חידון ראשון

חידון ראשון

1.מה שמו של החבר שג´רי רוצה לגמור את היחסים איתו? 2.למה הרג ג´רי את דודה מניה? 3.אבא של איללין קורא לג´ורג´[כשהוא שר]? 4.באיזה שם קורא המארח במסעדה הסינית לג´ורג´ שיש לו טלפון? 5.איך קוראים לבוס של ג´ורג´ שמורעל על ידו? 6.מה שמו של הכלב שג´רי נאלץ לשמור עליו? 7.על איזה ספר נאלץ ג´רי לשלם קנס? 8.מה צבע שיניו של המורה להתעמלות היימן? 9.מה הוא עשה לג´ורג´ בסיום הפרק? 10.מה שמה של חברתו של ג´ורג´ שעושה ניתוח אף בזכותו? ושאלת הבונוס באבו באט אומר: " you are very........."

ה-איה

New member
אז ככה

1. ג´ואל 2. אמר שלא אוהב סוסי פוני או כאלה שהיה להם פוני 3. קורוס בוי <נער מקהלה> 4. קארטרייט 5. וואלה לא זוכרת 6. פארפל 7. tropic of cancer 8. ירוק 9. ווג´י 10. אודרי בונוס: בד מן.... צ´או

תשובות וקישורי אתרים!!

איה, למה את לא יכולה לחכות קצת?? 1. ג´ואל - חבר ילדות ששיחק עם ג´רי פינג פונג שהם היו קטנים. 2. "אני לא אוהבפנוי. אני גם שונא מי שיש לו או היה לו פוני" 3. נער מקהלה 4. קאקרייט 5. מאיפה לי? 6. פארפל (איה תודה, לא הייתי זוכר) 7. (תודה שוב איה) 8. ירוק 9. ווג´י אטומי! 10.Jerry, you are a very bad man! Very bad ------- החידון הבא... בקרוב האתר הרשמי באנגלית מוביל לאתר אחר לא מוכר אז צרפתי קישור אחר כי גם באר"הב יש שידורים חוזרים.

איה זה ככה

התשובות המלאות 1.ג´ואל הורנק 5.מר לוויטן 8.לא ירוק.....צבע שעועית 9.זה היה ווג´י אטומי.....גומי מעל הראש סה את בסדר ונאמר: סראאאאאאאנטי נאו.....אינסניטי לייטר

תשובות...

1.גואל 2. הוא אמר משהו על פונים 3 נער מקהלה 4. לא זוכר 5. לא זוכר רק זוכר שהבוס שמן ומנהל את החברת נדלן שגורג עבד בא 6. פפי 7. חוג הסרטן (טרופיקל אוף קנסר נדמה לי) 8. ירוק שעועית 9. ווגי 10.אודרי 11. בד מן

למעלה