חידון רוק #2

מממ...

4 על מאמא קס קראתי שתי גרסאות:1 נחנקה ממזון 2 מנת יתר.. אז המשותף הוא אחד מן השניים? 6 walk on the wild side של לו ריד :) מטרנספורמר 1972. אמרו כבר, בל התחשק לי..:) 7 בראין כוכב עליון של קבוצת מונטי פייטון,אני לא יודעת מי כתב.. 9 אני לא זוכרת בדיוק, בגיל 6(?) כשהא ראה את הדוד (?) עושה מעשים איומים(?) מעורפל...הכל מעורפל..:) 10 ג´ון לנון "אני לא מאמין בביטלס, באלויס, בקנדי,בקרישנה,בקסם,בישו, ... רק בי, יוקו ובי, זאת המציאת." בשיר "god" נדמה לי..

tomato

New member
1921.

לפי אופרת הרוק טומי, טומי הפצפון איבד את שמיעתו בשנת 1921. "Got a feeling 21 is gonna be a good year.." מזמר המאהב, האב חוזר אחרי שנים רבות מהמלחמה בה חשבו שנפח את נשמתו, והשאר הסטוריה. לפי הסרט (הלא מוצלח כ"כ לדעתי, הוא לא עשה צדק לאלבום) שינו את זה ל-51, כאילו טומי גדל לסיקסטיז. המקורי לדעתי יותר טוב.

Grimble Grumble

New member
התשובות!

עניתם כמעט על הכל נכון, אבל בכל זאת, התשובות המלאות: 1. בהחלט, מה שמיוחד ברד ספשל זה שהוא בנה אותה בעצמו עם אבא שלו כשהוא היה בן 15 בערך... ומאז במשך 40 שנה הוא לא החליף אותה ומשתמש כמעט רק בה למעט מקרים בודדים (לדוגמא הקליפ המקורי של ווי וויל רוק יו שם הוא משתמש בגירסה בהירה יותר) 2. פה לא קיבלתי תשובה - סטפן פטריק וג´ון מאהר אלה כמובן מוריסיי וג´וני מאר - הסולן והגיטריסט של להקת הסמיתס האדירה. 3. אינגווי מאלמסטין זאת התשובה הנכונה בהחלט 4. על זה לא עניתם - המשותף הוא ששניהם מתו באותו חדר באותו מלון בדיוק... 5. ONE STEP BEYOND בהחלט... דרך אגב, רכבת לילה לקהיר זה העתקה רק בשם השיר עצמו, השיר שונה מאד בקצב ובמילים מהשיר של מדנס 6. Lou Reed - Walk On The Wild Side בהחלט 7. The Life Of Brian (בריאן כוכב עליון) את השיר כתב אריק איידל, אחד מחברי מונטי פייטון שכתב את רוב השירים של מונטי פייטון... 8. ג´ו סאטריאני זה נכון 9. Got a Feeling 21 is gonna be a good year... בהחלט 1921 זאת התשובה 10. ג´ון לנון כמובן...

Johnny the Doe

New member
בקשר לרכבת לילה לקהיר - אתה טועה

הלחן של שני השירים מאוד דומה. אמנם הכלים בכל שיר הם שונים (אצל משינה בולטת הגיטרה ואצל מדנס בולט הסקסופון) אבל הקצב זהה ואם תשים לב לטון של השירה בשני השירים, לדוגמה בתחילת השיר: It´s just gone noon half past monsoon On the banks of the river Nile אני כל כך עצוב לי ושמש על העיר, ודיזנגוף נראה לי כמו רכבת לילה לקהיר הטון של השירה מאוד דומה וניתן לראות בבירור שמשינה גנבו לא רק את השם אלא גם אלמנטים רבים מהלחן.

5,7

5.ONE STEP BEYOND אגב הביצוע המשינאי הרבה יותר יפה 7. מונטי פייטון - לייף אוף בריאן (או בריאן כוכב עליון בתרגום לעברית).

ganooov

New member
תשובות לפני שקראתי את התשובות: ../images/Emo13.gif

1. הוא בנה אותה לבד עם אבא שלו, התוצאה היא שהיא מכוערת לאללה. אחר כך בנו העתק מדויק שלה. 2. לא ´דע. 3. כנ"ל. 4. הא? אני שונא להיות מעורב בכל פרט אישי של מי שאני אוהב
. 5. ממש לא זוכר. 6. לא יודע (פתאום אני לא יודע כלום - ממש מFlea
). 7. כנ"ל. 8. ולקטע הטוב:מי שלימד את קירק האמט, מרטי פרידמן וסטיב ואי הוא ג´ו סיטראיני - האגדה והגיטרה. אני אביא מה שנכתב עליו בדירוג 50 הגיטריסטים הטוב שראיתי אי פעם (הוא שיבץ אותו 5 בכל הזמנים):
5. Joe Satriani - One of the reasons why I ranked Joe Satriani higher than Steve Vai and Kirk Hammet is because if it weren´t for him, there would be no them. Why is that you ask? Because he taught them. Satriani has had students ranging from Marty Friedman of Megadeath, to Larry Lalonde of Primus. Satriani is not just a great guitarist, he is a very well versed musician who has a very instrumentalist type style. Artists like Satriani and Steve Vai stay away from routine chords/scales in favor of exploring incredibly unique scale patterns and music theory. I get lost when reading interviews with this guy, because he starts going off on some tangent about an arpegiated half minor scale in the relative key of F# or some shit like that. Satriani knows as much about musical composition and theory as members of your local city orchestra - except he sells more records than they do.​
זה מספיק לי להרגע
. ביי!

MissUnKnown

New member
אמממ

עד כמה שידוע לי ההמורה של סטיבי וואי היה פראנק זאפה יש לי אפילו ראיון מוקלט איפשהו שהם מדברים על זה... בקשר לג´ו אני לא יודעת.

תשובות מאד חלקיות

5.אני לא בטוחה אבל השיר של Madness. 6.לו רייד Walk On The Wild Side. 9. 1920. 10.ג´ון לנון.

ruthyanat

New member
special red

של בריאן מאי מיוחדת כי הוא ואביו בנו אותה ביחד מכל מיני דברים שהם מצאו בבית...בסופו של דבר היא עלתה להם רק 17 פאונד

למעלה