חידון מספר 2

חידון מספר 2

1.בסרט של מי משתתף קרמר כניצב? 2.ומהו המשפט שהוא צריך להגיד בסרט? 3.מהו שמו של רואה החשבון החשוד ובמה הוא מואשם? 4.על רקע מה נפרדת איליין מחברה הסופר? 5.מה התאריך שבו התרחשה ה"יריקה"? 6.ג´ורג´ היה אובריאן...ג´רי היה......? 7.מאיזה מחזה גנבה חברתו הציירת של ג´רי את הרעיון למכתב? 8.מה שמו של הבאבל בוי ומה עושה אביו לפרנסתו? 9.מי השחקנים שגימו את הוריו של מיקי הגמד? 10.באיזה שם מכנה קרייזי ג´ו דיוולה את איליין[בהקשר לאופרה]? 11.מהו עיסוקה של מארלה הבתולה? ושאלת נכון/לא נכון לספר הקבוע של ג´רי קוראים....... פייטרו איה....נראה אותך.....

bryant

New member
כמעט חצי...

1)וו´ודי אלן 2)"theas pretsels are making me thersti" 3)איזה רואה חשבון 4)שחכתי 5)איזה יריקה 6)דילן מרפי 7)??? 8)הוא מוכר יו-הוא,לא זוכר תשם 9)??? 10)??? 11)???

ה-איה

New member
לא יודעת הכל....

אבל בכל מקרה, עונה רק על מה שעוד לא ענו: 3. לרואה החשבון קוראים בארי פרופט והם חושדים בו שהוא משתמש בסמים. 4. שאלת הבהרה: האם השאלה מתייחסת לסופר המבוגר שיצאה איתו <אואן> או לג´ייק ג´רמל <שגם הוא היה סופר ככל שזכור לי> 5. היריקה התרחשה ב14- ליוני 1987 7. chapter 2 8. דונלד 9. אין לי מושג!!!! 10 נטע 11. מעצבת ארונות לספר הקבוע של ג´רי קוראים אנזו <ולכן על שאלת נכון/לא נכון אענה בלא נכון!> זהו איה

תשובות...

1.וודי אלן 2. הביגלה האלה גורמים לי להיות צמא 3.אני לא זוכר שם רק שהוא היה חשוד בהסנפת קוקאין 4.לא זוכר 5.זוכר רק ש קית הרננדז לא ירק בסוף ועוד כמה דברים תאריך לא 6.דילן מרפי נאצים מסריחים 7. לא יודע 8. דונלד ואבא שלו נוהג במשאית של השוק YO-HO 9.לא יודע 10. נטע והוא הליצן העצוב 11. היא מעצבת ארונות שהיה לך יותר מקום אצל גרי היא אמרה לשים הכל על קולבים 12. לא נכון

למעלה