הנה נושא לא רכילותי שאפשר לגלגל כאן: מי יודע על מקום/ אתר בארץ, לא בשטח עירוני, אשר נגיש רק לאופנועים (לא טרקטורונים, לא ג´יפים). הכוונה לאתר ולא לאיזה נקיק ספציפי באיזה נחל עלום.
וחוץ מזה אל תשכח שאפשר לעלות מסביב, ואני לא חושב שמדובר בפיסטין זה או אחר אלא באתר נק´ נוף וכד´.(זו לא חוכמה לעלות הר עם תרסות ולהגיד לפה אף אחד לא מגיע.) ה-רדר
מערת התאומים וגם רק באמצע השבוע שכן הנחל הנו שביל להולכי רגל ויש הרבה פקחים ומשפחות באזור. ועכשיו לשאלה: מה דינו של אתר החסום לתנועת רכבים ע"פ חוק לדוגמא מערת התאומים. האם אתר זה בכלל נחשב? ה-רדר
רכז השטח החדש של 50 סמ"ק בעמותה ? צריך לפעול במהירות לנסות לקבל הוזלה ל50 סמ"ק באמינים , קשה ? אני יודע , כמעט בלתי אפשרי ? אני גם יודע בשביל זה אתה כאן
לעבודה ( רכז לא רישמי ענייני ביטוח בעמותה) קולרגול
מסלולי טיולים כמו נחל עמוד עליון\תחתון? חורפייש? ועוד כאלה בצפון? פשוט הייתי שם במסע הכנה של הצופים לפני איזה חודשיים והסלעים והמעברים שם פשוט החזיקו אותי יום שלם בפנטוזים על מסלול כזה עם האופנוע פשוט מחרפן.. אבל השאלה אם מותר להכנס לשם עם אופנוע?
להוטש הכלב יש m קרציות. טרנר החליט לנסות תכשיר חדש שיצא לשוק, התכשיר מחסל n קרציות, אך גורם לכך שכל קרציה שלא מתה מטילה מיד 30 ביצים שממחציתן יבקעו קרציות תוך יום. כמה קרציות יהיו על הוטש יום לאחר הטיפול? עוד 5 ימים לפסיכומטרי