חידה!

שני, חמודה כמה כייף שאת כאן../images/Emo24.gif

אני שמחה שחזרת אלינו, ושמחה יותר שהמצב השתפר. אנא הישארי עימנו. ד"ש לאמא אבא ואחייך.

היה שווה להכנס לפורום../images/Emo24.gif

איזו הפתעה, מרגש לקרוא את מה שאת כותבת, עשית לי את הערב יקירתי. אני שולחת לך שיר מאחד הספרים שיש לי בבית, במיוחד בשבילך. תמיד יש מישהו העומד לצידך תקופות של מצוקה ומשברים הם חלק מעובדות החיים. כאשר אתם מתנסים באלה, אתם מרגישים כאילו לעולם לא יחלפו. אך גם ימים קשים מנשוא חולפים-עוברים בסופו של דבר כלעומת שבאו, והכוח להתמודד עם הקשיים עומד למענכם בצורת יד מושטת של חבר, מילה טובה של אדם אוהב שאתם יקרים לליבו, ואוזן קשבת של מי שיודע ומבין מה עובר עליכם. כל אשר עליכם לעשות הוא רק התבונן סביב, ולהיווכח שתמיש יש מישהו העומד לצידכם לחזק את ידיכם. שני יקרה, שמחה לראות אותך מאושרת, ד"ש והחלמה מהירה לאמא. א ו ה ב ת א ל ו נ ה

ש ל י ק

New member
שני אומנם לא יצא לנו עדיין להכיר

אבל שמעתי עליך רבות על ילדה עם כח רצון ואופטימיות נצחית. מאחלת לך רק ימים טובים ושמחה לשמוע שכל הרע מאחורייך. שלי

sun shan

New member
שיר מאוד מרגש ומעניין תודה רבה../images/Emo140.gif

אני כל כך מאושרת שיש לי אתכם.
תודה על הכל!!! אני כל כך רוצה לפגוש אתכם!!! הנה שיר שממחיש את ההרגשה הכללית שלי היום אני מקדישה אותו לכם באהבה
התחלה חדשה מילים: דוד בן אשר לחן: אילנה נולמן עם הבית הזה גם הלב פתוח להקשיב ולדעת כל הרחשים, בין אלפי המילים נהלך בטוח כי אנחנו כולנו, כל הדגשים. התחלה חדשה התחלה חדשה תנו לנו ללמוד ותנו לדעת, תנו בכל העולם לגעת, וכמו שהתחלנו והלאה הלכנו עדיין נשמרת אותה הרגשה, שתמיד לפנינו התחלה חדשה. וכל יום מחדש לא נפסיק לשמוע וכל יום מחדש עוד נמשיך להנחיל, וככל שנרבה עוד ועוד לגמוע אז נדע שהגיע הזמן להתחיל.

אממם...

כיתת מחוננין נחשבת כיתה ברמה מעל כיתת מדעים. בכית זו שמים דגש על כל המקצועות. היום המורה באה אלי ואמרה שהמליצה לי על מדעים אקדמית. בכיתה זו יש דגש מאוד חזק על מדעים, לומדים חומר ברמה גבוהה ביותר וצוברים נקודות לאוניברסיטה.

למעלה