חידון רוק מס´ 16 #

TheFly

New member
10

להקת המי הקליטה את : 1.UNDER MY THUMB 2.THE LAST TIME בשנת 1967 בתור ה-B סייד של סינגלים שלהם בהדפסה שיצאה בבריטניה בלבד ניתן לשמוע את הביצועים באלבום TWO´S MISSING של המי.

11. רק בגלל שלא ענו

התשבה היא תאמינו או לא, רייד ובואי התמודדו שניהם על תפקיד מלכת הצוענים, אותו שיחקה בסופו של דבר טינה טרנט בסרט טומי, אני לא סגור לגבי לו רייד, אבל אין לי ספק, שבואי היה מתאים הרבה יותר לתפקיד.

LadyG

New member
תשובות

טוב אתם תותחים. פתרתם כמעט הכל ולהן התשובות: 1. הפיכת האלבום והתבוננות דרך מראה 2. Talking Book - סטיבי וונדר 3. Strange Days -הדורס 4. Grateful Dead - Blues to Allah 1975 5. 11.2.1964 וושינגטון DC בקולוסיאום 6. Prisoners - חשבתי שלא תפתרו אבל המאזין השקט שיחק אותה 7. I´ll Get You 8. אריק קלפטון 9. Ace Face 10. המי רצו להביע תמיכה בחברי הסטונס שנעצרו באשמת אחזקת מריחואנה ולכן הקליטו את השירים. 11. The Acid Queen - טומי וגם לדעתי זה תפקיד שתפור על בואי. 12.יש תילי תילים של פרשנויות כולל הכבישים המהירים המובילים לשיקגו, תחנות אוטובוס, סמים ואני באמת התכוונתי לשעה, שזאת היתה כנראה כוונת המשורר: 03:35 או 03:36 בבוקר. 13. כל מה שאמרתם נכון. אני מצאתי שב- 1955 היתה לזאפה להקה בשם ה- Ramblers כלומר להקה שהקים בבית ספר התיכון שבו למד. אז מומחי זאפה מה אתם אומרים? 14. אחד הצופים קפץ לבמה, תקף והפיל את זאפה וגרם לו לפציעות. הצופה נתפס ונשפט לשנה מאסר. להזכירכם: כל עזרה מתקבלת בברכה. כל מי שרוצה לתרום שאלות לשלוח לגרימבל או אלי. תודה מראש.

למעלה