חידה

חידה../images/Emo60.gif

מי אמר למי ומתי: You got bored? You got homesick? He finally ripped off his rubber mask and revealed his true alien features, what?

Luthien

New member
פייסי לג´ואי כשהוא בא לקחת אותה

מאיי ג´יי......כמה שניות/דקות לפני הנשיקה!

Luthien

New member
זכרון.....אין לך מושג כמה פעמים

ראיתי את הפרק הזה...

Luthien

New member
יש לי את הכל.....בערך

יש לי את שתי העונות הראשונות ממש ממש מסודרות... העונה השלישית כבר יחסית מבולגנת....אני מחכה לשידורים חוזרים שלה כדי להקליט הכל מחדש.....בכל מקרה, הפרק הזה אמור להיות איפשהו בבית שלי.....ראיתי אותו בפעם האחרונה בפסח.......כל הקטע שהוא כל הזמן נעלם לי מחדש...בימים אלו אני שוב בחיפושים אחריו......

Luthien

New member
בקשר לרביעית- גם אותה יש לי, אבל

גם היא לא כזו מסודרת......את החמישית התחלתי יחסית טוב בנוגע לסדר....אני מקווה שאני אשמור עליו גם....

ואת הפרק הזה..... ../images/Emo60.gif

מהעונה השלישית יש לך??? יש לי את ה4 פרקים הראשונים של העונה החדשה... יש לך עוד פרקים?? מעונות שונות??? איזה???

Luthien

New member
יש לי את הכל כמעט....

את הפרק הזה (cindarella´s story) יש לי איפשהו....אני צריכה לחפש.....מקסימום אני אקח מחברה שלי שלה בטח יש......

את יכולה בבקשה בבקשה ../images/Emo60.gif

להעתיק לי??? אני ממש מתה לראות שוב את כל העונות!!! את יכולה להעתיק את הפרקים של שתי העונות הראשונות??? בבקשה.....

Luthien

New member
אני יכולה.......זה יקח בערך 7 קלטות

...הוידיאו שהקלטתי את הפרקים האלו בו פרימיטיבי....הוא שני ראשים....

אם לך לא אכפת,לי לא אכפת... ../images/Emo60.gif

את את מוכנה אני מוכנה שזה יקח גם 100 קלטות,הבנתי שלא ישדרו שוב את הוענות הראשונות כי נגמרו לערוץ 3 הזכויות אז אני מוכנה לעשות הכול כי שיהיו לי את כל הפרקים.....

Luthien

New member
טוב....אז.....מתי שתרצי!

איך נעשה את זה? את תשלחי קלטות? אני אקליט על חלק משלי ואז לא יודעת מה?

אני אשלח לך.... ../images/Emo60.gif

אני אשלח לך קלטות נתחיל מ2 או משו ותקליטי לי!!!! אם זה בסדר מבחינך!! ויש לך זמן והכול....

יופי!!!

שלחי לי אימייל עם הכתובת שלך ואני אשלח לך שתי קלטות!!! תודה רבה!!!!

WinterSunrise

New member
אני מת לראות את הפרק הראשון ...

לא ראיתי אותו ...תמיד הפסדתי אותו ! זה לא פר ..

למעלה