חידון מילים ב'

johngalt2

New member
חידון מילים ב'

מילים שליקטתי במיוחד עבורכם... 1. מלקוח 2. מענית 3. פרור 4. סכוף 5. שלח 6. תלה את הקולר 7. תרומי

edeni1

New member
ממ

1.מלקוח=שלל ,ביזה 2.שלח= חרב 3.תלה את הקולר=האשים מישהו אחר במשהו 4.תרומי=נעלה

נראה לי...

תלה את הקולר זה הפיל את האחריות על מישהו אחר ? מענית זה תלונה? כל השאר לא יודעת... ארכוף - באיבו - מטרונה -

johngalt2

New member
תשובות

1. הדבר הזה שבצד הסוס, ששמים בו את הרגל 2. בהתחלתו, בדר"כ בביטוי "נקטע באבו" 3. אישה מבוגרת ומכובדת, גברת

sapirk

New member
שים לב

יש הבדל בין תרומי - נעלה [נראה לי.. לטרומי שזה ראשוני...

johngalt2

New member
פתרונות

מלקוח - שלל במלחמה מענית - תלם פרור - מחבת סכוף - מלנכולי שלח - חרב קצרה תלה את הקולר - האשים תרומי - מובחר, נעלה

sapirk

New member
תשובות

רהוי - הססני, מפוחד פוקה - מכשול רזוננס - תהודה

אמממ...

מלקוח-? מענית- מוכר לי... פרור- סיר, קדרה, דוד, קלחת, מגס, אלפס, יורה וכ"ו סכוף- לא זוכרת:| שלח- חרב קצרה, פגיון, סיף תלה את הקולר- האשים, לא? תרומי- יש את טרומי שזה מוקדם, אבל את תרומי אני תמיד שוכחת...

sapirk

New member
עוד מילים.....

[וכולם באות ר'...] 1) רקק 2) ראקצייה 3) ריבה 4) רישא 5) רמץ 6) רצען 7)רצץ

johngalt2

New member
תשובה

1. ירק (ז"א, spat), וגם ביצה, אם אני לא טועה. (אני מכיר דג רקק) 2. תגובה 3. אישה צעירה 4. ראש, תחילית (נכון?) 5. שארית, שארית של משהו שרוף, אם אני לא טועה 6. אדם שמכין רצועות עור (מסתבר שפעם זה היה מקצוע...) 7. לא יודע

sapirk

New member
תשובות...

1) רקק - ביצה, מקווה מים 2) ראקצייה - תגובת נגד 3) ריבה - נערה, עלמה 4) רישא -החלק הראשון 5) רמץ - שיירי גחלים לוהטות, אפר חם 6) רצען - סנדלר 7)רצץ - שבר, ניפץ יפה לך, על הרוב ענית נכון.... [אני את הרוב לא ידעתי /= ]

למעלה