חידה

subzero

New member
חידה

מה שם בת הדודה של ג´ורג´ שביקרה בבית חולים את אמא שלה בפרק "ההיתערבות"

עידו17

New member
עוד שאלה

איך קראו לחבורת החברים ההפוכים של איליין מה"ביזארו-וורלד"?

IC4

New member
וארגס ! ../images/Emo6.gif

שיט שכחתי אה כן ! פלדמן(?), the guy from across the hall (או משהו כזה?) ג´ין, שבאופן מפליא אוהב לקרוא ולא לנצל קוי חוץ חינם וקוין! אבל וארגס הכי שולט

עידו17

New member
עוד שאלה

איך קראו לשני הסוסים המדומים של ג´ורג´ ועל שם מי הם נקראים?

Carpet Crawler

New member
סנופי ופיט העוקצני

סנופי אני מניח על שם הכלב המפורסם של צ´ארלי בראון. עם פיט העוקצני אני חושש שאצטרך קצת עזרה.

עידו17

New member
אתה צריך עזרה? לכבוד הוא לי

פיט העוקצני היה שמו של החשלמאי המטורף שעזר לג´ורג´ להעביר את מכונת הפרוגר (קרמר: "HE´S THE BEST...AND THE WORST"). בסנופי אני לא זוכר שנתקלתי בסדרה אז כנראה שאתה צודק.

עידו17

New member
ועוד שאלונת...

איך קראו לנהג המשאית שסייע לפריגלי פיט במבצע פרוגר?

עידו17

New member
שכחתם איך זה עובד?

מי שעונה, שישאל שאלה, אני חייב לעשות הכל בעצמי?!? תנו גם לי לענות קצת. טוב נו, אז השאלה הבאה, קלה במיוחד הפעם: מה שמו האמיתי של הבאבל בוי? נ.ב: שלמה, אגב, הוא שחקן תאטרון ישראלי ששמו האמיתי הוא...גם שלמה נדמה לי.

Carpet Crawler

New member
רגע רגע רגע...

דבר ראשון, החשמלאי לא היה פיט העוקצני אלא פיט החלקלק. דבר שני, פרק הפרוגר היה אחרי ה"וויזרד" עם הסוסים המדומים של ג´ורג´. אז איך זה קשור אחד לשני?

עידו17

New member
מה רגע?

עוקצני, חלקלק, לא זוכר איך תירגמו את זה מאנגלית, בשני המקרים זה היה ´פריגלי פיט´. בקשר לעניין הכרונולוגי אני לא כל כך בטוח אבל מה שכן, אני זוכר שכשג´ורג´ הזכיר את פיט בפרד הוויזרד, השם כבר צילצל לי מוכר מפרק אחר, כך שאולי אתה טועה. וגם אם סדר הפרקים באמת היה הפוך, זה לא אומר כלום. כמו שארט ואנדליי הוזכר לאורך כל הסידרה ורק בפרק האחרון הופיע האדם בשם הזה.

Carpet Crawler

New member
../images/Emo2.gifמצטער, אתה טועה בענק.

בשני המקרים רק היה פיט. אלא שפריגלי פיט היה הסוס המדומה, סליפרי פיט היה האיש. בשני המקרים התרגום היה נכון. ואני יודע בוודאות לגבי הסדר הכרונולוגי. הוויזרד היה פרק מס´ 171 (15 בעונה 9) ושודר במקור ב-26 בפברואר 98. פרוגר היה פרק מס´ 174 (18 בעונה 9) שודר במקור ב-23 באפריל 98. כנס ללינקים ותראה בעצמך.

עידו17

New member
באמת? המממ... טוב, אם אתה אומר

כל הכבוד, בגלל זה אתה ´מנהל´ את הפורום ואני לא

semXgamgy

New member
ואו!!!

איך אפשר לדעת את סדר כל הפרקים?!?!? אני רואה שנעזרת האתר, אבל עדיין, כזה מחקר זה הרבה מאוד מאוד מאוד מאוד זמן!!!!

Carpet Crawler

New member
מעט מאוד מאוד מאוד זמן

את סדר הפרקים אני לא זוכר בעל פה, אבל אני כן זוכר באיזה עונה היה כל פרק. לאובססיבים זה לא קשה
הזוחל, מצטנע.

למעלה