חידון רוק # 31

LadyG

New member
חידון רוק # 31

קצת באיחור, אני שוב מתנצלת אבל המחשב שלי נוטרל ל- 3 ימים, עבר פירמוט וחזר בכוחות מחודשים. הודעה חשובה: הלסי, הידוע בכינויו hells bells הופך להיות שותפי לניהול החידון השבועי ואני מקווה, שבכוחות משותפים נוכל לספק חידון שבועי ברמה. השאלות הפעם כולן שלכם. כל מה שהיה על המחשב שלי נמחק, אז אצטרך קצת לעבוד בימים הקרובים, לשחזר שאלות שהכנתי, למצוא לינקים אבודים, בקיצור, הרבה עבודה. אני מקוה ששעת ערב, כמו עכשיו נוחה לכם יותר. ביום שישי הקרוב נשתדל להעלות את החידון בשעות אחה"צ. ולשתי שאלות מבית מדרשו של ThE RhythM: 1. מה עומד מאחורי שם שירם של לד זפלין Four Sticks? 2. מי האישיות (אגדת רוק) שאחראית לחיבור הראשון בין קרוסבי, סטילס, נאש ויאנג? ומבית מדרשו של שחר הידוע בכינויו JohnLennonS : 3. מי הם כותבי השיר, שבוצע באופן יוצא מהכלל ע"י ה- Mamas & Papas ושמו I call your name? וקבלו את Country Joe: מספר שאלות, שהחוט המקשר ביניהן הם הדד: 4. מתי הוקמה הלהקה? (חודש ושנה)? 5. מה היה הסינגל הראשון שלהם? 6. מתי מת רון "פיגפן" מקרנן - קלידן, זמר ואחד המייסדים (חודש ושנה)? 7. מתי ואיפה התקיים המופע האחרון שלהם? ולשאלתו של giba70: 8. חברי להקת ג'נסיס עברו התלבטויות בקשר לשם הלהקה בתחילת דרכם.מדוע חזרו בהם מבחירתם בשם ג'נסיס? מ היה השם השני בו בחרו? ומדוע חזרו לשם ג'נסיס? וקבלו את Piper בהופעת בכורה: 9. כמה עלה כרטיס להופעה של לד זפלין בנבוורת' בתאריכים 4 וה- 11 באוגוסט 1979? ונסיים בציטוט השבועי באדיבותו של GeForce5: 10. Life is what happens to you while you're busy making other plans מי האושיה? כל מי שלא מצא הפעם את שאלותיו, ימצא אותן בחידונים הבאים. להזכירכם, כל תשובה נכונה מזכה בנקודה. בהודעה הבאה אצרף את מצב הנקודות. בסוף מאי יוכתר מלך/מלכת הטריוויה החודשי. תודה לכל מי שעזר ותיבות המסרים שלי ושל הלסי עומדות לרשותכם במידה ואתם רוצים לתרום.

LadyG

New member
מצב הנקודות:

כך סיימנו את שבוע שעבר: hells bels - 5 Grimble Grumble - 4 Country Joe - 3 Dylan - 2 RogerW - 2 2 - הולדן קולפילד בשדה 2- גדי שבת The Fly - 1 GeForce - 1

ThePiper

New member
1

אם אני לא טועה אז הכוונה היא לארבעת המקלות שג'ון בונהאם ניגן בעזרתם בשיר. וזאת לא הופעת הבכורה שלי!!

LadyG

New member
סורי פייפר

חשבתי שבחידון זו שאלה ראשונה שלך.

GeForce 5

New member
8.Genesis

בתחילה חשבו לקרוא ללהקה Gabriel's Angels, אח"כ הוסכם (עם המפיק כמדומני) על Genesis, ההתלבטות היתה עקב קישור לדת (ואכן האלבום הראשון סווג בחנויות רבות בטעות תחת נצרות...), ואז עם הוצאת האלבום הראשון התברר שכבר קיימת להקה בשם זה, לבסוף הלהקה ההיא נעלמה כלא היתה וג'נסיס מוכרת בשם זה עד היום.

GeForce 5

New member
אוופס... ../images/Emo2.gif איפה קנית?

מה היתה מכירה מוקדמת לועדי עובדים?

ThePiper

New member
באמת היית שם?

אם כן אז: כיייףף לךך כייף לךךך כיייףףף לךךך איך היה?

GeForce 5

New member
9 - 95 פאונד...

והנה הכרזה המקורית של הפסטיבל (מקבלים גם על זה ניקוד?
)

GeForce 5

New member
../images/Emo3.gif לא נכון ../images/Emo3.gif

As 1965 drew to its close, the Warlocks rechristened themselves the Grateful Dead, the name taken from an Egyptian prayer discovered in a dictionary by Garcia​
ציטוט מ-allmusic...

למעלה