שזה Ease, יכול להיות שהכוונה איפה שכתוב על הראשון שלהם שגולדן רואד זה הסינגל הראשון מהאלבום.

LadyG

New member
אני מציעה...

ש- giba70 יקבל נקודה. מה אתה אומר ג'ו?

למעלה