חידה

MelodicTruth

New member
חידה

What is greater than God, More evil than the devil, Poor people have it, Rich people need it, If you eat it you'll die.

Dr Spock

New member
חשבתי שאולי התשובה היא: כסף

(אבל כתבת שלעניים יש את זה...) אולי התכוונת לצדקנות? או Humbel Pie? מעניין!
אני כבר סקרן לדעת...

Dr Spock

New member
זה בסדר, אני אחכה עד שמישהו אחר

יענה... אבל תודה בכל מקרה

erezsh

New member
החידה הזו

מונחית תרבותית!
אבל ברצינות, יותר גדול מאלוהים, אבל עדיין מוחשי מספיק כדי שתוכל לאכול אותו? ולעניים יש אותו?

erezsh

New member
או שמא

אתה מדבר על "אמונה"? אי אפשר לאכול את זה, אבל זה הדבר הכי קרוב עליו יכולתי לחשוב..

MelodicTruth

New member
תשובה(לא להכנס אם עדיין לא התייאשתם

התשובה היא: NOTHING NOTHING is greater than god NOTHING is more evil than the devil Poor people have NOTHING Rich people need NOTHING If you eat NOTHING you'll die

erezsh

New member
צדקתי

זה באמת מונחה תרבותית
ברצינות, צריך לחשוב באנגלית כדי לפתור את זה. צורת הביטוי הזו לא קיימת בעברית.

מעפרה

New member
ידעתי שיש סיבה למה זה באנגלית../images/Emo163.gif

Poor people have nothing?? First of all, they have their poverty! חוץ מזה, יש עניים שיש להם כבוד עצמי. יש כאלה שיש להם אהבה. יש כאלה שיש להם...ילדים. וכו'
Rich people need nothing?? מישהו עשיר לא זקוק לשום דבר? אולי הוא זקוק לקצת מזל? אולי הוא זקוק לאהבה? לתשומת לב?

מעפרה

New member
אגב,

תגידו, איך אתם עושים שבסוף כל הודעה שאתם שמים יופיע ציטוט או חתימה? אני מילאתי ציטוט וחתימה ומשום מה הם לא מופיעים בהודעות שלי (או אולי עכשיו כבר כן?
עפרה

Dr Spock

New member
הציטוט מופיע רק בכרטיס האישי שלך

את החתימה כולנו רואים.

neko

New member
לגבי הסוגריים בחתימה:

פשוט תוסיפי לפני הציטוט [הקוד] ואחריו [סקוד] (כאשר במקום הסימנים [ ו ] תכתבי | (SHIFT+ הסימן ליד הBACKSPACE).

מעפרה

New member
אוף אתכם! תקראו רגע בפנים:

Poor people have nothing?? First of all, they have their poverty! חוץ מזה, יש עניים שיש להם כבוד עצמי. יש כאלה שיש להם אהבה. יש כאלה שיש להם...ילדים. וכו' Rich people need nothing?? מישהו עשיר לא זקוק לשום דבר? אולי הוא זקוק לקצת מזל? אולי הוא זקוק לאהבה? לתשומת לב?

למעלה