חידון סיינפלד הבא ...

חידון סיינפלד הבא ...

האם כולכם מסכימים על מוצ"ש ב-21:00 כרגיל, או שיהיה לכם נוח יותר להיות זמינים ביום העצמאות ?
אני משאיר את ההחלטה לכם והרוב יקבע, לי זה לא ממש משנה.

בהצלחה !

אין לי בעייה גם ביום בערב אם בא לכם

<b>
just pick a date

</b>

Elaine: A milk glass, a juice glass, any glass, just pick a glass.

Helen: Jerry doesn&#39;t wash these very well.

Elaine: Mrs. Seinfeld, pick a glass! Pick a glass, Mrs. Seinfeld!

SaintJohn

New member
מתי שתרצה

אני רק לא בטוח עד כמה אצליח להיות זמין בשביל החידון ביומיים הקרובים.

הצעה מעניינת לגבי החידון - חשוב !

ישנה אפשרות להמשיך את החידון באותה מתכונת, שכל אחד ייתן את תשובתו בפורום והמהיר ביותר (והנכון ביותר) יקבל נקודה. ישנה אפשרות נוספת וזה רעיון שחשבתי עליו ממש הרגע: כל אחד ישלח אלי לפרטי (בהודעה אחת בלבד כדי לא להציף לי את התיבה במסרים) את תשובותיו לשאלות שהוא ידע לענות עליהן נכונה. לאחר שעה / שעתיים (על זה נחליט בהמשך, אם זה בכלל יהיה רלבנטי), אני אעבור על כל המסרים מכם עם כל התשובות עליהן ידעתם לענות. באופן כזה, מי שידע לענות נכון יקבל נקודה מבלי שייאלץ להספיק להזדרז ולענות לפני אחרים בפורום. הרעיון הוא לתת לכם נקודות על כל תשובה שידעתם, כשמגבלת הזמן היחידה היא זמן המבחן (שעה או שעתיים, כאמור). לאחר שאסכם את הניקוד לכל אחד, אפרסם את התשובות הנכונות וגם את התוצאות של כל אחד מכם. אם זה נראה לכם, אפשר לנסות את זה ולראות איך זה עובד. אם אתם ממש, אבל ממש נגד, גם זה בסדר. בכל מקרה, איך אתם מעדיפים ? מאוד חשוב לי לדעת.

רואי

New member
לדעתי

כל הענין בזה שמי שעונה יותר מהר מקבל את הניקוד, מביא לכך שיהיה אקשן ועניין ומתח.

SaintJohn

New member
הרעיון הזה כבר עלה בפורום פעם אחת

ולא היתה התלהבות גדולה מהרעיון. בין היתר אמרו שזה עושה את החידון ליותר תחרותי ופחות לכיף. אני נוטה להסכים עם הדעה הזאת.

אוקיי. החידון ימשיך באותה מתכונת:

הראשון שעונה נכון וראשון - נרשמת לו נקודה. 9 בערב, מוצאי שבת, מצפה לראות היענות גדולה. מכור לסיינפלד

איזה אהבל אני ... תיקון:

במקום "הראשון שעונה נכון וראשון" צריך להיות כמובן "המתמודד שעונה נכון וראשון" העיקר שהבנתם אותי.

junir

New member
עוד שש שעות ו-14 דקות

לפי חישוב המבוסס על שנת דה וינצ'י

למעלה