מה זה צלצל??
פ פסיכומטרית New member 10/10/06 #85 אני מקפיצה לכם... אגב אני לא לומדת למבחן סתם משועממת ממועד דצמבר ויולי האחרונים..
J johngalt2 New member 10/10/06 #90 תשובות ממברנה - קרום, בעיקר בביולוגיה פכה - אוף! ידעתי ושכחתי... קמטר - כנ"ל מוסרה - רצועה לקשירת בעלי חיים
תשובות ממברנה - קרום, בעיקר בביולוגיה פכה - אוף! ידעתי ושכחתי... קמטר - כנ"ל מוסרה - רצועה לקשירת בעלי חיים
ח חופשיה ומיוחדת New member 10/10/06 #97 פכר זה למחוץ או משהו כזה. זה מופיע בעיקר בשילב של פכר ידיו ז"א שילב את האצבעות..
J johngalt2 New member 10/10/06 #100 אני חייב לומר שאף פעם לא נתקלתי במילה הזאת, והיא לא מופיעה במילון של מילומטר. אולי הכוונה לפכפך? כי זו מילה ידועה...
אני חייב לומר שאף פעם לא נתקלתי במילה הזאת, והיא לא מופיעה במילון של מילומטר. אולי הכוונה לפכפך? כי זו מילה ידועה...
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 10/10/06 #92 ... ממברנה- משהו מביולוגיה, סוג של תא נראה לי פכה- שבר? ק"מטר- קצין ממטרות מוסרה- החסל שמושכים את הבהמה
... ממברנה- משהו מביולוגיה, סוג של תא נראה לי פכה- שבר? ק"מטר- קצין ממטרות מוסרה- החסל שמושכים את הבהמה