חידה מעניינת...

המטיייל

New member
חידה מעניינת...

הנה נושא לא רכילותי שאפשר לגלגל כאן: מי יודע על מקום/ אתר בארץ, לא בשטח עירוני, אשר נגיש רק לאופנועים (לא טרקטורונים, לא ג´יפים). הכוונה לאתר ולא לאיזה נקיק ספציפי באיזה נחל עלום.

gradar

New member
לא הר כרכום אסור לתנועת כלי רכב!!

יש מקומות שהגישה יותר קלה עם אופנוע אבל אני לא מכיר מקום שג´יפ עקשן לא יגיע אליו.

gradar

New member
תתפלא כמה ג´יפ יכול להיות עקשן ../images/Emo3.gif

וחוץ מזה אל תשכח שאפשר לעלות מסביב, ואני לא חושב שמדובר בפיסטין זה או אחר אלא באתר נק´ נוף וכד´.(זו לא חוכמה לעלות הר עם תרסות ולהגיד לפה אף אחד לא מגיע.) ה-רדר

המטיייל

New member
נכון, הגראדאר צודק!

הכוונה לא לדרך כדרך אלא נקודה בעלת עניין שמשום כיוון ודרך אי אפשר להגיע אליה בכלי ממונע למעט אופנוע

gradar

New member
לא, שכן כל סינגל נגמר בשביל/כביש!

ולא מדובר בסינגל עצמו אלא באתר וכזה שלא ניתן להגיע אליו בדרך אחרת.

מה אתה צונח מהאוויר ../images/Emo2.gif

צריך להיות יותר מוגדר ואגב זה הזמן לרמזים , צפון , דרום , מזרח , מדבר , אנדורו , דיונות ? ( טוב בטח לא דיונות ) קולרגול

gradar

New member
אבל יש לי אתר אחד לפחות.

מערת התאומים וגם רק באמצע השבוע שכן הנחל הנו שביל להולכי רגל ויש הרבה פקחים ומשפחות באזור. ועכשיו לשאלה: מה דינו של אתר החסום לתנועת רכבים ע"פ חוק לדוגמא מערת התאומים. האם אתר זה בכלל נחשב? ה-רדר

אגב הרדר ראית את ההודעה של כפיר

רכז השטח החדש של 50 סמ"ק בעמותה ? צריך לפעול במהירות לנסות לקבל הוזלה ל50 סמ"ק באמינים , קשה ? אני יודע , כמעט בלתי אפשרי ? אני גם יודע בשביל זה אתה כאן
לעבודה ( רכז לא רישמי ענייני ביטוח בעמותה) קולרגול

isrnmn

New member
אם יורשה לי להתחכם

אז אולי אפשר לעלות למצדה מכיוון הסוללה {אני לא זוכר לא הייתי שם שנים] ואם לא אז אפשר ברכבל

fazer_1000

New member
יש לי שאלה בעניין- מה קורה עם מסלול

מסלולי טיולים כמו נחל עמוד עליון\תחתון? חורפייש? ועוד כאלה בצפון? פשוט הייתי שם במסע הכנה של הצופים לפני איזה חודשיים והסלעים והמעברים שם פשוט החזיקו אותי יום שלם בפנטוזים על מסלול כזה עם האופנוע פשוט מחרפן.. אבל השאלה אם מותר להכנס לשם עם אופנוע?

gradar

New member
אסור, לא נחשב

כל המסלולים אסורים לכניסה לרכבים והאמת לא מובילים לשום אתר !

isrnmn

New member
../images/Emo53.gif

להוטש הכלב יש m קרציות. טרנר החליט לנסות תכשיר חדש שיצא לשוק, התכשיר מחסל n קרציות, אך גורם לכך שכל קרציה שלא מתה מטילה מיד 30 ביצים שממחציתן יבקעו קרציות תוך יום. כמה קרציות יהיו על הוטש יום לאחר הטיפול? עוד 5 ימים לפסיכומטרי

למעלה