תיקון ליגנין
J johngalt2 New member 10/10/06 #44 welcome back הממ... לפי וויקיפדיה, את צודקת. לפי מילומטר: חומר סופג אורגאני המשמש לחבישה. כנראה שזה שניהם.
welcome back הממ... לפי וויקיפדיה, את צודקת. לפי מילומטר: חומר סופג אורגאני המשמש לחבישה. כנראה שזה שניהם.
A Ann2922 New member 10/10/06 #46 תשובות נד - זה קיר, בא סד"כ בהקשר לגל גדול קוורום- מינימום משתתפים לקבלת החלטות או משהו בסגנון רנטבילי - רווחי
תשובות נד - זה קיר, בא סד"כ בהקשר לגל גדול קוורום- מינימום משתתפים לקבלת החלטות או משהו בסגנון רנטבילי - רווחי
A Ann2922 New member 10/10/06 #49 אני אוסיף עוד כמה מילים שֵׁם דָּבָר אוֹמֵר דָּרְשֵׁנִי לִקְפֹּחַ לְהַסְכִּין
J johngalt2 New member 10/10/06 #53 תשובות שם דבר - משהו ידוע לטובה, מוכר ע"י רבים אומר דרשני - משהו מוזר שצריך לרדת לעומקו ולחקור אותו לקפח - לא בטוח, אני חושב שזה מהמשמעות של להכביד (כמו השמש קופחת) להסכין - להשלים עם משהו
תשובות שם דבר - משהו ידוע לטובה, מוכר ע"י רבים אומר דרשני - משהו מוזר שצריך לרדת לעומקו ולחקור אותו לקפח - לא בטוח, אני חושב שזה מהמשמעות של להכביד (כמו השמש קופחת) להסכין - להשלים עם משהו
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 10/10/06 #50 .. תיק אור לנוזלים? מספר גברים שמספיק להחלטת החלטות או משהו כזה רווחי
I In a stupid man suit New member 10/10/06 #52 עברתי על זה בימים האחרונים.. אז זאת לא דוגמה למה שאני יודע או לא אבל שיהיה: נד - עמוד\קיר (כמו נד מים) קוורום - מניין אנשים, מס' אנשים מינימלי לצורך מטרה כלשהי רנטבילי - רווחי
עברתי על זה בימים האחרונים.. אז זאת לא דוגמה למה שאני יודע או לא אבל שיהיה: נד - עמוד\קיר (כמו נד מים) קוורום - מניין אנשים, מס' אנשים מינימלי לצורך מטרה כלשהי רנטבילי - רווחי
ח חופשיה ומיוחדת New member 10/10/06 #58 .. פשתגן זה ארון קבורה קושן זה הסכם על הקרקע, משהו בסגנון ..