חידון פורום!

Marsha Figg

New member
אמ...

העדפתי לעשות כמה שפחות שאלות על פורומיסטים לשעבר (או חצי לשעבר במקרה שלך)... ויש עוד הרבה שאין עליהם שאלה... אבל אם אתה רוצה: 1. מיהו דניאל? 2. מהו כינויו של דניאל? 3. מי זה מרטי מקפליי? 4. מה צבע העיניים של דניאל? 5. מה צבע השיער של דניאל? 6. מי היה הראשון שפירסם את התמונה שלו בפורום? (דניאל) 7. איזו תמונת פורנו פירסם דניאל? 8. מה שם המשפחה של דניאל? 9. מה שמו הפרטי של דניאל? 10. מי כתב את "הארי פוטר ושליט האנימאגים?" (דניאל) זה מספיק?
רחלי

Marty McFly

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!

רחלי, את גדולהההההההההההההההההההההההההההההההההה!! אהבתי אהבתי...

Piglett

New member
אין לי סיכוי, אבל נבר מיינד. ../images/Emo97.gif

1. בן יהודה, דההה. 2. משו עם א´, דומה לאמבה...
3. בואה זה מהסיפור של יעל, בואי לא יודע. 4. פחחח... את המוח שלה
5. נו, זה קשה... אר... חיים יבין? לא לא, זה.. המכוערת הבלונדה הזאת... מדונה! כן! 6. דובי גירל. וזה סופי. 7. טרנצילוונציב%^RGFGFTHכגכדג. או שמא זה טרנסילוונציה? 8. --- 9. משו לא ידוע, "הארי פוטר". 10. סמים זה ט... רעעעעעעע! 11. כי היא שיבולת?
12. לשון. אה, לא? אז בטח טימטומטיקה... 13. אתתת!!! אויש, אני זוכר כשנתת לי כמה אפשרויות לקרוא לך. אני בחרתי זרובבלה
14. ~12 מכשפות סגולות~ או משהו כזה. אוש שמא זה האותיות הגדולות? 15. דאמיט, שכחתי!!! דווקא עכשיו?!
16. ענבל נדמה לי. 17. ביילין, דהההההה. 18. את הנוע"לולים
19. ידעתי את זה. ראיתי את ההודעה, אבל ממש שכחתי. נהמר על "שכחתי".. 20. Fame, im gonna live forever! (למי שלא הבין- תהילה) 21. אני יודע שלירון מתרגמת, אבל כתבה אין לי מושג. 22. מאשהמאשהמאשהמאשה
23. היילי ג´ואל אוסמונט. 24. שסם? קסם. 25. *מנסה להיזכר*
"רוצה קצת תפוצ´יפס אורגני?"

Maggie

New member
אהממ...!! ../images/Emo103.gif

יש לך הזדמנות אחת לתקן את עצמך בנוגע לשאלה מס´ 23... *משייפת סכין* וול?...

MineSweeper

New member
תשובה ל-25:

ויני ומאב... (כל כל שאר הדברים שאני יודעת ענו כבר, נראה לי שעל זה עוד לא...)

אין לי סיכוי... ../images/Emo87.gif |רון|

אבל ננסה, אני יודעת רק איזה 2-3 שאלות... 1. ---- 2. ---- 3. ---- 4. ---- 5. מדונה 6. ---- 7. ---- 8. ---- 9. ---- 10. רעעע... 11. ---- 12. ---- 13. --- 14. ניחוש - האותיות הגדולות/קטנות 15. מתי יוצא הספר החמישי? (ונדמה לי שגופליש זאת בת...) 16. ענבל, בגין אי השמדת הפורום. 17. המ.. דינור??? 18. את אנגליה? 19. ---- 20. תהילה 21. ---- 22. --- 23. היילי אוסמנט 24. אה... קסם? 25. וויני ומאב, נראה לי..
גל&דריק

*קליאו*

New member
בלה? *מתגרת קשות*

טוב, אז ככה:
{אולי עדיף שאני לא אענה בכלל} 1. ? 2. ? 3. ? 4. ? 5. ?!?! 6. דובי גירל!? 7. ? 8. ? 9. ? 10. רע/טוב? תלוי..
11. ? 12. ממממ...? 13. ? 14. קפיטל לטר? רווח?! 15. ? 16. ענבל 17. דינור?! 18. שקוראים לה באלבולה? 19. מממ...? 20. תהילה 21. ריזן? 22. ? 23. הַיילי ג´ואל אוסמֶנט. 24. קסם? 25. מאב וויני.
מסתבר שאני לא יודעת כלום*נסקלת*

sarah

New member
את שולתת! ישר דרך

1.הא...לא יודע 2.גברת לקטר, או מיס לקטר או סאקורה לקטר או משהו כזה, וגם פעם עמבה 3. המוטציה של זוהי? 4.ארג... פלאפון? 5.פורום מדונה 6.דובי גירל 7.ארג... טרנסלביטנציה?! הא... אולי 8.מוטציה של איציק? 9.המממ לא יודעת 10. רעעעע 11.כי היא נסעה ל...אנשהו? או ארג... פעמיים בקיץ פעם לאיטליה ופעם לאנשו או ש...ארג... היא נסעה לבכורה של ה"פ? 12.ארג... נדמה לי שמת´ 13.החברה הפקטיבית החדשה בפורום ונדמה לי שהכותרת של הההודעה עם הפנפיק של ליאת ושחר 14.הכוכבית? 15.לא מושג 16.לירון או דניאל 17.דינור, לייק דההה 18.שכותבים לה את המשתמש לא נכון?! 19. גרובי בייבי 20.אוסי נדמה לי 21.רייזן 22.אין מושג 23. היילי ג´ואל אסמונט בערך עם השלוש נקודות מתחת לה´ 24.לא מושג 25. לא מושג את בקיאה! וואו, גרובי בייבי. (הייתי חייבת) שרה פגועת הלם כעכעקרכי

Mooa-Numi

New member
לא על כולם-אבל מה שאני יודעת...

1.-- 2. Hanibal Lekter Girl אבל בלי שגיעוט 3. בואי זה לא זה מהסיפור של יעל? 4. לא זוכרת 5. מדונה 6. דובי גירל? 7. --- 8. --- 9. דראקו אנד דה ריינקואט? 10. טוב? 11. #שיבולת# היתה בראש רשימת החברים בפורום... 12. מיכל: תולדות 13. חדש על פי מושית הזהב שאני המצאתי! 14. אותיות גדולות 15. מתי יוצא הספר החמישי? 16. לא אני 17. קסטנבאום? 18. לא אותי! 19. שיואו? 20. תהילה 21. לאזכרת 22. מאשה 23. היילי ג´ואל אסמונט 24. קסם? 25ץ אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל מה זה שכחתי! (סורי יעל! אני פנאטית שלך!)

bAlBuLa

New member
תראו משהו מגניב!!!

כנסו לפה!!!! תקראו עד הסוף ותפנימו לעצמכם!!!! ShAnY

Lady Wood

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מגניב...../images/Emo6.gif

bAlBuLa

New member
ויש עוד משהו מגניב!!!

רק שאני לא יודעת את הכתובת של זה.. שאח שלי יחזור אני ישארל אותו ואם אני ישים את זה כאן, לא כדאי לכם לראות את זה בלילה.. {סתם הצעה ידידותית} ShAnY

למעלה