חידוד

לא יודעת לגבי אישה ממוצעת, אבל

במקרה האתר המסוים הזה נראה כאילו הוא של הומוסקסואלים. יחד עם זאת נשים מאז ומעולם מסתכלות על ישבן של גברים. ובשנים האחרונות עם התפתחותם של צעצועי מין שנועדו לחדירה של האישה אל הגבר, יותר ויותר נשים "רואות גברים מאחור".

Berethor

New member
הצעצוע הזה מיועד במקור ללסביות, וכמה גברים מסכימים לדבר הזה?

אני יודע שאותי זה לחלוטין דוחה, משום שמה לעשות שבתור הטרוסקסואל אמיתי ושלם אין סיבה לכך שהסכים לכך שידחפו לי דברים מאחורה, במיוחד לא דברים אשר מחקים איבר מין זכרי. לא במקרה האתר הזה מיועד בעיקר להומוסקסואלים.

מסכימים
מבקשים
החשיבה שלך די מוגבלת ...

הטרוסקסואל הוא מי שנמשך לנשים. אין בין זה לבין האקטים אותם הוא מבצע במסגרת יחסי מין עם אישה לבין הומוסקסואליות דבר וחצי דבר. בפרט, אם הוא חודר או נחדר. אני מקווה שידוע לך שהערמונית היא אחת מהנקודות האירוגניות של הגבר.
ואם אני חודרת אל גבר, למה זה הופך אותי לדעתך? ללסבית? או אולי לגבר שומו שמים? לדעתי אני פשוט אישה משוחררת שיודעת להנות ממין מגוון.

Berethor

New member
בטח שיש קשר לאקטים, וחשיבה נורמטיבית היא לא חשיבה מוגבלת

אישה שחודרת לגבר, עם איבר מין זכרי מלאכותי, זה למעשה כאילו היא הגבר והוא האישה, מדובר באישה שרוצה להרגיש כמו גבר, באופן מוגזם לחלוטין, וגבר שמסכים לקיים יחסים הומוסקסואלים הלכה למעשה, ככל הנראה גבר כזה הוא הומוסקסואל בארון או לכל הפחות ביסקסואל. העניין עם הערמונית עדיין לא משכנע אותי, אפשר "לגרות" את הנקודה הזאת גם באופן טבעי, בזמן עשיית צרכים בשרותים, כפי שאני תמיד אומר, החור מאחורה, נועד רק למטרה אחת במקור. לגבי האישה שחודרת לגבר, לא יודע אם זה הופך אותה ללסבית, אבל זה הופך אותה לוואנבי גבר, בזה אין לי ספק, ודרך אגב יצא לי להכיר כמה נשים כאלה, והן באמת היו וואנבי גבר ברוב המקרים, ולא רק בנושא הזה. יש לציין שאין לי בעיה עם תנוחת האישה למעלה לדוגמה, שזה "חלופת תפקידים" בגבול הטעם הטוב, להבדיל מסטרפאונים למינהם. אצל לסביות השימוש בסטרפאונים הוא יותר הגיוני, גם משום שזה יכול לשמש לחיקוי של מין וגינאלי, וגם משום שבמלא ללסביות אין הרבה בררה בנושא, משום שאין להן את הדבר האמיתי, בעוד שלגברים יש אותו.

A לוןA

New member
lol

שמע, אתה בדיוק כמו מישהו שנכנס לקורס של אסטרופיזיקה שנה שלישית באוניברסיטה, ומרצה בהתלהבות ולהט על היות כדור הארץ שטוח, עומד על פיל והכוכבים המסתובבים מסביבו.
&nbsp
מצחיק לאללה.

חשיבה נורמטיבית היא דווקא כן מוגבלת

נורמה היא מה שהסביבה מצפה ממך, ואתה מציג נורמות מיושנות, אנטי פמיניסטיות. אני תוהה מה אתה מחפש בפורום הזה. אתה מגדיר את עצמך כפמיניסט, או שבאת להתנצח?

Berethor

New member
אני מעדיף שלא להגדיר את עצמי בנושא, ואת לא קובעת מה פמיניסטי

ומה "אנטי פמיניסטי" לפי הגחמות המיניות האישיות שלך. פמיניזם לא אומר שאישה צריכה לשים איבר מין זכרי מלאכותי על עצמה ולחדור לגברים, זה וונאבי גבר ולא פמיניזם. אני עוד נחשב למישהו שנורא מקבל כלפי נשים גבריות, טומבוי למיניהן, אבל יש גבול לכל תעלול. זה בהחלט אפשרי להיות פמיניסטית מבלי לקחת חלק בכל מיני פאראפיליות. אני באתי לכאן כדי להשתתף, ולהוסיף תכנים מקוריים לפורום, לא כדי להיות יסמן של רדיקליות או/ו של נשים עם נטיות מיניות לא נורמטיביות. אני מריח יהירות גדולה ממך שמזוהה עם רדיקליות.

Berethor

New member
את קוראת לזה "משפילות", רוב האנשים קוראים לזה סקסיות ומיניות

יש בנושא הזה סובייקטיביות רבה, מבחינת החרדים גם שרוול קצר אצל אישה נחשב משפיל, תועבה ולא צנוע, וגם "שיער באישה ערווה". אני אישית נוטה שלא להיות שיפוטי כלפי בגדים אלא כלפי הוללות מינית.

"קיים איסור להביט באופן מכוון במקומות בגוף האישה העלולים לעורר גירוי מיני, כפי שאמרו חז"ל: "טפח באישה ערווה...שוק באשה ערוה...שיער באשה ערוה."‏. לדעת רש"י האיסור דווקא באשת איש"‏, ולדעת הרמב"ם בנשים המוגדרות עריות‏."

http://he.wikipedia.org/wiki/איסור_...AA_.D7.9E.D7.95.D7.A6.D7.A0.D7.A2.D7.99.D7.9D

נכון ההתרשמות תלויה ברובד החברתי-גילי או במגזר החברתי תרבותי

שאת/ה משתייכ/ת אליו. היחס גם משתנה במשך השנים, ככל שגבולות ההעזה נפרצים יותר.
אני רוצה לראות גברים מתלבשים ומוצגים בבגדים ובתנוחות שגברים אחרים אולי יראו כמשפילות, ואני אראה כסקסיות.
במערב יש את זה, ואפשר למצוא תמונות באינטרנט (למשל אם מגגלים males show hole ), בישראל לא כל כך. בישראל בכלל הגברים מתלבשים בצורה משעממת ומדכאת את חושי המסתכלת. לא רק שאינם מפגינים סקסיות, אפילו חושניות אינם משדרים. ומצד שני הם מתנהגים כלפי נשים , אפילו זרות, בתוקפנות וגסות שהם חושבים כנראה למיניות. או ל"זכותם המינית"פחחחחח. בקיצור, הגבר הישראלי (אם נצפה ברובם) הוא החלום הרע של אשה.

Berethor

New member
זה מזכיר לי את הסוף של הוידאו בנושא של Chainmail Bikini

"Armor worn by characters in fantasy and sometimes other Speculative Fictionor even historical settings is implausibly designed to bare and/or flatter their secondary sexual characteristics, often voiding its protective qualities. A big patch of cleavage over your heart is like a beacon for every archer in the kingdom."

"Oftentimes the armor seems perfectly workable except for one area, like a female warrior whose boots, gauntlets, and chestplate protect everything except a swath of flesh between her lower ribs and her knees, which are guarded by nothing but a pair of lambskin panties. If played for laughs by The Loonie, it's usually "justified" by a distraction bonus. Though assigning blame to munchkins works just as well."

"For female armor, a common compromise between sex appeal and the desire to have armor that seems actually reasonably useful is to have form-fitting metal cups for the wearer's breasts creating simulated Absolute Cleavage. However, rather than diffuse the energy of a blow to the chest, the wedge this creates would concentrate it right over the sternum, and the wearer's heart, thus making this design just as impractical as any other example of the trope. That said, considerations must be made for protection of sensitive anatomy and breathing room for the well-endowed female adventurer lacking the ability to bend the fabric of reality. A more practical version of, well, breastplate, applying the same idea sans simulated cleavage, would be an entirely reasonable adaptation."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ChainmailBikini

הגבול הוא דקיק

בין מישהי שבוחרת להחצין את מיניותה שבעיניה ההסתכלות שלך עליה כאל מושפלת (או של אחרים כלא צנועה/זולה/מזמינה הטרדה) לבין להקטין מישהי על שם מיניותה.. שזה בעצם להתעלם מהיותה בן אדם עם זכות בחירה ולנצל את מיניותה

Berethor

New member
איפה עובר הגבול בדיוק? אני לא רואה הבדל בין הדברים בנושא הזה

אי אפשר "להחזיק את המקל בשני הקצוות", מדובר בביקורת על הגוף של האישה ועל המיניות של האישה.

"אי אפשר להחזיק את המקל בשני הקצוות"

זו האשמת קורבן חד משמעית.

אישה יכולה וצריכה להתלבש כראות עיניה מבלי שתזכה ליחס משפיל והטרדות מיניות מגברים.
האישה ורק האישה רשאית לבקר את עצמה.

Berethor

New member
ככל הנראה את מבלבלת בין הדברים שלי לבין הדברים של פנתרית

לפנתרית יש בעיה עם לבוש מינימלי של נשים ועם תנוחות סקסיות של נשים, לא לי. כאשר אמרתי "שאי אפשר להחזיק את המקל בשני הקצוות" הכוונה הייתה לכך שאי אפשר בו זמנית גם לתמוך וגם להתנגד ללבוש מינימלי של נשים, ולכן זה או שמותר לנשים להתלבש בלבוש מינימלי או שנשים צריכות להשמע לכללי צניעות שדומים לאלו שאצל דתיים. ברוב המקרים חילונים מוכיחים שהם כן יכולים לשלוט בעצמם, אפילו אם הם רואים אישה בלבוש מינימלי, אחרת אונס היה הרבה יותר נפוץ, חילונים גם רגילים לראות נשים בלבוש מינימלי וזאת אחת הסיבות שיש לזה הרבה פחות אפקט על חילונים מאשר על דתיים.

"This is the reverse of Distracted by the Sexy."

"Stripperiffic outfits are often accepted as normal attire by other characters. A character, almost certainly female, spends the whole story wearing an incredibly revealing, overtly sexy uniform without her attire ever altering any situation — or even being acknowledged. Her signature outfit might consist only of two meters of plastic tubing and spike-heeled boots, but nobody bats an eye. She stands around and discusses the team's plans to invade the enemy compound, or rescues ordinary citizens on the street, or pilots the Cool Ship, always dressed that way, and nobody else finds it even a little odd or remarkable. Nobody ever stares at her or says, "Day-um, girl!""

"Compare to Ignore the Fanservice, where the Fanservice is intentional on the part of a character, but a particular character isn't affected for one reason or another. May lead to the fanservice character wondering why no one seems interested. Contrast with My Eyes Are Up Here where the fanservice is far from unnoticed."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/NotDistractedByTheSexy

catchet

New member
השאלה היא האם האישה

באמת מתלבשת כראות עיניה או שהיא נאלצת להתלבש ככה בשביל לקבל כל מיני הטבות. נראה לך שנשים שמצטלמות בתנוחות פרובוקטיביות באמת רוצות לעמוד ככה או שהן נעמדות בהתאם לאיך שהמבט הגברי מבקש לראות אותן.

Berethor

New member
לא קיים כלל בחברה החילונית שמחייב אישה להתלבש באופן מינימלי

ולא חסר נשים שמתלבשות ומצטלמות באופן דומה שלא במסגרת עבודה כלשהי, יש שלוש סיבות עיקריות שנשים מתלבשות ככה לדעתי, או משום שהן מרגישות שיש להן גוף יפה שהן לא רוצות להסתיר, או משום שזה יכול לגרום להן להראות מושכות יותר, באופן כללי ועל ידי גברים בפרט, או משום שהן באמת מאוד מיניות ופרובוקטיביות, ורוצות להפגין את זה גם כלפי חוץ. בדרך כלל הלבוש המינימלי "מוסיף נקודות" אבל לא "הופך את הקערה על פיה", לא חסר נשים שהצליחו גם בלי זה, אבל בהחלט יש גם הרבה נשים שקבלו יותר רייטינג תודות לזה, ולמעשה זאת נחשבת "לדרך קלה" כדי להשיג יותר רייטינג, גם בתחום הזוגי וגם במקצועות שקשורים לבמה. עבור אישה שאוהבת להתלבש באופן מינימלי זה למעשה "גם וגם", גם משום שהיא אוהבת להתלבש ככה, וגם משום שזה מושך עליה יותר צומת לב. לדעתי לאישה ממוצעת זה מחמיא שגברים מסתכלים עליה, לפחות כל עוד הם לא מתחילים לשלוח ידיים, הרי גם אם אף אחד לא יסתכל על האישה, זה לא יהיה נעים.

למעלה