חידה!

השגיא

New member
שני ../images/Emo24.gif

התגעגענו הסתקרנו מה שלומך, ואני מאושרת שנכנסת. רוצה לשמוע הכל.. חשבתי עליך בכל יום גלית

שני!!!

איפה היית? מה קרה? מה היה? מי?, מו?!?!?!?!?!?!?! התרופה עוזרת...משפחתך נצחה במאבק?

sun shan

New member
גיא מתוק שלי!

אתה לא יוצא לי מהראש, המפגש איתך כל כך ריגש אותיאני בכיתי מרוב התרגשות כשעזבת, ושמחתי כל כך לשמוע שהפרוזק עוזר!!!!!!!!!!!!!! העניין של הTHC לא פשוט בכל פעם אני עולה עוד כמה מיליגרם אבל אני לא יודעת מה משפיע כבר כי אני לוקחת חמש תרופות שונות!!!! אני לאט לאט, אתה יודע - בשלבים מנסה להתחבר ולהגיע לשלמות עם עצמי ועם הטוראט ואתה רואה? זה מצליח. אתה יודע, פגשי עוד לוקה טוראט בשם גיא ומייד קפצה לי לראש מונה שלך! אני ממש מתגעגעת! אבל ספר לי אתה איך אתה מרגיש עכשיו מה מי מו?

sun shan

New member
../images/Emo23.gifאניל לא יודעת מה להגיד../images/Emo23.gif

אני פשוט מורידה את הכובע בפניכם, אתם הייתם בזכרוני כל יום וים לא עבר לילה אחד שבו חשבתי עליכם אני אוהבת אתכם!!!!

mickya

New member
שני המתוקה

לשני החמודה, איני יודעת אם את זוכרת אותי. בקרתי אותך בבית החולים. ראיתי ילדה אמיצה שנלחמת בגבורה במצב בלתי אפשרי, מצב שהמציאות בו עולה על כל דמיון ומשום כך את ראויה לכך שיורידו בפניך את הכובע. את למרות הכל ובגלל הכל גילית אופטימיות ונחישות לחיות חיים רגילים וממצים. אני מצדיעה לך ילדה יקרה, לך ולהוריך המקסימים. לא אשכח אותך לעולם, איך הסברת לי על תחושותיך בעת המצב הקשה אליו נקלעת. אני מקוה שבקרוב הכל יראה כמו חלום ותשכחי את חווית בית החולים. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

הלנה

New member
שני טוב לראות אותך כאן ../images/Emo24.gif

את בודאי לא זוכרת את כולנו אבל שתדעי לך שכולנו זוכרים אותך....צפינו מהצד בצפייה ובדאגה בהתקדמות שלך ואני שמחה שאת שוב איתנו.

sun shan

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה הלנה!!

עכשיו כשאני חושבת על זה אם היו נותנים לי שקל על כל אמירת תודה שיוצאת מפי.... בואי רק נאמר שסביון כבר היה קטן עליי...

היי שני ברוכים השבים...

את בטח לא זוכרת אותי... (זה בסדר לא נעלבתי) אני אחד מהמבקרים בבילינסון לפני כמה חודשים בכל אופן אני שמח שאת מרגישה יותר טוב הלוואי שזה רק ימשיך וישתפר

חוץ מזה מה שלום כולם?

אני חולה מת אתמול בערב קדחתי עם 39.5 מעלות חום הלכתי לקצין העיר שנתן לי סטוק של אנטיביוטיקה בכמות שיכולה להפיל סוס ביינתים זה הוא אמר שזה נראה לו כמו דלקת שקדים אבל יכול להיות שזה גם דלקת ראות מיתפתחת...

sun shan

New member
היי ממ.. "היסט אריק"../images/Emo140.gif

אני לא בדיוק יודעת מה שמך, אז אני ארשום הכל בכינויים מרמזים... אז אני מרגישה טוב מאוד יחסית. אתה יודע, כל הארץ חולה עכשיו בשפעות למניהן. גם אני הייתי חולה ולקדוח עם טיקים זה כבר סיפור אחר... נראה לי שאני פשוט גלאי וירוסים...
בכל אופן אני מאחלת לך החלמה מהירה וכפי שאני מכירה שפעת אז גם צום קל... ומזל שיש פורום, לא כך?

שלום לך שני, אנחנו לא מכירות אישית

אבל שוחחתי עם אמך בטלפון לפני כ-3 חודשים (אולי היא סיפרה לך). התעניינו מאד בסוג הטיפול שאת מקבלת ואני שמחה להתבשר שהוקל לך. נשמח להתעדכן גם בהמשך , שיהיה רק טוב...

שלום לך שני!!!

חידה!!! אני אבא של גיא............... נו.... זה שבא להציק לך פעם בשבוע.... נו.... זה המצחיק שמספר בדיחות....... נו..... שמן כזה!!!!! ידעתי !!! שמן,את תזכרי!!! אני מת לשמוע הכל, ד"ש והחלמה לאמא ד"ש חמה גם לאבא

הלנה

New member
דני שכחת לציין פרט חשוב

סימן ההיכר האמיתי שלך... רמז...בספרדית זה ROJO

הכל מצויין שני.

הוכחתי שעם קצת רצון וקצת תמיכה תמיד אפשר להצליח. כיום, אני יושב ראש מועצת התלמידים, דיברתי מול כל מנהלות בתי הספר באשדוד, הופעתי בתוכנית טלוויזיה נגד אלימות, במקום להצביע ולקרוא: "הנה הילד שהרביץ לאבריאלה!" מחייכים ומתלהבים: "הנה הילד שהיה בטלוויזיה!" מן הרע שבעשרים בנובמר הכל נהפך...אני מודל לחיקוי בבית הספר, תלמיד מוערך שבית הספר שלח אותו למבחן לכיתת מחוננים. ואיתך?

sun shan

New member
אצלי הכל נהדר!

אני לומדת במסלול עיוני בבית הספר שלי, ואני גאה לומר שאני סוף סוף מצליחה ללמוד ולהצליח! בקשר לידידים... יש לי כל כך הרבה שאני בתומי לא זוכרת את שמותיהם
אני כל כך שמחה בשבילך, כשראיתי אותך בבית החולים ראיתי את כל הגלגל חוזר על עצמו וזה פשוט שבר אותי. אני כל כך מאושרת, וואו איזה כייף להרגיש שהצלחנו לעזור למישהו. ובקשר לביה"ס - אני מאחלת לך הצלחות רבות!!! והיי, אתה יודע שזה בכלל לא מפתיע אותי! מהרגע הראשון שראיתי אותך הבנתי שיושב לידי איינשטיין בפוטנציה.... אז איך שאומרים "שבור רגל", עלה והצלח ותעדכן אותי. אני מאוד רוצה לדעת איזה מגמות את רוצה לבחור לשנה הבאה, ומזו כיתת המחוננים, מה מעשירים בה? אתה יודע שאני הייתי במסלול אקדמאי בכיתה ט' ואחת המגמות שאני אבחר כפי הנראה (כימיה) אני ממשיכה באותו מסלול גם עכשיו, בתיכון. luv ya!!!!

למעלה