חידה

Woogyman

New member
האמת אבל שלא נראה לי שזה כוח

היא פשוט הייתה מחוברת בגלל הכוח שלה עם אותו מישהו. זה לא כוח נפרד, זה חלק מהכוח הרגיל שלה.

Gal-Mo0D

New member
צדקת!

אם את זאת שאמרת שהכוח היה להיות מקושרת טלפתית (לסאקובוס, ולבו).

p3

New member
אני אמרתי מה הכח...../images/Emo19.gif

אבל היא אמרה באילו פרקים, שזאת בעצם הייתה השאלה, אז שהיא תשאל. D:

1Shir

New member
חידה!!

מי היה המכשף מהעונה השנייה שהיתה לו היכולת לשנות צורה ולהידמות לכל מי שהוא רוצה?

Paige

New member
תשובה!

אנטון, פרק 14 - "סלח לעברי". שאלה! כמה חיות הופיעו בסידרה ובאילו פרקים?

1Shir

New member
חיות

קודם כל הופיעה קיט החתולה של המכושפות. היא הופיעה בהרבה פרקים, החל מהפרק הראשון. בפרק 11 בעונה 1, שומרת הכד נעזרה בנחש ובעקרב על מנת להעניש את קורבנותיה. בפרק 18 בעונה 1 הכומר משושלת רו הסביר לילדה קטנה על עכביש שהיה שם. באותו פרק פרו והוא רכבו על סוסים. גם המכשפה הרעה מפרק 6 בעונה 2 נעזרה בנחש כדי לתקוף. כמובן היה את פרק 13 בעונה 2, עם הנחש, השפן והחזיר שהפכו לבני אדם. בשלב מאוחר יותר באותו פרק כל האנשים במועדון הפכו לחיות, ומדובר בהרבה הרבה חיות... ארבעת פרשי האפוקליפסה מפרק 21 עונה 2 רכבו על סוסים אם זה נחשב... בפרק 2 עונה 3 המכשף הרע הפך את זוג הנאהבים לינשוף ולזאבה. בפרקים 4 ו-14 בעונה 3 ראו סוסים שאנשים רכבו עליהם, כי אלה היו פרקים על העבר... בפרק 12 בעונה 3 רספוטין, הכלב שלהן מן העבר, הגיע הביתה עקב כישוף החזרת האבידות. בפרק 17 בעונה 3 היה את החתול שהפך למכשף שצריך שיהרגו אותו 9 פעמים. בפרק 21 עונה 3 היו את הכלבים שתמיד בישרו על הגעת הבאנשי, וכמובן את הכלב שפרו נהפכה אליו... זה כל מה שאני זוכרת. אני מזכירה שתום כתב בתקנון החידות שהחידות לא כוללות את העונה הרביעית כי לא כולם ראו אותה, למשל אני... בקיצור, שכחתי משהו?

1Shir

New member
שאלה

יש שלוש עבודות שפיבי עבדה בהן לזמן קצר מאוד. מה היו העבודות ומדוע היא עזבה כל אחת מהן? + לאיזו עבודה ניסתה פיבי להתקבל ומה היא עשתה לשם כך?... שיר.

*שיעול*

זה לא כזה משמעותי אבל בפרק שבו הן נוסעות לעתיד הכל מתחיל מזה שהכלב של השכן מחרבן להן על המדרכה בכניסה לבית לא

Paige

New member
אוקיי....

אממממממ.... אוקיי - בסידרה הופיע זוג תאומים אחד. מי הם ובאיזה פרק?

p3

New member
ג´ק וג´ף ../images/Emo19.gif

שרידן, בפרק 207- הם בכל מקום.

Woogyman

New member
שומרת הכד נעזרה גם בעכביש

לא רק נחש ועקרב. אבל לא חשוב.

like daa

New member
איזה יופי!../images/Emo13.gif

סורי, לא היה לי סבלנות לקרוא את כל זה, אבל רציתי לציין שהירידה המדרגתית הזו מאוד מרשימה ויפה !

Paige

New member
תשובה לשאלה האחרונה של שיר.

כל העבודות אליהן פיבי ניסתה להתקבל/התקבלה: * מגדת עתידות במלון >> חזתה את העתיד בשביל שזה שהיה צריך לשכור אותה. * עובדת בסוכנות נדל"ן >> הייתה צריכה לשקר לבעלה של הבוסית על הרומן של הבוסית. * עוזרת "על טבעית" לדריל >> לא ממש התקבלה ולא ממש עבודה, אבל היא עזרה לפענח למה נטשו את מת´יו התינוק. * "Web San Fracisco" >> כישפה על עצמה כישוף חכמה. עונה רביעית: * קיבלה עבודה ככותבת טור בעיתון >> חיפתה על הכתבת האמיתית ובהצלחה.

1Shir

New member
שכחת משהו

כפי שכתבת, העזרה לדריל לא היתה ממש עבודה.יש עבודה נוספת בה פיבי עבדה, ועזבה אותה מהר מאוד, בגלל?...

Woogyman

New member
העבודה עם פרו, לא?

היא עזבה אותה בגלל שהיא פחדה שכל דבר שהיא תגע יתן לה חיזיון.

למעלה