חידוד

חידוד

פמיניזם עוסק בחופש ולא באישור.

לא:
לפטור מאידיאל היופי ומנגד לבקר חיי מין מגוונים
שוויון בשכר ומספר ומנגד לסקסס את נשות המעמד
להגיד אני מכבד/ת את בחירתך לפרסם תמונות חושפניות אך בעיניי את מגזימה
זו לא רק האישה שרוצה להיות טבעית מבלי שילעגו לה אלא גם האישה שרוצה להרגיש בנוח ומוגנת בהחצנת נשיותה
לחלוק במטלות הבית כי גם נשים עובדות בחוץ מאוחר אבל לנסות לשכנע אישה שבחרה באלהורות כי זו משמעות חייה

אלא:
לכבד את בחירתה תהא אשר תהא, גם אם את/ה לא מתחבר/ת.

האם לדעתכם

פמיניזם עוסק בשוויון בין המינים או בחופש וחירותה של האישה לחיות כרצונה?

GreenMamba

New member
ההשקפה שלי

האוטופיה- עולם בו יש שיוויון מגדרי מלא, והפטריארכיה קיימת כזכרון רחוק של ימים אפלים. (אגב, גם גברים סובלים מהפטריארכיה, ואם תוצאת משנה של הפמיניזם תהיה גם שחרורם של אלו להביע עצמם- מה טוב)
המציאות- גברים ונשים נולדים לתוך עולם מוסלל, בו גברים יכולים לזכות בפריווילגיות רבות, ונשים צריכות להילחם עליהן- הן בממסד, הן בגינוי החברתי והן במאבק פנימי.
לכן מטרת הפמיניזם היא להביא למודעות הנשים את מגוון הבחירות העומד בפניהן, ולהילחם עבור זכותה של כל אחת שמתוך מודעות וידיעה בחרה בדרך חייה- לבטא את עצמה בדרך הטובה ביותר עבורה, ללא גינוי חברתי וללא מחירים אותה תצטרך לשלם.-ואם נדרש, לחזק אותה במקומות בהן החברה/ה"נוהג"/חינוך/הסללה החלישו אותה.
&nbsp
מעבר לכך, כמובן, על הפמיניזם להילחם עבור סביבת מחיה בטוחה לנשים באשר הן, להגן ולהילחם עבור כל אישה הסובלת מדיכוי ואלימות.

GreenMamba

New member
תיקונצ'יק

אם כבר אנחנו מדקדקות בענייני חופש מול אישור-
להגיד אני מכבד/ת את בחירתך לפרסם תמונות חושפניות אך אני לא הייתי נוהגת כמוך ("את מגזימה" נקרא לי שיפוטי)

catchet

New member
מסכימה בגדול

עם הסתייגות - אפשר להביע ביקורת כלפי התנהגות שנראית לא ראויה מבלי להפגין שיפוטיות.

לא יודעת, אני רוצה מירב החופש לעצמי ולאחרות, וזה כולל

אפשרות להגיע כלכלית וחברתית למקומות המשתלמים והמשפיעים ביותר, וכבוד מוחלט לי (ולאחרות) ולבחירות שלי.

לי עצמי יש דיעות ונטיות מסוימות. יש לדעתי בגדים שעוצבו בצורה משפילה, ותנוחות משפילות. כאשר אשה מצטלמת בכאלה, אני נפגעת בשם המין שלי.
אני בהחלט מצפה לראות תצלומים של זכרים בבגדים משפילים ובתנוחות משפילות. אם קשה מאד לעקור את הזנות הנשית, לפחות שיהיה איזון.

catchet

New member
למה את קוראת תנוחות משפילות?

אישה שמצטלמת בחזה חשוף למשל לדעתך משפילה את עצמה? ואם כן למה, למה חזה חשוף מתפרש בעיניך כהשפלה? אינך חושבת שאישה צריכה להפך להתגאות בסממני הנשיות שלה?

חושנית14

New member
אם ראית פרסומות מסוימות (בפורנו אני לא צופה), תיזכרי בתנוחות

שבאות להשפיל.
חזה חשוף אינו השפלה . לא לדעתי. ההשפלה עשויה לבוא מבגדים שעוצבו בצורה מיוחדת כדי להשפיל, כולל מחשופים שעוצבו כך.

catchet

New member
אני לא יודעת מה זה

"מחשופים שעוצבו כדי להשפיל". האם את מתכוונת שהמחשוף עצמו נועד להשפיל?

ראשית דיברתי על תנוחות. שנית הזכרתי גם

בגדים שעוצבו כדי להשפיל. יש כל מיני "רעיונות" של מעצבים פורנוגרפים בנושא. בקשר למחשופים דווקא, אוכל להביא לך דוגמאות במסר פרטי.

Berethor

New member
כל מקרה לגופו, רוב הדברים המיניים לא נוצרו במטרה להשפיל אלא

כדי לתת לאישה מראה מושך יותר, אפילו החרדים מודים בכך שזה יכול לעורר "גירוי מיני". אצלך באופן אישי יש חיבור חזק בין מיניות לבין השפלה, לכן קשה לך להפריד בין הדברים, אבל העובדה היא שרוב הדברים המיניים הם לא משפילים, השפלה קשורה לBDSM ולא למיניות נורמטיבית.

Berethor

New member
חשבתי שאת ביסקסואלית, אז למה את חושבת שזה משפיל במקום מושך?

חוץ מזה איך מחשופים מסוימים הם משפילים לדעתך, אם את טוענת שאפילו טופלס זה לא משפיל לדעתך?

"Go Topless Day (variously known as National Go Topless Day, International Go Topless Day) is an annual event held to support the right of women to go topless in public on gender-equality grounds."

"The protesters displayed signs that read "Men and women have nipples. Why should women hide theirs?" and "Equal topless rights for all or none". Many men who joined the demonstration wore bras and bikinis to protest against the double standard where men are allowed to go barechested, but women are prohibited to go topless in public."

http://en.wikipedia.org/wiki/Go_Topless_Day

את באמת לא יודעת מה זה תנוחות משפילות? זו או תמימות

או חוסר התמצאות מוחלט בתמונות וכו' המתפרסמות כיום. מצב כזה הוא אולי בעצם ברכה.
פמיניסטיות שקידשו מלחמה על הפורנוגרפיה הפושה ב"תרבותנו" העלובה לא הצליחו במיוחד לעקור אותה.

catchet

New member
אני לא בטוחה שאני מסכימה

עם ההנחה שתנוחות (נקרא להן סקסיות לצורך העניין) נועדו להשפיל נשים. אני כן מוכנה להודות שנשים לעתים מרגישות מושפלות בעקבות אותן תנוחות. השאלה היא: האם התנוחה עצמה משפילה, או שהיא נתפסת כזו בגלל הערך השלילי שמייחסים לה.

תיצפי בתמונות של גברים המופיעים בתנוחות

שאפשר לקרוא להן משפילות ואפשר לקרוא להן סקסיות. אם אלה נפוצות ואת מוכנה לקבל אותן, נמשיך לדבר.

אפשר להתחיל כאן:

catchet

New member
האם גבר צריך להיות מושפל

כדי להראות סקסי בעינייך?

האם אשה צריכה להיות מושפלת כדי להיראות סקסית בעיני גברים?

כי כל עיצובי הבגדים ה"מיוחדים" וכל התנוחות ה"מגרות" הן השפלה גדולה.

למעלה