חיות
קודם כל הופיעה קיט החתולה של המכושפות. היא הופיעה בהרבה פרקים, החל מהפרק הראשון. בפרק 11 בעונה 1, שומרת הכד נעזרה בנחש ובעקרב על מנת להעניש את קורבנותיה. בפרק 18 בעונה 1 הכומר משושלת רו הסביר לילדה קטנה על עכביש שהיה שם. באותו פרק פרו והוא רכבו על סוסים. גם המכשפה הרעה מפרק 6 בעונה 2 נעזרה בנחש כדי לתקוף. כמובן היה את פרק 13 בעונה 2, עם הנחש, השפן והחזיר שהפכו לבני אדם. בשלב מאוחר יותר באותו פרק כל האנשים במועדון הפכו לחיות, ומדובר בהרבה הרבה חיות... ארבעת פרשי האפוקליפסה מפרק 21 עונה 2 רכבו על סוסים אם זה נחשב... בפרק 2 עונה 3 המכשף הרע הפך את זוג הנאהבים לינשוף ולזאבה. בפרקים 4 ו-14 בעונה 3 ראו סוסים שאנשים רכבו עליהם, כי אלה היו פרקים על העבר... בפרק 12 בעונה 3 רספוטין, הכלב שלהן מן העבר, הגיע הביתה עקב כישוף החזרת האבידות. בפרק 17 בעונה 3 היה את החתול שהפך למכשף שצריך שיהרגו אותו 9 פעמים. בפרק 21 עונה 3 היו את הכלבים שתמיד בישרו על הגעת הבאנשי, וכמובן את הכלב שפרו נהפכה אליו... זה כל מה שאני זוכרת. אני מזכירה שתום כתב בתקנון החידות שהחידות לא כוללות את העונה הרביעית כי לא כולם ראו אותה, למשל אני... בקיצור, שכחתי משהו?