חידון מס' 9 יוצא לדרך

clevelandrocks

New member
חידון מס' 9 יוצא לדרך

אתם מכירים את הכללים- בלי אינטרנט ובלי לתת לאיליין לפתור בשבילכם! בהצלחה!! 1. לפי ג'רי, מהי המקבילה הפיננסית לבדיקה מקיפה בפי הטבעת? 2. איך סטיינברנר חשב שמבטאים את המילה פברואר? 3. ציינו 3 דמויות מהסדרה שאושפזו במוסד לחולי נפש (כולל depression clinic) 4. איזו מבין הערים הבאות יוצאת דופן, ולמה? יוסטון, בולטימור, בוסטון, פילדלפיה. 5. מי מבין הארבעה לא נחשד ברצח? פרטו! 6. ציינו 3 אפשרויות שהועלו לשמות שמתחרזים עם איבר בגוף האשה (לא כולל דולורס). 7. על איזה קייס אמר ג'קי צ'יילס שהוא the most public yet of my many humiliations? 8. איזה תפקיד בסדרה גילם לויד ברידג'ס ז"ל? 9. על מי נאמר שהוא doesn't do everything? 10. מה שמותם של ג'רי, ג'ורג' וקריימר בעולם הביזארו? 11. מי טוב בלטפס על עצים? 12. מדוע ביטל דיוויד לטרמן את הופעתו המתוכננת של ג'רי אצלו? 13. לפי ג'ורג', למי יש a little marisa tomei thing going on? ב3 השאלות הבאות, מי אמר למי ובאיזה עניין? 14. it will only feel like an eternity 15. I've never felt so alive (לפחות 2 הזדמנויות שונות) 16. I can't eat this 17. מה היתה התוצאה של קריימר בגולף לפני הפציעה? 18. כיצד מכיר פרנק את האיש עם הגלימה? 19. עם מי ג'ורג' פתר תשבץ כל הלילה? 20. מי השיג למורטי וקריימר ארגוניות 'ווילארד'?

Wet n Wild

New member
6. Bovary, Mulva, Loreola

7. על הקייס נגד חברות הטבק\סיגריות 9. חבר של איליין בפרק "The Rye" נראה לי..

Wet n Wild

New member
עוד..

1. בדיקה של מס הכנסה שעשו לו בגלל התרומה לאלה שנפגעו מהר געש 17. Three Under Par

Wet n Wild

New member
עוד..

15. בפרק "הנקמה" - שג'ורג' נקם במעסיק שלו שפיטר אותו בפרק "The Dealership" כשקרמר לוקח את האוטו לנסיעת מבחן האיש מכירות אומר לקרמר את זה בקשר לזה שהם ניסו להגיע עד לסוכנות בלי למלאות דלק או משהו כזה..

Vdrums

New member
מה שעולה לראש...

10. קווין, ג'ין ופלדמן 11. ניומן 12. כי הוא קיבל ביטול לאירוח שלו בבי"ס ב CAREER DAY 18. זה העו"ד שלו

YB6

New member
תשובות

1. ביקורת חשבונות 2. פבואר 3. חברה של ג'ורג' מהפרק the truth, ג'ורג' עצמו, לויד בראון 5.ג'ורג'. (semi-gamble) קריימר הואשם בהיותו ה- smog strangler ג'רי ואיליין נחשדו בניסיון לרצוח את מר. פיט. למרות שגם ג'ורג' נחשד ברצח סוזן..... אז לא יודע... 6. מולבה, סלסט, הסט 7.נגד חברת הטבק 10. קווין=ג'רי ג'ין= ג'ורג' פלדמן=קריימר 11. ניומן 12. Got Bumped by a lizard 13. למוכרת שמכרה לאיליין את ה- rat hat.... שכחתי את השם. 14. ג'רוג' לאיליין בעניין המיקי במשקה. 17. 3 מתחת לממוצע 18. הוא העורך דין שלו 19. הפסנתרנית בפז.... עוד פעם שכחתי את השם. 20. אבא של בוב סקמאנו

maormp

New member
עונה

1. בדיקת המסים אם אתה לא מדווח על הכל למס הכנסה 2. איך סטיינברנר חשב שמבטאים את המילה פברואר? פביואר. 3. ג'ורג', לויד בראון, והאבא של זאת שחשבה שג'ורג' מטורף, זה שהרס לו את המנוע של המכונית. 4. בוא נראה מיוסטון הגיע ה sons of bitches, על בולטימור דיברו במשחק של היאנקיס נגד בולטימור פילדלפיה ובוסטון? בוסטון הוזכרה בפרק הסיום. אני אומר שפילי יוצאת דופן. 5. ג'רי נחשד ברצח סוזי, קריימר ברצח הזאת מהוליווד, איליין ברצח מיסטר פיט מה שמשאיר לנו את ג'ורג'י בוי חף מפשע. 6. מולבה, בובארי, סלסט. 7. סו אלן מישקי 10. קוויו, ג'ין ופלדמן 11. ניומן 12. בגלל שביטלו לו שתי הופעות בבית ספר. 14. איליין לפאדי אצל האב קרטיס 16. קריימר על הפסטרמה של ג'רי ואולי גם על הביצים במונקס 18. הוא העו"ד שלו 19. הפסנתרנית.

maormp

New member
קליבלנדרוקס

החידון שלך הוא חבל על הזמן, איכותי ברמות, קשה, גורם לך לחשוב, אבל... השאלה על לויד ברידג'ס לפי דעתי היא יותר מדי קשה.

clevelandrocks

New member
באמת?../images/Emo12.gif

לא חשבתי שזו שאלה כל כך קשה, במיוחד בהתחשב בעובדה שציינו את מותו אחרי אחד הפרקים. לגבי חידון מס' 8- מסתבר שהחידון הקודם היה מס' 8 ולא כפי שנכתב... אה, ותודה.

clevelandrocks

New member
אפשר אפילו לומר שזה היה

איזי

clevelandrocks

New member
שאלה 5 מבוטלת!

טעות שלי- אכן כל הארבעה נחשדו ברצח: קריימר של השחקנית בLA, איליין של מר פיט, ג'ורג' של סוזן וג'רי של סוזי (שאת זה שכחתי
).

SaintJohn

New member
מספר תשובות

1. לפי ג'רי, מהי המקבילה הפיננסית לבדיקה מקיפה בפי הטבעת? To be audited 2. איך סטיינברנר חשב שמבטאים את המילה פברואר? פביוארי 3. ציינו 3 דמויות מהסדרה שאושפזו במוסד לחולי נפש (כולל depression clinic) ג'ורג'; לויד בראון; הבחורה ממס הכנסה עם המקלות סיניים בשיער שג'ורג' יוצא איתה, בפרק The Truth 4. איזו מבין הערים הבאות יוצאת דופן, ולמה? יוסטון, בולטימור, בוסטון, פילדלפיה. נראה לי שבוסטון היא היחידה שקבוצת הבייסבול שלה לא הוזכרה בסדרה. 6. ציינו 3 אפשרויות שהועלו לשמות שמתחרזים עם איבר בגוף האשה (לא כולל דולורס). מוֹלבָה (מתחרז עם ווֹלבָה); גיפל (מתחרז עם ניפל); לא זוכר... 10. מה שמותם של ג'רי, ג'ורג' וקריימר בעולם הביזארו? אני רק זוכר שקרמר היה פלדמן - From across the hall! נראה לי שג'ורג' היה ג'ין 11. מי טוב בלטפס על עצים? ניומן ב3 השאלות הבאות, מי אמר למי ובאיזה עניין? 15. I've never felt so alive (לפחות 2 הזדמנויות שונות) אני רק זוכר שג'ורג' אמר את זה בפרק The Revenge לפני שהוא מכניס "Mickey" לכוס השתיה של הבוס שלו 16. I can't eat this בטוח שקרמר, אבל לא זוכר באיזה הקשר. אני מנחש שלג'רי, בגלל שהחרדל בכריך לא היה דיז'ון 18. כיצד מכיר פרנק את האיש עם הגלימה? זהו העו"ד שלו יופי של שאלות!

Optimus_Prime

New member
תשובות

אני לעולם לא אזכור להגיע בזמן בחידונים..גרר
1. ביקורת של מס הכנסה 2. פביוארי 3. ג'ורג', החברה שלו שהיא יומרנית ואוהבת עיסות נייר (ובמקרה גם עורכת דין), לויד בראון, האבא של אחת משכנות הילדות של ג'ורג'.. איכשהו הכל קשור אליו ! 4. פילדלפיה, לא שיחקו בייסבול נגד הינקיז ? (האסטרוס, אוריאלס ורד סוקס שיחקו) 5. מבוטל :) 7. התביעה נגד חברות הטבק 8. מר מנדלבאום, לא? 10. קווין, ג'ין ופלדמן 11. ניומן, קופיף אמיתי 12. כי ג'רי בוטל פעמיים במופע של התיכון שלו, ופעם שלישית הופיע שם ל20 דקות ולא הצחיק אף אחד.. 16. קרמר על האפרסק שקנה אצל ג'ו, ורצה להחזיר אותו 17. 4 מתחת לתקן. 18. הוא העו"ד שלו 19. עם החברה שהוא נמנע מלשכב איתה.. 20. אבא של בוב סקמנו

junir

New member
מקבלים תשובות אחרי חצות?

1. בדיקת במס הכנסה. 2. פביוארי 3. החברה של גורג' - הרו"ח, ג'ורג', לויד בראון. 6. מולווה, סלסט, הסט, בובארי, לורליאולה, ואהוב עליי ביותר - גימפל. 8. איזי מנדלבאום - מנדלבאום, מנדלבאום, מנדלבאום. 9. ג'ון ג'רמיין, שלא יורד מתחת לקו המשווה. 10. קווין, ג'ין ופלדמן FROM ACROSS THE HALL 11. ניומן 12. שמע על זה שג'רי בוטל בגלל לטאה 16. קריימר לפני המעבר למזון טרי. 17. 4 UNDER PAR 18. הוא עורך הדין שלו 19. החברה הפסנתרנית נו, נכנסתי לרשימה?

clevelandrocks

New member
נשארה שאלה אחת לא פתורה!

וזו שאלה 16. אומנם קריימר אמר על החרדל של ג'רי I can't eat that, אבל מישהו אחר אמר I can't eat this ואליו התכוונתי (רמז: לא הייתם מאמינים עליו שהוא יאמר דבר כזה...).

למעלה