חידה!

איך אפשר לשכוח שני ...../images/Emo24.gif

מה שלומך ???? לאן נעלמת לנו בחודשים האחרונים .. התגעגענו ואפילו מפעם לפעם שאלנו מה קורה איתך
ספרי מה חדש

sun shan

New member
נו נו.. השריף רוצה עוד חנפנות../images/Emo140.gif

הכל חדש, וגם הכל מתחדש מרגע לרגע אני מרגישה כמו ניצן לח בבוקר אביבי (אני כל כך פיוטית בזמן האחרו

sun shan

New member
אך! נוסטלגיה...

לפני שהחלטתי לעשות את הצעד ולפתוח את הפורום, ממש רגע לפני החלטתי שאני חייבת לראות מאיפה הכל התחיל, זוכר שריף? (ארכיון עמוד 26 - "מצטרפת חדשה לפורום")

mazy

New member
ש../images/Emo23.gifנ../images/Emo23.gifי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וואוו... איזה כיף לראות אותך כאן!!! איך התגעגענו!!! מה שלומך?????
מזי.

sun shan

New member
אני לא יודעת מאיפה להתחיל

יש כל כך הרבה ואני אטפטף לכם הכל בבוא הזמן

sun shan

New member
אבל קודם כל איפה אלין, השמש שלי?!

אני חייבת שהיא תשתתף גם אני מתגעגעת!!!! אני מרגישה חנוקה מדמעות

שביק

New member
אילנה יקרה, סוף סוף שומעת ממך.

אני ממש מתרגשת, מקבלת ד"שים ממך ממקורות שונים, וכך אני יודעת מעט, רק מעט על קורותיכם לאחרונה. חיכיתי לקבל מידע, הזמנה, עידכון על המתחדש. מתי להיכנס לתמונה מבחינת פעילות, או התקדמות בפעילות. ועכשיו, מה שלום שני? מה שלומך? מה שלום איציק ושאר המשפחה? אנא, צרי אתי קשר טלפוני וספרי לי ביתר פרטים. שלכם באהבה - שביק.

sun shan

New member
שביק היקרה והאהובה../images/Emo24.gif

טעית בתשבוה אני אינני אילנה נסי נסיון נוסף (את יכולה להיעזר במקורות עליונים...)

שביק

New member
שני יקרה, לא טעיתי בהרבה. והתפוח לא

נפל רחוק מהעת. אני אוהבת אותך לא פחות. ואת יקרה ואהובה לא פחות, וכל תקף כמו לאמא. שולחת לך חיבוק. וספרי לי את מה שלומך? ד"ש חם לכולם בבית.

sun shan

New member
שלומי מצויין הוא!../images/Emo6.gif

ואמא מעט חולה, אבל היא כבר בתהליך החלמה. האמ שלאמא היו כאבי תופת בגב בשל שפעת ארורה! אבל היא מבשלת ומנקה ועושה תשבצים והכי חושב צוחקת אז ככה שהיא מרגישה כבר הרבה יותר טוב. כולם מוסרים לך ד"ש חזרה!!

sun shan

New member
טוב אז אני אתחיל...(אבל זה לא יגמר)

אז הדבר היחיד שאני זוכרת מהמפגש שלי אתכם בבית החולים זה בעיקר את אלין (מבלי לפגוע באף אחד כמובן!!!!) חלמתי לפגוש אותה בזמן שהייתי בבית החולים וברגע שפגשתי אותה, לא רציתי לפגוש יותר אף אחד! הרגשתי שאני מתפוצצת מרוב.. מרוב... אני לא יודעת בדיוק ממה, אבל התפוצצתי ולא רציתי להראות את זה לכם. אז שהיתי 41 יום באישפוז ג' וכולם ולא ארחיב על כך יותר ממה שצריך. אחרי שהגעי הביתה - הרבה אחרי, משם מתחיל הזכרון שלי. טסתי לגרמניה בחופש הגדול ופגשתי את המלאכית שלי (אחת מבין שלוש המלאכיות שעזרו לי עד כדי תמיהה) ראיתי אותה - את ד"ר מולרבל וזה הזיכרון הטוב הראשון שהיה לי מאז החשיכה (נו אתם יודעים, לא נעים לדבר על כך בפירוט יתר...) ונהנתי כמו שאף פעם לא חשבתי שאוכל. 0וכאן אני מתחילה לבכות מול המחשב מרוב התרגשות!!) פגשתי אישה בשם טטיאנה. אישה מאוד מיסטית והיא קסמה לי! גרנו אצלה 4 ימים ואלה היו תחילת הכמיהה שלי לחיים חדשים כמו שאף פעם לא הייתה לי. זה קרה ברגע שהתברר לי שהיא לא ישנה כלל במשך 4 לילות והתפללה בשבילי במקום, ורגע לפני שעזבנו היא אמרה לי שאני כבר אחרי הרע מכל, ואני עקרונית כבר בריאה אבל אני לא מודעת לכך או שאני פשוט לא מצליחה להכיר בכך. זה היה הסיכום של החופש המשמעותי ביותר שלי בחיים!!!!!

שביק

New member
שני יקרה, ריגשת אותי בזה הרגע

בסיפורך. ומכאן את רק עולה ומחלימה. מאחלת ומקוה שכל הרע מאחורייך. מכאן הדרך רק אל הטוב בחיים. עלי והצליחי!!!!! אוהבת שביק

sun shan

New member
תודות תודות!!!

אבל היה זה רק התמצית של הפרולוג של סיפור מאין כמוהו (כמו שאומרים - המציאות אכן עולה על כל דמיון

למעלה