חידון פורום!

Marsha Figg

New member
חידון פורום!

(טוב, אני מאמינה שאתם מסוגלים למצוא שם נורמלי יותר…) לכבוד ה…טוב, סתם ככה, הכנתי חידון על הפורום שלנו. תנסו לפתור (מה כבר יש לכם להפסיד?), ותכתבו את התשובות שלכם (אבל אל תסתכלו בתגובות של אחרים עם התשובות-לא שווה!). כדי שזה יהיה פייר, יש כאן גם שאלות שגם החדשים יותר יכולים לפתור (וכמה שלא). יש כאן שאלות קלות שאפשר לפתור, ושאלות קצת…בלתי אפשריות. ואגב-שום קשר ל"חוליה החלשה" של מייג´ן מפורים. כתבתי את זה מזמן. תשאלו את ליאת. והרי השאלות: 1. מהו שם משפחתה של ענבל? 2. לירון החליפה את הכינוי שלה לתקופה קצרה, ואז חזרה ל-s.riddle . לאיזה כינוי היא שינתה? 3. מיהי בוֹאי? 4. מה איריס הפילה לתהום בטיול השנתי שלה? 5. איזה פורום מנהלת מעיין? 6. מה מהבאים לא היה כינוי של הדס (וונקי): דובי גירל, דובי מטורפת, דובי חולה על דארקו, דובי (בת). 7. מהו שם משפחתה הבדוי של שרה? (לא חובה לדייק לחלוטין, אבל להיות הכי קרובים שאפשר!) 8. מיהי\מיהו "---"? 9. איזה פאנפיק תירגם פורג´ (האחים וויזלי)? 01. השלמ\י את המשפט: סמים זה… 11. למה כולם קינאו בשיבולת? 21. באיזה מבחן קיבל מייג´ן 0? (*בורחת*) 31. שאלה קלה-מיהי יחזקאלה? 41. מהו השינוי (המזערי) שחל בכינוי של מעיין עם הזמן? 51. איזו שאלה שאל "גופליש" שוב ושוב? 61. מי זכה\זכתה בפרס "בעל/ת הפוטנציאל הגדול ביותר להגיע לכלא" בטקס מושית הזהב? 71. מה שם המשפחה של תמר דינור? *בורחת במהירות* 81. מה שונאת שני (bAlBuLa או משהו כזה) במיוחד? 91. לפי שרה-מה לא מתאים למייג´ן להגיד? (זה פשוט נשמע לא טבעי) 02. איך קוראים לתיפי? 12. מי כתב\ה את "איריזיסטבל פויזון" (Irresistible Poison)? 22. מה שמה הפרטי של girl of hell? 32. מהו שמו המדוייק של אהובה של לין? נקד\י. 42. למי קשורה המילה "שסם"? 52. ושאלה אחרונה-בסיפור של יעל (nagini potter), מיהן שתי החברות הטובות של הגיבורה הראשית, נגיני? תפתרו! זה לא קשה כמו שזה נראה! (וגם לא קל כמו שזה נראה…)
רחלי.

Meijen Shaggy

New member
התשובות שלי: ../images/Emo15.gif

קודם כל אני רוצה לציין שגם אני הכנתי חידון פורום (שמשולב עם חידון הארי פוטר) שחלק ממנו נשאל ב"חוליה החלשה" בבית של לירון והשאר יישאל באחד מהמפגשים בפסח.. ולתשובות: 1. בן-יהודה. 2. חניבעל לקטר גירל. 3. מושית, מיי לאב. 4. אין לי שמץ. 5. מדונהההההה. 6. דובי גירל, נראה לי. 7. אני רק זוכר שזה ארוך מדי! 8. אוקיי, מה??? 9. לוידע, לא מבין בפאנפיקים. 10. רעעע. 11. כי היא הייתה ראשונה ברשימת חברי הפורום! חחח.. 12. נראה לי שאנחנו מדברים על המבחן במתימטיקה? 13. החדשה התמידית של הפורום!! (כל הזכויות שמורות למיכלק) 14. ה- M וה- F הפכו לאותיות גדולות. 15. מתי יוצא הספר החמישי? או שזה לא היה הוא? 16. ענבל, בגין אי השמדת הפורום.. 17. ארררר.. דינור? לאאא הגיוני! 18. לוידע. 19. משהו עם בייבי, לא? אני רק זוכר שכן אמרתי את זה.. 20. תהילה. 21. רייזן. 22. מאשה, או משו כזה. 23. היילי ג´ואל אוסמנט. 24. לקסם, עוף קורס. 25. אני קראתי רק את הפרק הראשון, ואני כבר לא זוכר...

Marsha Figg

New member
לא הכל נכון...

אני אגלה את כל התשובות אחרי שעוד יענו... אניוואי-יפה מאוד! היו כמה שלא האמנתי שמישהו ידע...

Meijen Shaggy

New member
כל פעם שאני אומר את זה לא נכון../images/Emo15.gif

אז לין הורגת אותי, ככה שאני כבר יודע להגיד את השם נכון: הַיילִי ג´וֹאֶל אוֹסמֶנט.

Meijen Shaggy

New member
כל פעם שאני אומר את זה לא נכון../images/Emo15.gif

אז לין הורגת אותי.. הַיילִי ג´וֹאֵל אוֹסמֵנט.
(מצטער אם זה נשלח פעם שניה)

Maggie

New member
*מחייכת באושר* ../images/Emo103.gif

*מוחה דמעה* My work here is done. Now I know I can die peacefully!!

היא הפילה פנס, אידיוט סנילי!

ורחלי... זה לא טוב לפרסם שמות משפחה באינטרנט. מי שיודע את שלי-תשכחו מזה. אחרי הכל, יש רק משפחה אחת כזו בארץ...:] אחד הנדירים ביותר בעולם... בחיי. ברומנית הפירוש זה בנדנה משולשת. משהו כזה. ברוסיה יש מרגמה ניידת בשם הזה. (היהי) ~Na´atz the Crow~

Skiter

New member
טוב אני ראשון אני מקווה..

1. בן - יהודה 2.Sakura riddle? 3. מי? 4. חברה שלה מימיה או פלאפון.. 5. דוליז לא לא זאת מיכל הא מדונה? 6. דובי חולה על דראקו 7.הא?1 8. לא יודע 9. ד"ו? 10. סמים זה טוב 11.כי היא קיבלה מכתב מרולינג או שזאת היית את.. 12. באנגלית? 14. נוסף n? 15. מה ניש? 16. את? 17. דינור? 18. את עצמה? 19. ניא חכם יפה ושרמנטי? 20. תיפי 21. לא יודע 22. אכזה? 23. היילי אוסמנט ואיך מנקדים? 24. לקסם? 25. לא יודע ומוץך הרסבה שאלות ענית על שום אחת נכונה אתה החוליה החלשה שלום@@@ Skiter

Lady Wood

New member
מה שני שונאת? ../images/Emo4.gif

אני צריכה לדעת.. אני בין החברות הקרובות שלה בפורום.. טוב.. אה.. יש לי! היא שונאת ערבים נכון????? E&F נ.ב. בואו לצ´אט

התשובות שלי...

אם כי אני לא יודעת את הרוב בגלל שאלו שאלות שמתייחסות ללפני שהצטרפתי... 1. בן יהודה 2. אין לי שמץ 3. הא? 4. מצלמה? 5. מדונה, כמובן 6. דובי חולה על דראקו? 7. אין לי, שוב, שמץ 8. הא? 10. רעעע 11. במי 12. היסטוריה? 13. הפטריה הרעילה? 14. F גדולה במקום קטנה 15. מתי יוצא החמישי? 16. ענבל, על אי סגירת הפורום 17. דינור 18. המממפ... הא? 19. אין לי שמץ... זו אני-סנילית 20. תהילה 21. רייסן 22. אין לי שמץ 23. היילי ג´ואל אוסמנט! (אני בדיוק בשניה זו רואה AI) 24. קסם 25. לא קראתי ואני ניצחתי בהחולייה החלשה? מענין איך? אור

Maggie

New member
A.I.????? ../images/Emo103.gif

אוווור! מיי בילבד פרינד!!! *חיוך מתוק ומזוייף* A.I.?!?!?! איך??? איפה??? מתי??? כמה את רוצה בשביל זה???

Marty McFly

New member
לא מתאים לא מתאים...

אני לא מאמין שאף שאלה לא קשורה אלי! חח לא שזה רע... פשוט קשה לי להאמין... זה טוב, לא? מראה שהצלחתי לצאת מהפורום כמעט סופית, לא?

Meijen Shaggy

New member
מי אתה, תזכיר לי? ../images/Emo15.gif

בחידון שלי יש שתיים או שלוש שאלות עלייך, כמדומני

למעלה