חידה

אז מה את תופסת גובה?

כולה שנה..

אני לא תופסת גובה..

... סתם
הריי ידוע לכולם שבנים הם אינפנטילים, לכן כדי שאני אהיה עם מישהו עם מנטאלית דומה לשלי הוא צריך להיות לפחות בגילי אם לא יותר. וזה תופס הרבה יותר חזק בעיקר בגילאי צבא-אחרי צבא, כי בנים כידוע משתחררים שנה אחרי... בכל מקרה, גם אם היית גדול יותר, לא הייתי רוצה לקלקל אותך

אני מסכימה עם המקרה לגופו

אבל אני מוצאת את עצמי כנורא מושפעת מהכללות שלרוב אני יוצרת לי בראש. אבל בוא נגיד ניקח את שנינו, נעשה הפרטה (כמו הכללה אבל הפוך) נניח ואנחנו פוצחים בשיחה קולחת, כ-מ-ה כבר יהיה לנו על מה לדבר? כמה תחומי עיניין כבר יש לנו במשותף? אז שנינו סובלים קצת מנדודי שינה. אני אחרי צבא, שאתה עוד לא עשית, אתה לומד לתואר, שאני אפיללו לא מתכננת להתקרב אליו בשנה וחצי הקרובות.. מה לעשות, לצערי אני נתקלת בזה כל הזמן, כשאנשים לא נמצאים באותה "פאזה" בחיים שלהם, נורא קשה להם למצוא קונקשין

בואי באמת נעשה הפרטה:

פצחנו בשיחה קולחת שמתחילה בדברים בנאלים כמו מה עשית בצבא איזה מוזיקה את אוהבת מה את עושה בחיים.. בהנחה שהיא באמת קולחת ממשיכה בדברים קצת יותר איישים.. כמו אקסים, משפחה, חברים.. ואז היא יכולה להתפתח להרבה נושאים.. ממה חשבת על התקופה הכחולה של פיקאסו או הטירוף של ואן גוך, דרך מה את חושבת על טבע האדם, החברה, וסוגים של אנשים.. יכול להמשיך באלבום האחרון של רמי קליינשטין הספר אם יש גן עדן לעומת הסרט הבופור.. אנקדוטה משעשת שקרתה לך לפני כמה ימים.. וכלה בהתחממות כדור הארץ פוליטיקה, חורף גריעיני,תולדות הנצרות והאייסלם או עלייתה ונפילתה של רומא ואפילו המיתולגיה היוונית ותורת הקוואנטים. מה שאני מנסה לומר הוא דווקא אנשים שהם שונים ולא באותם מקומות בחיים יכולים להיות אישי שיחה מרתקים אחד לשני.. כל אדם הוא עולם ומלאו וכל אדם בעל עומק ותחומי עניין הוא מעניין ואפשר לדבר איתו. מה את אומרת על זה ? =) אגב משהו שכתבתי בנושא לא מזמן..=) http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=902987|סלניק| נ.ב. הנושאים האלה מענינים והכול אבל זה יכול להיות על כל נושא שבעולם הם מהווים רק דוגמאות.. ובלי קשר אני חושב שמה שהיא מעניין הם היחסים בין אנשים.

למעלה